Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Exian

    őstag

    válasz .nodi. #18413 üzenetére

    Ahogyan előttem írták, most tényleg érdemes visszaolvasnod pár napot, mert pont ÉN voltam az, aki itt "untatta" a hozzáértőket, hogy mit érdemes venni :D Kaptam egy csomó szuper támpontot és segítséget a választáshoz, lehetetlen és felesleges mindent újra leírni. Tényleg olvass vissza, ha még is érdekel a dolog!

    Ugyanezek voltak az igényeim nekem is, én is olcsóbb valamit gondoltam, de végül én eldöntöttem, hogy ha úgy alakul (anyagilag), akkor P3S vagy esetleg P3A lesz belőle. Nekem a legfontosabb a GPS általi pozíciótartás, meg a normális kamera (gimbal-lal), úgyhogy nehéz megúszni ezalatt, ha nem akar/nem tud az ember barkácsolni.

    Én is egy H8 Mini-t javaslok kezdésnek, én is azzal kezdtem (én 3000 Ft-ért vettem). Valaki írta, hogy szobában, vagy szélcsendben jó csak: alapvetően igen, de nekem érdekes módon szélben is elég kellemesen viselkedik, sokkal jobban tudok vele repülni kisebb szélben, mint a nagyobb, kamerás drónnal (vagy csak már megtanultam kezelni rendesen). Én úgy szoktam menni repülni, hogy viszem a nagyot (ami most csak X ideig van a használatomban), aztán utána felüdülésként előveszem a H8 mini-t, azzal lehet kicsit bohóckodni, meg "száguldozni" a nagyhoz képest :)

    Ha már szóba került a H8 mini: lenne egy kérdésem, egyszerűen nem tudom a megoldást, hátha tudtok valamit mondani.

    Szóval: néha vannak olyan helyek, ahol egyszerűen NEM tudok vele elindulni. Pontosabban: akkut rádugom a repcsire, lassan villognak a ledek, idáig minden OK, de amikor a távvezérlőt bekapcsolom, összepittyennek, de folyamatos led világítás helyett elkezd gyorsan villogni és nem tudok felszállni vele, nem reagál a "gázkarra".

    Aztán odébb megyek pár tíz, vagy száz métert és simán repülök vele akku merültéig.

    Van erre valami értelmes magyarázat? Létezhet olyan, hogy bezavar valami a vezérlőjelbe és ezért inkább eldobja? WIFI? Vagy mi?

    Általában szabadtérben szokott ilyen lenni, zárt térben érdekes módon még sosem jött elő emlékeim szerint, vagy csak nagyon ritkán.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák