Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jhos910

    aktív tag

    válasz Marvinyo #3550 üzenetére

    Szia!

    Tévhit, hogy az írás és a rajzolás között lenne bármiféle különbség rajztábla esetében! Ugyan azokat a mozdulatokat végzed el.

    Személyes tapasztalatom írom le neked a kérdésedre reflektálva. Ha írni szeretnél jegyzeteket (amit már egyszer leírtál ugyebár) rendezett formába hozni akkor javaslom a gépírás megtanulását vagy órán írj szebben és scanneld be... duplán akarsz elvégezni egy munkát. Mert ha te lerajzolod (/leírod) attól még ugyan úgy egy jpg lesz, végig kell bogarásznod az egészet, hogy valamit megkeress benne. Ha eddig egy oldalt x perc alatt írtál le akkor legyen x+5. De te x+x+20-at akarsz eltölteni ugyan azzal a munkával. Mert szerintem nyugdotan ki lehet jelenteni, hgoy rajztáblán nem fogsz tudni olyan gyorsan írni mint papíron.

    Egyébként már sokszor kitárgyaltuk a Genius/Trust és hasonló rajztáblákat....nem ajánljuk, még kutyát hajigálni sem!

    Egyszer megveszed 7000 Ft-ért ezt az izét és soha nem fogsz tudni megszabadulni tőle még 1000 Ft-ért sem, de ha megveszel egy Wacom terméket akkor az viszont fogja tartani az árát és keresni is fogják az emberek mert megbízható, van támogatottsága és alkatrészt is tudsz hozzá venni.

    Az öledből tudsz rajzolni, nincs vízi mérték benne. Tollhegyet is kell cserélni és Geniusnál ez épp lehet, hogy akadályokat fog gördíteni a boldogságod útjába.

    (Bonfire megelőzött, de azért nem törlöm ki a posztolt üzenetem...) :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák