Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rothfb

    veterán

    válasz zelikocc #36603 üzenetére

    Tökéletesen egyetértek. Értem Bubo miért kéri a politikai vonal befejezését, de az egész, ami most a Digivel történik, az nagyrészt politika. Egy az adófizetők pénzén felkapaszkodott cég (4iG) a te, az én, az adófizetők pénzéből megvesz egy magánvállalatot (Digi). Csak, hogy tisztában legyünk vele, Jászai Gellért nem egy Bill Gates szintű üzletember, mint ahogy Mészáros Lőrinc sem az, még akkor sem, ha ő (Lölő) ezt állítja.:U
    Gyakorlatilag itt az a kérdés, hogy az adónkból megvett Digivel mit akarnak kezdeni. Felemelik és megtartják a jó árakat vagy szétverik, szétszakítják és tönkreteszik. A magyar távközlési piac szempontjából nagyon nem mindegy, mit akarnak, mert ezen múlik, hogy visszatérnek e a messze túlárazott, lehúzó percdíjjak, drága mobilinternet csomagok. A felfelé torzuló, lehúzó árazás azért javult az elmúlt évtizedben, mert a Digi belépett a piacra. És ha abból indulunk ki, hogy minden eszközzel, gátlástalanul próbálták ellehetetleníteni a Digit, semmibe véve az ügyfeleket, sajnos nem jók a kilátások. Eddig nem érdekelték őket (államot, fidesst), hogy az ügyfelek jól járjanak (nincs benne semmi meglepő).
    Most, hogy kiüldözték a Digit az országból, nem tudni a hátrahagyott céggel mit akarnak kezdeni és amíg nem derül ki, itt is menni fognak a találgatások. A jó hír, hogy jönnek a választások és talán addig úgy cselekednek, hogy rosszul ne járjunk. Kérdés utána mi lesz. Akkor is, ha ezek maradnak, akkor is, ha mások lesznek.

Új hozzászólás Aktív témák