- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
t-shirt
veterán
köszönöm az értékeléseket
-
BEE
addikt
válasz biggamer #1141 üzenetére
Gondolkodtam én is a világosságon,
de végül így maradt.
Viszont te jól eltaláltad szerintem, kössz az ötletet.
Arra nem tudsz valami okosat, hogy az elsőn
jobban elkülönüljenek a virágszirmok ?
Nekem valahogy egybefolyik az egész,
és azon rágódok hogy mit kellene, másképp fotózni
vagy PS-ben utánamenni.
BEEFradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !
-
biggamer
veterán
válasz bundaas #1151 üzenetére
Azok a fehér foltok a szirmokon, melyekbe ha belenézel, picit megfájdul a szemed.
A beégett foltok azok, ahol nem látszik a téma, a szín, csak egy fehér folt van helyette.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
biggamer
veterán
válasz j.bravo #1152 üzenetére
Jól néz ki a fa gyökere is, de ha a kettő egymás mellett van, akkor kényszerűen ide oda ugrál a tekintetem, mert mindkettő jól néz ki.
Viszont azt a belógó száraz ágat elpaterolnám onnan, mert engem nagyon zavar.
Vagy ha nem száraz, akkor félrehajtanám valahová.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
lajo
senior tag
J.bravo- hasonló véleményen vagyok mint az előttem szólók. Szép, minőségi, de fura mégis.
Lehet hogy nem olyan jó szemszögből van fotózva, de a kecskeszarba nem akartam letérdelni/hasalni. Attól még sztem nem olyan rosz nekem tetszik. Na meg kicsit más a tulipánok után.[link] -
-
ArthurMiller
senior tag
válasz bitfarkas #1159 üzenetére
1 jóóó. Tetszik, szellős, érezni lehet a teret. A szöszi sem rossz, azzal a nagy puskával. Nem is tudom, mihez kezd vele
4 is korrekt
Az utolsónál meg csak kapkodtam a fejem, mit is nézzek meg rajta.
A többi is jó, csak főképpen a fentiek tetszettek.
j.bravo
Köszi a véleményt, sajna tényleg átgondolatlan képek. Legközelebb meggondolom mit is töltök fel -
biggamer
veterán
-
biggamer
veterán
Nagyon sok jó kép kerűlt fel.
Vannak kevésbé jók is, véleményezném mindeggyiket csak belefáradtam.
Bocs mindenkitől.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
BEE
addikt
Egyet mára is.
'' Bokareflektor ''
[link]
-
bitfarkas
őstag
Köszi. Ezeken nem volt szín, csak szintkorrekció., meg szelektív életlenítés a Trevi kutas szoboralakok hátterénél. Az kicsit macerás, mert + réteget igényel, meg elég gondos radírozást.
Kezdetben csináltam raw-ban is képeket, csak leálltam vele, mert összesen 1 gigányi kártya volt velem. Rá is fogok állni a raw-ra, mert nagyon precíz utólagos színkorrekciót enged meg. -
biggamer
veterán
Polygonal Lasso Tool-lal kőrbe jelőltem, utána Curves-ban sötétítettem rajta.
A lassoval csak azt a területeket kerítettem kőrbe, ahol sötétíteni akartam.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
biggamer
veterán
Nagyítsd fel a képet, aztán sitty-sutty megy a munka, és így nem kell szöszmötőlni.
Ha azt akarod, hogy jobb legyen, akkor megéri vele dolgozni, mert meghálálja.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
BEE
addikt
válasz bitfarkas #1177 üzenetére
Egyenlőre az a helyzet, hogy mi tanulunk tőled !
Az elsőnél nagyon jó helyet kerestél, még a kutya f...a is rajta van !
Jól látom hogy homályos a hasán egy kis rész ?
Már egy korábbi szoborképeden is volt ilyen. Retusáltad ?
A másodiknál tetszik ahogy a látványt megfogtad.
A harmadiknál RAW kellett volna, meg állvány.
Azt hallottam, hogy az olasz múzeumokban tilos állványt használni.
Igaz ez ?
A negyediknél nem sokat variálhattál, nem hiszem hogy
többet kihozhattál volna belőle egy egyszerű látogatáson.
Az utolsón meg a sok bolond túrista fotóz mindent amit csak
bír, filmkifogyásig.
-
-
BEE
addikt
válasz bitfarkas #1180 üzenetére
Hú ezt az elsőt nem egy ilyen széria után kellett volna felraknod !
Ha már ennyi energiát beleöltél a beállítás kikeresésébe és
beverekedted magad oda, akkor azt a házat már igazán
odébbtolhattad volna.
De az utolsót nagyon jól betetted a sötét fal elé.
-
Stitch
őstag
ArthurMiller, j.bravo: kösz!
-
bitfarkas
őstag
Az igazság az, hogy sok helyen kiteszik a fotózni, vagy vakuzni tilos, esetleg állvány tilos piktogramot. Ennek ellenére villog boldog boldogtalan, kevés helyen szólnak érte, Mondjuk a sixtusiban ráüvöltenek a fotózóra, de állványt használni nem láttam. Pedig jól jött volna, mert fotóztam 1/20-adot kézből, vagy negyedet oszlopnak támasztva.
Mózeshez kellett volna igazán az állvány, mert a 800-as iso azért csak zajong.
A képekbe nem nagyon nyúlok be, csak ha belóg egy kóbor lámpa a kép szélébe, akkor azt kiirtom. -
Stitch
őstag
válasz biggamer #1174 üzenetére
Az elsőről a még tavalyi sajtófotó kiállításon lévő képek jutottak eszembe...volt egy fazon, aki mindeféle élőlény lábát/talpát fotózta ugyanígy alulról. A második meg kész horror.
j.bravo: patakos képekhez...nekem a második tetszik jobban, bár kétségkívül mindegyikben elég sok a belógó, zavaró dolog. Az első mintha túl is lenne élesítve. Szerintem ilyen kuszaságban érdemes valami jól kiválasztott, kisebb részletet mutatni.
[Szerkesztve] -
Stitch
őstag
válasz bitfarkas #1159 üzenetére
Szerintem az első oszlopos, meg az (#1176)-ból az utolsó gömbös kiemelkedik a többi közül. Az oszloposhoz annyit, hogy nem tudom volt-e lehetőség, de én próbáltam volna úgy fotózni, hogy az oszlopok között ki lehessen látni...vagy a kinti cuccok túlexponálódtak volna? A fényviszonyokat sem ismerem. A gömbös...tetszik, hogy hagytál neki környezetet. A szobrosak is jól sikerültek, a többi városkép inkább emlékkép kategória, de a jobbik fajtából.
-
AMD!4ever
őstag
válasz j.bravo #1152 üzenetére
Köszi a véleményt!
Amugy a te képednél,nekem a második tetszik,a gyökér és a viz eggyütt.Viszont a belogó ág enegm is eléggé zavar,dehát a természet oda rakta
Vágás,talán az alából annyit hogy a gyökér zárja a képet és a fodros viz. talán,és akkor már talán a jobb széléböl is bejjeb vehetnél.
Olyan bizonytalan vagyok ma,vagy mégsem?
[Szerkesztve]Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
AMD!4ever
őstag
Kicsi változatosság gyanánt egy svenkelős kép. Tanácsot is szeretnék kérni,Ti mit kezdenétek az éggel,illetve milyen utomunkát javasolnátok ezzel a képpel?
Eddig csak átméretezés,és egy kicsi zajszürés volt.
[link]Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
Aktív témák
Hirdetés
- Canon IR2020 Eladó
- Canon i-SENSYS LBP226dw ultragyors mono lézernyomtató,gyári 10000 oldalas tonerrel,számlával,garival
- LASERJET M4345 MFP multi - sokat futott, de működő - alkatrésznek is
- Gyári és utángyártott TONEREK (DELL, HP, Samsung, Xerox, Kyocera)
- Kyocera Ecosys P2040dn duplexes A4-es lézer nyomtató
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest