Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 0karmacoma0

    senior tag

    válasz -Faceless- #20557 üzenetére

    Én csak unrankedet játszom, szóval a win%-ok megtévesztőek:

    Pos5 - Ogre: Jó móka elkalapálni a meccs elején az ellenfelet, aztán a bloodlust spammelés mellé a gold talentnek köszönhetően néhány utility item is belefér, hogy az ember hasznosnak érezze magát. 47 meccs 61.7% wr

    Pos 4 - Kunkka: Nagyon szeretem nézni a pro pos4 játékosokat, kb az összes kedvencem innen kerül ki, de kb Kunkka az egyetlen hero amivel effektíven tudok játszani ebben a szerepkörben. Általában x-et maxolom ki először, mert akkor érzem a leghatásosabbnak míg nincs ellene semmi védekezése az ellenfélnek. Early gameben lényegében lehet menni egy kört a pályán, és összeszedni 1-1 kill-t minden lane-ről level 4-5 környékén. Rengeteg féle item belefér pos 4ben is, Urn után Hallberdtől a Drumon át a Greavesig nagyon sok mindent rá lehet aggatni és nagyon elhúzódó meccseken akár carryvé is át lehet alakítani. 26 meccs 65.38%wr

    Pos 3 - Abaddon: Itt kicsit meg vagyok lőve, mert ha lehet elkerülöm az offlane-t. A "beugrálós" Initiator herokkal iszonyatosan gyenge vagyok, szóval marad Abaddon mint hülyebiztos hős. A 0 mines shrinenál iszonyú op-nak éreztem, kb csak lerohantam az ellenfél safelane-ét, és ajándékba kaptam a killeket meg a farmot. 12 meccs 75% wr.

    Pos 2 - Ember Spirit: Sokáig TA volt a kedvenc, de sokkal kevesebb szituációban jó pick Embernél. Utóbbi szépen ki tud kerekíteni egy draftot, ha hiányzik némi CC, aoe dmg vagy splitpush. Early és lategameben is kifejezetten változatosan építhető hero, és 7.0 óta jóval könnyebb vele játszani mint a Battle Furys változattal. Még mindig csak tanulgatom, mert jóval több előrelátást és mechanikus készséget igényel mint a többi mid herom(TA, Lina, DP, Razor, Mirana) 14 meccs 57.14% wr.

    Pos 1 - Ursa: Még mindig erősen küzdök, hogy elég hatékonyan farmoljak carry pozícióban. Gyakran lemaradok szintben, szenvedek lane-en, túl hamar teamfightolok, rosszul mérem fel mit bír a hero, stb. Ursa ezzel szemben ritkán szenved lane-en, egyértelmű powerspikejai vannak, és szimplán csak jó érzés odaugrani és széttépni valakit. Talán annyiban játszom másképp a csapattársként látott Ursakhoz képest, hogy soha nem megyek sneaky Roshanra, hanem killek, vagy nagy előny birtokában megyek csak a pitbe. Vlad után Inkább rakok pár pontot a Q-ra és gyorsan kifarmolom a Blinket, mert onnan igen erős snowballt lehet elindítani. 9 meccs 100% wr.

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

Új hozzászólás Aktív témák