Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • XXX555

    újonc

    Na, akkor összegezve a dolgot. Wacom Intuosom van, a Driver száma 6.3.12. A laptopomon Windows 7 oprendszer van. Kipróbáltam egy másik laptopon, azon is Windows 7 volt. A probléma ott is ugyanúgy jelen volt, mint az én gépemen. A kurzor nem mozdult, és a Wacom Tablet Propertiesre kattintva ez a felirat jött elő: "A supported tablet was not found on the system".

    Úgy telepítettem a drivert, ahogy írtad, Grafirka, hogy a telepítés során nem csatlakoztattam a táblát a géphez. Egyébként miért nem kellett? Miben más ez, mintha csatlakoztattam volna? Mondjuk kíváncsiságból, és biztos, ami biztos alapon, miután így nem jutottam semmire, másodszor is megpróbáltam telepíteni a drivert, és akkor már hozzácsatlakoztattam a géphez, amikor kérte, de ugyanúgy megmaradt a probléma.

    Ezek szerint nem a driverrel lehet a gond, hanem mindenképp a táblával vagy a tollal? A tábla egyébként világít rendesen. Gondolkodtam még azon, hogy ha tudnék találkozni az egyik barátnőmmel, aki még évekkel ezelőtt Wacom Bamboo táblát vett, azon ki tudnám próbálni esetleg, hogy működik-e az ő tábláján a toll. Vagy a kettő nem lenne kompatibilis amúgy sem?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák