Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KisApám

    addikt

    Van-e olyan minőségű kamera, pl. a CX-20-ra, mint amilyen pl. a DJI Phantom 3 Standard-on van, no meg Gimbal, és mennyibe is kerülnének? A Phantom képminősége (nincs rezgés, zselésedés, tűéles, nem "hordószerű" a videó) nagyon tetszik.

    Illetve a CX-20 vs. DJI Phantom 3 között mik a leginkább eltérő különbségek?

    Csak pl. alkatrészek tekintetében is gondolkodva. Mert ugye megveszi az ember a DJI Phantom 3 Standard-ot pl. 180 000 Ft-ért, de még kellenek pótalkatrészek, amig legalább +70 000 Ft (+1 aksi, +2 motor, +tartalék propeller). Kamera úgymond nem mozdítható, nem használható pl. kocsiba fedélzeti kamerának, cajgára, vagy sisakra felszerelve.

    A CX-20-nál meg a gép+gimball+kamera kb. 130 000 Ft körüli, +pótalkatrészek, de ezek olcsóbbak, ha jól tudom. A kamera meg máshol is használható.

    GPS helybentartásnál a CX-20 elég jó (TESZT).
    Anyagminőséget nem tudom, de ha pl. a CX-20 teste törik, jóval olcsóbb, mint a Phantomé. Akkumulátor árának különbségéről meg ne is beszéljünk inkább.

    Azt mondjuk észrevettem, a CX-20-as videóknál sokszor, hogy a CX-20 propellerje igencsak belelóg a videókba, Phantomnál ezt nagyon ritkán láttam.

    Nem akarok venni, csak az árkülönbség okaira vagyok nagyon kíváncsi.

    [ Szerkesztve ]

    ̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori

Új hozzászólás Aktív témák