Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • attip

    újonc

    válasz DonMaster #5411 üzenetére

    A Digi garantáltan nem tipikus szolgáltató. És nagyon sűrűn tesz logikátlan, vagy legalábbis annak tűnő lépéseket. Emiatt itt, Romániában, évente legalább egyszer megjósolják, hogy na az idén biztosan csődbe fog menni, mert amit művel az fenntarthatatlan. De ennek ellenére köszöni szépen, de egyre jobban megy neki.

    Ami az indulást illeti, szerintem nem kell túl sokat várni tőle, de okozhat meglepetést. Romániában 2007-ben inditotta el a 3Gs hálozatot (2100-es frekvencián) pár városban. Eleinte a meglévő ügyfelek kaptak ingyen ócska készüléket [(ezt)] és az addigi fix telefonos tarifa/percek volt érvényes a mobilra is. 2009-ben vezette be, hogy lehetet külön fizetni érte, és már mobilnetet is tartalmazott.

    És csak 2014-ben (7 év után!) hozott létre bárki által, otthoni csomag nélkül is szerződhető csomagokat. Ekkor kötött a Vodafone-al belflöldi roaming-ra szerződést és fogott neki becsületes hálozatépítésnek, miközben egy ideje már volt egy 900-as sávja is. Így az akkor 0,5 millióról mostanra 4 millió körülire nőtt az ügyfélbázisa.

Új hozzászólás Aktív témák