- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Logitech Z906
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
cashback
őstag
Én is nyomkodom, de nem láttam változást...
Hacsak... nem az hogy alacsony prioritásba helyezi a játékosokat, akikre több negatív jelzés is érkezik. Nem hallottam még erről hogy valaki panaszkodott volna, pedig szeretettel nyomkodom azokra is akik flamelnek chaten.
[ Szerkesztve ]
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
cashback
őstag
válasz szilva01 #1513 üzenetére
Van...
''Determined Greevil''
Courier Slots
Teeth: Simple Greevil Teeth
Hair: Short Greevil Hair
Nose: Horned Greevil Nose
Wings: Elaborate Greevil Wings
Eyes: Googly Greevil Eyes''Greedy Greevil''
Courier Slots
Teeth: Simple Greevil Teeth
Tail: Spiked Greevil Tail
Ears: Pointed Greevil Ears
Eyes: Googly Greevil Eyes''Voracious Greevil''
Courier Slots
Horns: Massive Greevil Horns
Teeth: Toothy Greevil Teeth
Eyes: Googly Greevil Eyes''Voracious Greevil'' Unusual
Courier Slots
Eyes: Googly Greevil Eyes
Effect: Flam Air''Merciless Greevil''
Courier Slots
Teeth: Sharp Greevil Teeth
Eyes: Googly Greevil Eyes'Seraphic Greevil'' Unusual
Courier Slots
Hair: Long Greevil Hair
Ears: Pointed Greevil Ears
Eyes: Googly Greevil Eyes
Effect: Sanct AirIstenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
cashback
őstag
Igen, 2-be került unusal essence. (viszont a fehér szörnyike fekete tojásban volt )
A fehérbe és az egyik narancsba került UE.
Lényegében testi adottságok és repülési effekteket kaptak pluszba.Szerintem a következő eventeken is hasonló dologra lehet számítani... ezért a kavicsok értéke sem lesz olyat eget verő... esetleg a tojás lesz egy picit felkapottabb.
Így hogy nálam lett 6db is... nekem nem ér semmit...
Lényegében 1-1db is bőven sok. (lehet el is bizniszelem majd őket jó drágán )
(#1524) ígyvanferi - ez a rápingelés ez mi és hogy és miért?
[ Szerkesztve ]
-
cashback
őstag
Nálam csak a Seraphic lett fekete... az összes többi megőrizte a színét.
kretenallat - Az értéke nem változik akkor sem ha úgy hagyod és akkor sem ha kiköltöd. Meghatározott dolog van benne... szóval nem zsákba macska.
Esetleg az üres tojás, amit még lehet kővel oltani, értékesebb lehet valaki számára. (ha még lehet)
-
cashback
őstag
A Traderek már beszabadultak a DOTA2 Hungary szobába... szóval én ott hagyom... engem idegesítenek hogy ott nyerészkednek.
Kis tételben még nem zavaró... de mikor 100kulcsot árul... hagyjuk már.
Nem sajnálom tőlük, de ne a játékban kelljen már ezt hallgatnom/olvasnom.
-
cashback
őstag
Dupla itemek és dobozok cserélhetőek: [link]
-
cashback
őstag
válasz haromegesz14 #1576 üzenetére
Steam -> Beállítások -> Fiók fül / Steam Guard fiókvédelem kezelése...
-
cashback
őstag
Passzolom. Valami oka biztosan van.
Lehetséges ez valami bug és a következő javítással majd megoldják.
Ha hivatalos infót nem adnak ki ilyesmiről akkor csak várni lehet a biztos hírre. Vagy találgatni mi, miért és hogy...Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
cashback
őstag
Akinek kell még DOTA2 az írjon, szóljon.
-
cashback
őstag
Egyébként ez csak részben igaz...
Ha 4 haladó és 1 kezdő játékos van, akkor nincs probléma... tudják magukkal húzni a kezdőt.
Viszont ha 2 vagy több kezdő van egy csapatban... nah, ott vannak a bajok.Én még csak kezdő, haladó fokozatban vagyok... volt pár sikeresnek mondható meccsem, de még nagyon sok minden nem megy refelexből.
Ha jó csapatban játszok, akkor látványosan jobban megyek én is. Kontra... nagyon kezdőkkel rak össze a rendszer... vért izzadok az első 10percben. Majd végre kilép valaki (tőlünk) és végre én is otthagyhatom.Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
cashback
őstag
-
cashback
őstag
Megint kaptam 4db DOTA2 invitet... szóljon akinek még kellene.
Most már 28db van.Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
cashback
őstag
-
cashback
őstag
válasz ígyvanferi #1768 üzenetére
+1
Én örülök ezeknek a DT szerű módnak... (vagyis örülök majd ha lesz), számomra egy idő után kicsit unalmas ugyan azon a pályán, ugyan azt csinálni.
Ami miatt számomra mégis tetszetős játék, hogy rengeteg karakter van.Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
cashback
őstag
Huhhh... kicsit bonyolult és összetett a dolog.
Valahogy így fest:
Üres tojás 9 szabad hely (+3 körülötte, de ide csak világos, vagy sötét izé mehet).
1színből maximum 3at lehet belerakni9kavics 3-3szín - ez a fullfullos (fehér)
3kavics 1színből +2-2 a másik két színből adja a fullost (kék, sárga, piros)
3-3kavics 2színből +2 a harmadikból szintén (zöld, lila, narancs)Így érdemes variálni, persze egyéb lehetőség is van... ahogy kedved van. Viszont tulajdonságokra ezek a legjobbak.
Illetve... van a világos izé és a sötét izé. A világos még csak-csak leesik, viszont a sötét... még nem találkoztam olyannal, aki találkozott volna olyan aki találkozott vele.... Szóval érted.
Ebből a két extra izéből is 3-at lehet bele tenni (azt nem tudom hogy variálhatóak-e... 1világos/1sötét/1világos... és egyéb - viszont miért ne... ) Ezek a tojás körül jelennek meg, nem benne.
Ezek adják az extrém tulajdonságokat. Varázs ellenállás, többlet sebzés, több élet, gyorsaság... stb.A különböző színek, különböző tulajdonságokkal vértezik fel a Greevil-t.
Nem feltétlenül a 9köves a legjobb... a zöld Greevil-re esküsznek nagyon sokan.A zöld így épül fel: 3kék/3sárga/2piros +ritka kavicsok 1-2-3 /logikus hogy ha 3-van benne akkor jobb.
Ha valami még nem világos, akkor kérdezz bele...
[ Szerkesztve ]
-
cashback
őstag
Nekem is az első ilyen stílusú játék... ez előtt csak FPS (főleg COD sorozat)
209órám van Stema szerint a játékban... ebből tényleges játék ~150óra (Sajnos a tényleges játék időt nem jelzi a rendszer. Játék keresés, pihenő két játék között... stb. minden beleszámít).
COD esetén ennyi elegendő hogy az ember belerázódjon... viszont ennél maga a játék nyomkodása kevés.
Szerencsémre sikerült egy olyan csapathoz csapódnom, akik Dota1-et is tolták sokáig és elég sokat segítenek játék közben.Illetve elég sok írás fellelhető a neten... sajnos főleg angol. Viszont akár Google fordítóval is, de a lényeget ki lehet hámozni az írásokból.
Eleinte 1-2hőssel játszottam... DragonKnight, DrowRanger (Trax DOTA1*)
*Egy kicsit zavaró hogy a már tapasztalt játékosok olyan hős neveket, item neveket... használnak, ami még Dota1-ből származik... és hiába mondják hogy melyiket válaszd, ha ebben nem az.
-
cashback
őstag
Miért van olyan érzésem hogy nem lesz ingyenes a játék?
Steam főoldalra rakta ki hogy leakciózta?
-
cashback
őstag
Gyakorlatilag bárki szerezhet be ingyenesen meghívót, de maga a steam nem fogja ingyenessé tenni. Szerintem.
Az hogy a vásárlással lényegében egy item packot veszel, csak csökkenti a rúgást.
Nekem egy item sem ér pénzt... amit ad a játék azt cserélgetem olyanra aminek nagyobb hasznát veszem, de ennyi.[ Szerkesztve ]
-
cashback
őstag
Szerintem vagytok/vagyunk itt annyian hogy egy csapatot össze lehet hozni pár játék erejére. TS kapcsolattal.
Én elég sokat játszok hasonlóképpen csapatban. Így a saját csapat AFK elkerülve.
A másik oldal már nem zavar.A report-ot én csak nagyon indokolt esetben szoktam használni. Az hogy valaki elhagyja a játékot nem feltétlenül az ő hibája. Volt hogy engem hős választásnál dobott le a rendszer. Ugyan vissza tudtam csatlakozni, de eltelt 2-3perc is mire visszaértem.
Illetve volt 2szer is hogy játék közben áramszünet volt... kb 5alkalommal hogy csak simán lefagyott a gép.Szóval én a játék elhagyást nem igazán szoktam reportolni.
Ha random csapatban vagyok és már erősen bukó a meccs... kilép valaki tőlünk... annak én csak örülök, mert pár perc múlva én is mehetek büntetés nélkül.Az oroszok... ők meg elmennek a .......ba.
[ Szerkesztve ]
-
cashback
őstag
válasz Inv1sus #1956 üzenetére
Szerintem nem a rendszer rossz, hanem a játékosok hozzáállása.
Ahogy mondtad is... csapatban érdemes csak játszani.
Ezt még csak cáfolni sem akarom... ezt magyarázom én is. Mivel ez egy támogató csapat játék így logikus hogy miért is.Ha random játékosokkal játszol akkor meg viseld a következményeit.
Egy full kezdőtől nem várhatod el hogy kitalálja mit is kell csinálni. Még ha el is olvasta az összes fellelhető cikket a neten...
Nekem a vérprofik megszólalásai tetszenek. A legutóbbi hozzám címzett felháborodása egy műveletlen bunkónak: 13-as szinten van, 38 nyert meccsel és van 30oldalnyi játéka.
(tény neki nagyon jól festő 300fölötti nyert játéka volt... viszont 2szót nem tudott leírni helyesen )Ez csupán azt tükrözi, hogy még csak véletlenül sem értenek a profik sem a játékhoz 100%-ig.
Illetve ha jól is játszik egyik-másik attól még egy nulla mint ember.Nem szeretem az agresszív játékosokat, akik ha valaki nem úgy csinál valamit ahogy ő azt kigondolta el kezd habzani a szája és végig kiabálja a játékot. (van 2 ilyen ismerős is, akik egyszer csinálták ezt, azóta nem játszok velük)
-
cashback
őstag
DOTA2 kulcs: [link]
Illetve itt az enyém: 322QQ-HY3HW-EVATP
[ Szerkesztve ]
-
cashback
őstag
válasz Speeedfire #2140 üzenetére
KS = KillSteal (szerintem erre gondolt - én arra hogy kútnál öltél - nem tudom a szleng változatát )
DK = DragonKnight (biztos erre gondolt)Nekem kevesebb játékom van... viszont főleg régi DOTA1-es tagokkal játszok együtt... így rám ragad egykét érdekes kifejezés.
Kicsit megbonyolítják néha a játékot, ha DOTA1-es itemek, hősök nevét használják... és várják hogy csináljak valamit.
[ Szerkesztve ]
-
cashback
őstag
Engem is nagyon zavar hogy a D1-es hősök, itemek nevét mondják "öregebb" játékosok. És nem értik meg hogy fogalmam sincs mi az.
Tisztelet, nem tisztelet... a gördülékenyebb játék érdekében maradjunk a D2-es neveknél.Ne vegye senki magára... de úgy vettem észre hogy az "ősöreg" D1-es játékosok veszett mód agresszívak és értetlenek. Ha nem azt és nem úgy csinálod ahogy ő azt elgondolta már végig kiabálja a meccset... szid mindenki... sőt, a legtöbb esetben ezek hagyják ott a játékot.
-
cashback
őstag
válasz Senshinsan #2477 üzenetére
Mind a két gép gond nélkül képes futtatni a játékot.
A mostani játékoknál a mérvadó a vga. A GT635M, ami mindkét linkelt laptopban van, egy egészen jó kis vga.
Kompromisszumokkal, de képes játékok futtatására.
Ez utóbbiban erősebb a proci... de mint ahogy azt írtam is nem feltétlen az a lényeg.
Itt egy teszt hogy a "gyengébb" proci mit produkál azzal a vga-val: [link]
-
cashback
őstag
"egy 2.8ghz-es pentium d procin eldocog 20-30 fps korul (igaz low beallitas, de fullhd meretu ablak)"
"a fenti 2.8-as pentium d mellett egy radeon hd 3850 van, s mig elobbi 100%-on izzik dota kozben, addig a gpu alig 15-20% korul terhelt"Mivel a grafikai részt minimalizáltad, így logikus, hogy a vga-d csak malmozik.
Nem azt mondtam hogy egy ezer éves processzor mellé egy mai vga-t kell berakni és láss csodát... csak azt hogy a vga mostanában jelentős terheléstől szabadítja meg a cpu-t.
Ezért is szokták 20-30%-val túlméretezni a vga-kat vásárlásnál (ha erre van keret).Nálam i3 2120 +az igp-je van (HD2000)... csak low grafikán tudok játszani... holott a proci erős.
Tény hogy gyorsan betölt a játék.Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
cashback
őstag
válasz Plexicushio #3010 üzenetére
Mert az egyik szép kék a másik meg piros.
[ Szerkesztve ]
-
cashback
őstag
válasz Plexicushio #3012 üzenetére
Tudtam hogy langyi kombó.
Egyébként miért rossz, nem jó azt össze tenni neki?
Vagy van valami jobb is abban az árban amit jobban tud hasznosítani?Egyébként ma vettem észre, valami +shop (lopom a stylod) dolgot.
Mennyire jó mások által összeállított dolgokat használni? Nem jobb ha a magad stílusában tolod?Én spec Crystalys-t bármelyik hőshöz szeretem felhasználni (ebből adódóan Daedalus-t is)
Sok kérdés volt?
[ Szerkesztve ]
-
cashback
őstag
Dota2-es common cuccaim TF2-es cuccokra cserélhetőek. profilom
-
cashback
őstag
válasz ígyvanferi #3857 üzenetére
Esetleg lehet hogy bevezetnek egy TF2-höz hasonló Prémiumra váltási módszert... vegyél valamit az áruházban... és ennyi.
Az elővásárlós témához plusz cuccokat ad a rendszer (de 1-2kulcs körül beszerezhető az összes vacak amit ad)
[ Szerkesztve ]
-
cashback
őstag
58db ládát cserélnék TF2-es cuccokra. Egyben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Apple Watch
- World of Tanks - MMO
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- XFX AMD RADEON RX 6700XT 12GB
- Logitech ConferenceCam Connect / 1080p HD / 4x zoom / Zeiss optika / távirányító / beépített akku
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest