-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Azt megmondana valaki hogy ezt miert vettem???
Valamiert elraktam emlekeztetonek es bentmaradt a kosarban es nem vettem eszre
H501S, X251, X380, Falcon180 van, jo ez nekem valamire? ha nem akkor kell valakinek?Eladó: GTS450
-
vandor01
őstag
válasz peter9228 #27497 üzenetére
Nem ulnek reptetik nehogy beoxidalodjon de lehet raneznek a dront adok veszek olx-n lehet mar Ott fut?
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
medvegy
aktív tag
válasz elszabi #27409 üzenetére
Én is ennek vagyok a híve, és egy nagyjából 30 ezres tabletnél ez nem fáj még. Így a Nexus-on csak a GO-van, az UAV forecast meg egy app killer, és nem is nagyon használom másra a repülésen kívül. A térképek streamelés-ét is megtudom oldani ha nagyon akarom, a telefonomon keresztül wifi hot spot-tal, de ezt leginkább előre otthon szoktam megcsinálni.
FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
qqzs
őstag
válasz Zsee75 #27503 üzenetére
Koszi akkor valami olyasmi lehet. Bar minek nyuljak a gephez ha a hubsan tavon vegrehajtott antenna upgrade megnovelte 4-5 szorosere a hatotavot. Vettem meg kettot mindegyik tavon lecserelem az antennakat, ugyhogy nem lesz ra szukseg.
Latasproblema miatt szerintem elado lesz az EV800-as szemuveg is
csomag: nem kell izgulni nekem van olyan csomagom ami track szerint hollandiaban van kozbe meg ma meghozta a postas
Ezt sasoljatok, bar csak azt erdekelheti mint engem aki mindenkeppen stabilizalt felvetelt szeretne kesziteni kis dronnal Csak 38 g felveszi a mozgast aztan szoft ez alapjan stabilizalja a felvetelt. viszont jo barmire es ha nincs penz vagy hely gimbalnak akkor ez sokkal jobb mint barmilyen "csak" szoftveres megoldas. Mondjuk kicsit tularaztak szerintem, de legalabb mar ki van talalva
Eladó: GTS450
-
Allien
veterán
Sok lehetséges oka van. Az egyik, a vámoláson kívül, hogy rossz postára küldték. Régebben volt, hogy a 16. ker posta helyett beküldték a Nyugati téri postára, vagy egy másik esetben asszem a 4. kerre. No, a Nyugati téri csomagot kb 1 hét után tolták vissza, az újpestit meg szerencsére másnak küldték vissza a központ felé...
Nekem pl egy sika mezei levél küldeményem hánykolódik valahol. Mindössze, egy 62mm-s objektív "sapka" van benne...Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Teréz Atya
senior tag
válasz KaiotEch #27457 üzenetére
En most mar inkabb ia6c-t rendelnek. Olyan mint az ia6b, de kisebb, konnyeb es csak serail meg ppm kimenete van., pwm meg minek.
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Jackal2
senior tag
Jó lehet, ha van Flysky távod, pl. Falconra. Én is ilyennel használom.
FID: nekem nem. Ezek szerint én jobb távot kaptam? Mit használsz e helyett? Megnézék egy olyat is.
Más:
Valaki linkelt GPS alapú telemetriát XK Detecthez pár napja, de nem találom a HSZ-t. Belinkelné valaki?
[ Szerkesztve ]
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
kimista
aktív tag
válasz Allien #27490 üzenetére
kössz
Első autó lenne, igazából nem is nekem, hanem asszonynak, mert csinált az X5C-vel egy flyawayt aztán azt mondta ő maradna a földön inkább
Kit sem riaszt vissza, én azért összedobom így 2 racer drón után, nem hinném h probléma lenne, ha minden benne van.1/18 alá nem igazán akarok menni, az már nagyon kicsi, szőnyegen, kint utcán első hupliban felakadna.
az A979 jó, még az A959-et néztem.. gondolom ezek nagyjából ugyanazok belülről..[ Szerkesztve ]
Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
Jackal2
senior tag
válasz Tegla80 #27518 üzenetére
Nagyon nem
Megvan, ez az: https://www.youtube.com/watch?v=Z8oMpyTGxPU
És szerintem ez a hardver: Tarot OSD module
[ Szerkesztve ]
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
fape
senior tag
válasz Teréz Atya #27510 üzenetére
Turnigy iA6C? Vajon lesz flysky/kinai iA6C is?
Egész pofás kis jószág. Külön tetszik, hogy hack nélkül is lehet aksi feszt mérni vele. Mondjuk az SBUS-t azért kicsit kétkedve fogadom, de sose lehet tudni[ Szerkesztve ]
Nem ezeket a drónokat keresik!
-
stinky14
csendes tag
Nyugi. Ez se jobb. Szintén akciós falcon..A héten már tuti nem jön meg...
2016.09.01
03:35
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2016.09.05
11:42
Küldemény információ:
Vámköteles küldemény NAV regisztráció / Under postal customs procedure
2016.09.06
11:39
Küldemény információ:
Adatbekérés a vámkezeléshez a címzettől / Addressee contacted
2016.09.06
13:10
Küldemény információ:
Megküldött dokumentumok feldolgozása / Processing customs documentsEz pedig a szemüveg amit 25-én rendeltem...
31.08.2016 04:04
Elektronikus értesítés a szállításról[ Szerkesztve ]
-
csmat
senior tag
JYU Hornet S 50.000 Ft-ért megéri? vagy az FPV verzó 70-ért?
[ Szerkesztve ]
-
Allien
veterán
válasz kimista #27517 üzenetére
Én értem... De ettől függetlenül, vennék egy kisebbet is, mert az JÓ beltérben! Mint ahogy drónnál is, főleg kültérben gondolkodunk, de, veszünk beltérre is valami kicsit is. Szőnyeg? Elmúltál már 30?
Csavard fel a szőnyeget!
De szerintem az A999 már elégséges kintre is. Vedd figyelembe, hogy a NAGY méret már életveszélyes is lehet (persze erős túlzással), ha valakinek neki megy 50-60 km/h-val! Amit linkeltél kitet, az is mehet 60-l akár:
[link]Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
nagyúr
Gyerekek. Tegnap bedugtam az iMax-be az univerzális laptop töltőt és szikrázott egy nagyot(16V az adapter és az imax 11-18V között bírja...), azóta a laptop adapter kuka, de az iMax megy. Akkor most kell az Imax-be cserélni valamilyen biztosítékot?
-
Allien
veterán
Bocsi, nem találom a bg-s pörgetést rendesen, ezért belinkelném ide.
[link]Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
kimista
aktív tag
válasz Allien #27533 üzenetére
OK, igazából bnőm fog választani (mondjuk nála kimerül abban h 'hú ez piros ezt kérem'), anyway, kösz a segítséget! van amúgy ilyen topic valahol, akár ph-n kívül?
Falconnal kapcsolatban ez van BG-n:
1 Order Submitted Aug/19/2016 05:14:25
2 Payment Confirmed Aug/19/2016 05:14:25
3 Order Processing Aug/19/2016 05:14:48
4 Shipped Aug/19/2016 21:53:48Tracking 22-étől élt, 3-án jött be, 5-én kézbe.
Tracking: RS220688394CN
Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
vandor01
őstag
válasz KaiotEch #27544 üzenetére
macska nincs? meno ma allattal fotozni!
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest