Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BonFire

    veterán

    válasz Marvinyo #3550 üzenetére

    Menjünk sorjában.

    • Tapasztalataim szerint nem fogsz tudni vele olyan szépen és tempóban írni, mint kézzel papírra. Ha tehát ez a cél, akkor inkább hátráltat. Persze néhány képre vázlatokat, egy-két szót firkálni oké, de huzamosabb írásra én biztos nem használnék táblát. Akkor már inkább billentyűzet, amin 400-as tempóban gépelek. Gyorsabb, szebb, és nem kell vesződni az OCR-rel.

    • A tollat normál esetben nem kell cserélni, amennyiben rendeltetésszerűen van használva. Értve ez alatt, hogy csakis ott és úgy tárolni, ahol és ahogyan az meg van szabva. Ha csuporban tartod, a folyamatos nyomódás miatt kinyiffanhat a dinamika érzékelő benne. Ha a hozzá kapott tartóban tárolod és nem hagyod a földre potyogni, akkor „örök életre” szól. Persze a hegy az kopik, és ha kifogysz a mellékelt póthegyekből, kérdéses, hogy 1-2 év múlva kapsz-e hozzá, mert Genius cuccoknál ez általában nem jellemző. Akkor aztán vehetsz egy új táblát, új tollal, új heggyel.

    • Lehet az öledben is jegyzetelni, de nem javallott a táblát könyöklőnek használni. Mindenképpen jó neki egy teljesen sima alátámasztás. Ha nincs megfelelően alátámasztva, meggörbülhet, megtörhet az érzékelőlapja, amit nagyon drágán javítanak, vagy sehogy. (Az ilyen jellegű sérülésre nem vonatkozik a garancia!)

    • Ebben a topicban óva intünk mindenkit a Geniustól, a Trust-tól és hasonló nóném termékektől! Sokszor leírtuk már a prókat és a kontrákat, keress rá, és olvass vissza! >>>LINK<<<

    [ Szerkesztve ]

    A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

Új hozzászólás Aktív témák