- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
sanyixXx
senior tag
válasz Milan24 #35353 üzenetére
nakérem. a lightroomos/fotosoppos bűvészkedés tud hangulatot és látványvilágot adni a képednek, de a minőségén nem fog dobni.
problémáim: középre komponálás, előtér-háttér nem válik el, nem tudatos kompozíció, valamint nem mesél a kép nekem.
ez egy tartály valahol. jó. de hol? nem kell félni a nagylátószögtől. erre van a kompozíció. helyezd el a tartályt a telepen. ha a kép sugároz már egy alaphangulatot, akkor azon még lehet a bűvészkedéssel trükközni, de a tudatos fotózást ne helyettesítsd vele.Rumot minden pohárba! | https://rumnagykovet.hu/
-
Bulitt
addikt
oppp nekem meg félre ment a kérdésem... sorry Milan-nak akartam
-
Sam8888
tag
Azta! Ez iszonyat milyen szép fényfestéseket csinál!
-
total90
veterán
sztyui2 & csakb
Poénnak szántam, nem gondoltam, hogy egyáltalán lehetséges akkora expó
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
skippper
senior tag
válasz skublics_ger #35372 üzenetére
nekem kicsit fura perspektíva. Szabályosan szédülök tőle ha ránézek, mintha dőlnék hátra.
-
johnjohn
addikt
válasz skublics_ger #35372 üzenetére
Kicsit kiszedtem volna a kiégéseket, de ennek ellenére tetszik !
-
kricsi81
senior tag
Elkészült az otthoni stúdió berendezéséről szóló bejegyzésem, ha érdekel valakit a téma, ide kattintva elolvashatja a postot.
Csak azért linkelem be, mert többen is érdeklődtek az általam használt felszereléssel kapcsolatban, és nem biztos, hogy mindenki olvassa a blogot.kovacsrichard.hu
-
Karima
őstag
johnjohn: A 2. tetszik, de az aljának lehet, hogy adtam volna egy kis derítést.
Ricsi: Jó kis leírás lett, szerintem összeszedtél mindent, ami egy stúdióépítéshez kellhet
kiskornel: Tetszenek, főleg a második. Engem nem zavar a faág
-
-
kiskornel
addikt
Hmm. Én meg úgy terveztem, hogy a belógó ágak hihetőbé tegyék a "cserkelős" sztorit. Persze, ez nem az!
Szóval keressek olyan képeket, ahol nem lógnak be az ágak a háttérbe/előtérbe... Köszönöm. Ez értékes észrevétel.4,5m-ről, lessátor, általam kreált ágrengeteg,
(#35382) cOxeR: 400mm. Semilyen kiegészítőt nem használtam. Villámgyors fókusz kell. 3 hetes előkészület mellett kb. 50%-os még így is a selejtes képek aránya. MF szinte biztosan kizárva. 400mm, 4,5m távolságban olyan kicsi a mélységélesség... 2-3cm. Szóval a 1,5x már nem hozna jó eredményt, mert lelassítja a fókuszt.
200mm-rel meg 2-2,5m-re kell megközelíteni őket. Ahhoz már állandó, kihelyezett lessátor kell.Ma megnézem, mit produkál egy 25mm-es macro közgyűrűvel. Így az obi felső határolóját lehet használni. Majd meglátjuk...
(#35380) Karima: ha az jut eszembe, hogy jó bige a modell, akkor jó a kép, és elérte a célját.
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
pontyos
senior tag
-
kiskornel
addikt
(#35397) pontyos: na EZ NAGYON TUTTI!
(#35395) bubi92: pont olyan képet vág, mint aki nem akarja, hogy fényképezzék. Az elhelyezés se tutti. Harmadoló, de kicsit feljebb kellene lennie a lány arcának.
(#35390) cOxeR: az első. Nekem tetszik.
(#35389) cOxeR: Nope. Ez nem kis madarakhoz való. Kis madarak bokrokban csivitelnek. Tél kivételével nem is látni őket. Csak kajával lehet kicsábítani őket.
Ez a szerko vizimadarakhoz jó, vagy emlősökhöz.
Lessátor. Kb ilyesmi van nekem: [link]http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
Balinov
titán
válasz kiskornel #35398 üzenetére
nem egeszen, az a szerko, amit Coxer linkelt inkabb ilyen cumohoz valo[/L
Batorkodom feltenni egy kepemet, het elejen keszult, az uj obival 200mm-en.
(L:/dl/upc/2011-01/23/8468_bvdabdd9w2iajeh3_full_moon_crop_edited-1.jpg)(/L)
[ Szerkesztve ]
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest