- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen TV-t vegyek?
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz KisApám #17940 üzenetére
De a fantomot nem is kell "vezetni". Jó, annyi, hogy feltolod a kart, és ennyi. Tableten appot megnyit, bepötyögöd, a magasságot, hova, milyen útvonalon menjen, meg ilyenek, és csá. Ja, meg ha baj van, hova menjen. Tééényleg nagy tudás kell hozzá... Egy igazi drónos felvételt nem láttam fantommal. Az igaz, hogy nem is kerestem. Tehát pl be a fák közé, cikázva köztük, meg ilyesmi.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
KisApám
addikt
válasz Allien #17952 üzenetére
Videofelvételre kellene úgy is csak
Amikor vidékre megyek, 1-2 helyen megállok már mert van miért.Ha meg nem igazán videózni akarok, és úgymond törhetnek is nyugodtan, arra van 3 gépezet: WLtoys v686g, Eachine H99D, Global Drone GW008 Mini Skull.
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Allien
veterán
válasz KisApám #17954 üzenetére
Tehát, egy kiruccanás alkalmára viszel 2-3-4-stb gépet. A fantomot felküldöd a francba, a többit meg repteted addig. Illetve, a zsernyákok félre vezetésére viszel egy Syma-t, hogy Ez volt AZ, amit láttak, és nincs is rajta kamera, se széria szám, ezért hobby drón, és ezért HESS innen.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Jackal2
senior tag
válasz Teréz Atya #17950 üzenetére
Asszem 600-ért vettem utána Alin Szóval alig lett volna 6x az ár Ez egy nagyon híres és jónevű modellbolt, tele eredeti termékkel, a VI. kerületben Persze ha valaki megtalálni a térképen, akkor AZ NEM AZ, hanem a másikra gondoltam
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
Jackal2
senior tag
Kb. két lehetőséged van:
- megveszed a szart, amit mindenki
- van ezekből egy black edition, ami kb. 2x erősebb, 5x árért (brushless árban)
- tartós egyikből sincs, egy szúrósabb tekintettől megszorulnakÉn a mikrot is brushlessből építeném, múltkor láttam ilyen 4000-6000KV motort 3-mas prophoz
Megtaláltam, ez az, 32g összesen: Super-X Brushless125 mm
[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
válasz medvegy #17959 üzenetére
Gergelyiugornya?
Voltam ott jóóó pár éve a Strandon, meg volt valami zene is.
Nagggyon látszik ahogy belefolyik a Tiszába a Maros... mintha egy kád tiszta vízbe beleöntenék a cipőkről lemosott sarat.̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Neoka
aktív tag
Sziasztok,
Bocsánat a hülye kérdésért.
A banggood-on hol látom, hogy EU raktárból jönne a cucc?
Jól gondolom ha EU raktárból jön, akkor a JJRC x1-en nincs vám?Köszönöm
-
Teréz Atya
senior tag
Ha EU-bol jonne nem lenne vam, cak nincs EU raktaron.
Ar alatt:
Ship From: CN DirectHa ez EU direct lenne, akkor az EU-bol jonne. Nyolcvan dolcsiert szerintem no brainer, mert csak az esc es motor tobb mint 60 lenne.
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
molnigee
aktív tag
Ennyit még ér ez is szerintem
http://m.banggood.com/XINLIN-X181-5_8G-FPV-With-2_0MP-HD-Camera-Similar-Brushless-Motor-Headless-Mode-RC-Quadcopter-RTF-p-1033734.html?p=OQ2207783206201409E3--> http://dronearena.hu/ <--
-
Neoka
aktív tag
válasz Teréz Atya #17963 üzenetére
köszönöm szépen.
A válaszold második felét nem értem teljesen.
A JJRC x1 nem olyan jó?[ Szerkesztve ]
-
Teréz Atya
senior tag
En FPV-zni szoktam vele. Ha erdekel a gep, less ra a blogomra / YT csatornamra, meg utobbi idoben RC Groups-on is hozza szoktam vakkantani a temahoz.
Amennyiben vennel rendelj hozza valami normalis talpakat, pl. v912 vagy valami mas, de konnyu helitalpat.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Teréz Atya #17972 üzenetére
...vagy marad a csomagolásból újrahasznosított szivacs+cellux Akkor látszanak a LED-ek is.
[ Szerkesztve ]
-
mgy
senior tag
Írtam a BG-nek, hogy használhatatlan a táp, amit tőlük vettem, csatoltam videót, hogy nem működik, minden további kérdés nélkül full refund.
Várom, mi lesz a hibás B6 sorsa. -
medvegy
aktív tag
válasz tibibi #17979 üzenetére
Próbáld meg kalibrálni, ha az nem segít akkor az lehet a gond, hogy az IMU szenzor elmozdult. Szedd le és rögzítsd újra egyenesen. Nekem az volt a gond.
FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
mgy
senior tag
válasz Minstrel #17978 üzenetére
minstrel,
ez volt a lényeg esetemben, hogy nem kellett vacakolni a postával, nincs paypal bohóckodás hánydollárhétforint, hanem simán visszautalták a pénzt és kész. Tudom, hogy tudja ezt a pp, csak ha el lehet intézni a kereskedővel, az egyszerűbb, s mivel a napokban volt hasonló téma, gondoltam hozom a friss pozitív tapasztalatot.szacsee,
ez a 70 dolláros limit valahol le van írva? pontosan mire vonatkozik? -
szacsee
nagyúr
Telóról:
http://www.banggood.com/Banggood-Guarantees_hl82Did your item arrive damaged, different or not working? If so you are protected and can make a claim, the procedure is outlined below.
1. Within 3 days of receiving the product contact us with a photo or video explaining the issue and whether you want a refund or replacement.
2. We will review the claim and contact you if we need more information.
3.If Approved, we will refund or resend the item, you may also be asked to return the product.
Will I need to send the item back to Banggood?
Only high value products need to be returned. High value is determined by our service team and is usually an item around $70 or more. If it is not high value then you do not need to return it and can keep the faulty product.
If we ask you to return the product we will discuss with you the most cost effective way to return ship it to us and give you full instructions including our address. You will receive your full/partial refund once we have received and checked the product.
Where do i send returns?
All returns are to be sent back to our returns facility in China, even if you ordered from an overseas warehouse we only have one return facility in China.
-
mgy
senior tag
válasz szacsee #17982 üzenetére
No, ezt nem is láttam eddig.
Nálam a táp és a töltő is jóval később, mint három nap mentek tönkre. Az általad linkelt cikk alapján vagy a termék adatlapon van kint a garanciaidő, vagy külön kell érdeklődni. Hát, eddig én még sehol nem láttam, és gondolom nem sokan érdeklődtök minden egyes vásárlás előtt, hogy vajon meddig tart a jóság. -
Neoka
aktív tag
válasz Teréz Atya #17972 üzenetére
köszi a válaszod.
meg fogom nézni a blogodat. -
Neoka
aktív tag
Na most bizonytalanodtam el.
JJRC X1 vagy V686g?
Az X1-ben a hatótáv tetszik. Később lehetne hozzá venni FPV-t. (Még nem jártam utána mit bírna el és melyiket lenne érdemes.)
A V686g-hez viszont egyből adnak 5.6 Fpv-t.Mik a tapasztalatok?
Melyik éri meg jobban? -
Jackal2
senior tag
Egyértelműen a JJRC X1, ha repültél volna mind a kettővel, te is ezt választanád. A V686G FPV-jse semmire sem jó, legalább is arra biztosan nem, amire használni akarod
Egyetlen egy dologra jó, hogy ha ez az első géped, akkor megtanulj vele repülni.
-
Teréz Atya
senior tag
A JJRC X1 elbirja a V686G FPV kamerajat. A V686G-vel.
Hnap reggel, ha nem lesz sok melom vagok egy videot, ugyanis csinaltam terhelestesztet, es meglepoen sokat emel a kicsike.@ Jackal2 - jaja, ha elso gep az X1, akkor egybol lehet ujat rendelni.
[ Szerkesztve ]
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Teréz Atya #17987 üzenetére
Akku túlmerítés ellen mi a módszered X1-nél? Megrendeltem a buzzert, de amíg nincs itt, 8-10 perceket repülök vele, multiméterrel ellenőrizve kb. ennyi fér bele nálam.
[ Szerkesztve ]
-
Neoka
aktív tag
-
Teréz Atya
senior tag
válasz molnarpeter #17988 üzenetére
Buzzer, a LED-ek csak jelkepesen vannak fent, a gep hasa alol meg ugysem latszik. Asszem a NightHawkon is lekapcsolom, mert nappal xart sem er, ejjel vakit, a pilotasisakban ugysem latni, ha a fuben keresem nem latom a LED-et, de arra meg ott van a 3 csipogo.
Egyedul tavoli LOS reptetesnel van ertelme.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Teréz Atya
senior tag
Amugy mi a tokom a YT videoknal a "KAPCSOLT MEGJEGYZÉS"
Csak a sajat profilom alatt latom es nem is tudok valaszolni ra, mert azt irja h "A megjegyzést nem sikerült közzétenni."A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Teréz Atya
senior tag
Wow, eleg durva eksunok vannak racerekre BG-n. ROA 280 / Dys X160 120 dollar.
No, futas venni!A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Joeker67
aktív tag
Ez a kamera jó, mert elég kellemes áron van
-
Jackal2
senior tag
válasz Teréz Atya #17992 üzenetére
A ROA egy borzalom. 4 csatorna....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Házimozi belépő szinten
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest