Aktív témák

• Smogus

őstag

válasz Retro11 #2416 üzenetére

Na szóval gondoltam írok egykét elmzést, véleményt a mai nap fotoiról, sok volt ma is ezért nem fogok tudni mindekinek írni :( Mindig olyan kevés időm van mostanában

Szóval Retro kolega:
    jók lesznek ezek a képek csak meg kell találni az érdekes kompozíciót, ez digit gépen nehéz, mivel az ember az lcd-t bujja és nem látja elszeparálva az elkészülő képet ezt csak filmes géppel vagy DSRL géppel lehet igazán megtenni, amig nem nézett bele ilyen ambiciókkal az ember egy komolyabb gép keresőjébe addig lehet hogy észre sem veszi a különbséget. Szóval komponálni és fog az menni idővel (egyébként kicsit vicces, hogy én adok itt tanácsot amikor nekem sem megy sokszr :) )
    Első képed igazából nem mozgatta meg a fantáziámat ellentétben az kamillás képeiddel, már a kis sárga virág is igéretesnek nézett ki, de a legjobb az első kamillás kép
    Jók a fényviszonok, és nem is kell más csak egy jó vágás, ja és ami nálam elengedhetetlen, a jó nagy paszpartu, háttér hogy jól el lehessen különíeni a képet a böngésző többi elemétől
    Szeritnem ez életbevágó lehet egy képnél, egy papírképet sem lehet jól megnézni kesze-kusza háttér elött, egy feket fotókartonra letéve sokkal jobban mutat
    De ez csak az én véleményem, szóval megvágtam (ja pici kontraszt, csak hogy mégis belekontárkogyak) [link]
    Az utcsó virágos sem rossz de az annyira nem javítható szeritnem vágással.

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem lehetnénk képesek. -- http://smogus.deviantart.com/ --

Aktív témák