- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz agroman #37204 üzenetére
Sziasztok! Monoron volt mostanában fejlesztés? Nem volt ilyen kék régebben. Új bázisállomást is telepítettetek talán, hol is lehet ez megnézni? Régebben csak kint volt a 4-es út mellett. Ugye ez a 3G lekapcsolás nem probléma, amúgy sem azon ment a beszéd. Idős ismerősnek régi 2G-s telefonja van, sajnos ilyen összecsukható, nagy gombos mobil nincsen 4G-s, amire válthatna a mobilcsere programban.
-
p2pp
őstag
Xiaomi mi 11 lite 5G NE.
Nem tudjuk működésre bírni a VoWifi-t.
Vki tudja, hogyan lehet?
Vagy lehet e egyáltalán.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
bociusz
aktív tag
válasz pinnacle #37211 üzenetére
A Cellmapper szerint tavaly augusztusban épült új torony, bár ha jól látom, november óta nem térképezett a környéken senki.
-
pinnacle
nagyúr
válasz bociusz #37213 üzenetére
Köszi! Ez lehet az? Jól berakták a város közepére, akkor ezért lett sokkal jobb a vétel. Nem volta valami olyanról szó, hogy nem engednek a DIGI-nek tornyokat építeni a központokba? Lehet már tudták, hogy NER-es lesz. Térképezni, hogy kell? Simán csak körbesétálok bekapcsolt Cellmapperrel?
torrentszaki köszi, de ez nem mutatja a tornyokat.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
INGYENESEN TELEFONÁLHATNAK UKRAJNÁBA A DIGI MOBIL ÜGYFELEI
A kialakult különleges jogrend miatt a DIGIMobil jóváírja előfizetői számára a Magyarországról ukrán alapdíjas telefonszámokra, mobilszámokra irányuló hívások, valamint sms-ek költségét. Ezen szolgáltatások 2022. február 24-től azaz visszamenőleg lesznek ingyenesek, és visszavonásig maradnak érvényben.
-
Soma01
veterán
A 1357 (például) még mindig nem működik.
Van valami hír arról, hogy az adományvonalak működni fognak ebből a hálózatból is? -
pinnacle
nagyúr
válasz zelikocc #37219 üzenetére
Én töltöttem fel a Cellmapperrel. Látszik a képen, hogy 20 méterre voltam a DIGI-s toronytól, akkor lehet, a Telekomot használta? Soha nem ment a arra, ami a templomon van. Mondjuk fura is lenne templomon bázisállomás, igaz csak hozzávetőleges címnek írják. Valami ilyet kell keresni? Ha legközelebb arra leszek jobban körbenézek.
[ Szerkesztve ]
-
madagaszkar
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy Digimobil Max előfizetés megrendelése csak Digi pontokon lehetséges? Regisztráltam a honlapon, de belépés után a Digimobil megrendelés menüpontra kattintva nem történik semmi.
Köszi a segítségeteket előre is. -
dementor
aktív tag
válasz madagaszkar #37223 üzenetére
Ha nincs még semmilyen Digi szolgáltatásod abban az esetben csinálja ezt. Kártyát viszont minden esetben csak személyesen tudsz átvenni.
"Mert az éj sötét és tele van iszonyattal."
-
peeat
tag
sziasztok.
huawei 5785lh-23c höz frimware honnan tudok letölteni ? -
peeat
tag
válasz szaboi6512 #37227 üzenetére
jogos elirtam e5785lh-22c
-
mikk2000
őstag
A sültcsirke senkinek sem szokott a szájába repülni... én az egyik google találtra rábökve simán tudtam fw-t letölteni, benne a bin-el... a cikkben fontos infó van, érdemes alaposan utánajárni az embernek mit akar csinálni, mert valamit elrontani könnyű, helyrehozni meg sok esetben nagyon nehéz.
Szerk.: ráírhatsz a cikket író tagra is...
[ Szerkesztve ]
-
ballazol
senior tag
Helló.
Ki, mennyire elégedett a szolgáltatással?
Sebesség, térerő rendben van?
Győr-Moson-Sopron és Pest megyében használnám...
Köszi!"A könnyű is súlyos, ha jó és értékes." C.G. Jung
-
4Grider
nagyúr
válasz ballazol #37240 üzenetére
3 MHz sávszélesség B3-on (a többieknek jellemzően 20 MHz van). A sávszélesség határozza meg, hogy mennyi adat tolható rajta egy időben keresztül. Itt jellemzően olyan 10-12 Mbps körül van az átlagsebesség.
Lefedettség: A Dunántúlon talán már elérték a 20%-os földrajzi lefedettséget, de városokban, így Sopronban pl. 70-80%-os (kültéri) van. -
Kt_h90
friss újonc
válasz szaboi6512 #37237 üzenetére
2 cikk van az egyiknel lekell szedni az elolapot...
A masik cikknel hianyoznak a fileok.
De a hozzaalast tekintve jobb az eredeti angol forditas mint a forditók cikkei -
mikk2000
őstag
Korábbal felmerült, amin meg is lepődtem, hogy a digi vowifi hívások hálózaton belül díjmentesek. Többen is belinkelték a táblázatot, volt aki be is karikázta. Annyit tudok hogy a vowifi akkor jön jól, ha a mobil térerő gyenge, de van wifi. Tehát a kérdésem, lehet azt valahogy erőltetni, hogy mindenképp vowifin menjen a hívás?
Az én telóm nem tudja egyébként, de érdekel a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV