- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- OLED TV topic
- iPad topik
- Apple notebookok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trec12
addikt
Más fórumokban olvasni néha reménytelen várakozásokat a felvásárlással kapcsolatban. Páran annak örvendeznek, hogy jön a 100 Mbit-es net meg szuper olcsó lesz. Szerintem csalódni fognak főleg a DLS területeken. Az Invitel hálózata meglehetősen vegyes sok helyen réz van azokat fejleszteni sok idő és még több pénz. Bár lehet a Diginek erre is van/lesz terve.
Azért remélem előbb elindul a mobil de ennek ellenére logikusnak tűnik, hogy ez csak a felvásárlás lezárultával történik meg. Nem tudom meddig kell tesztelni egy hálózatot de szerintem az van pár hónap miután készen van. Vagy tévedek?[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
Nálunk Invitel optika van. Már az is nagy előrelépés lesz, ha az iptv helyett dvb-c és boxnélküliség lesz. A tv, internet és telefon havi- és percdíjairól már nem is beszélve.
És hogy miért bízom ebben: Nem hülye a Digi sem, hogy mindent hagyjon a régiben, mert azzal nem lesz több előfizetőjük. -
trec12
addikt
válasz 4Grider #3103 üzenetére
Szülővárosomban az Invitel az inkubens szolgáltató. Ott csak VDSL-re fejlesztett de érthetetlen módon csak a város egyik felét aztán a többivel leálltak. Ezen a területen viszont jó olcsón adja a 3Play-t. A nem fejlesztett területen viszont 5-10 Megás net van (iptv nincs is) kb. 2x-es áron. (még szerencse, hogy van egy helyi ktv cég - ED3.0 - ami meglehetősen jó minőséget ad, igaz drágább sajnos)
[ Szerkesztve ]
-
hirvadász
csendes tag
Én is láttam ma 2 helyen is 21603 4G. hálózatot, Dózsa György váci út kereszteződés és Árpád híd Pesti hídfő.
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
Csak érdekességként teszem be ide, a Szupergyors Internet Program keretében láthatóak a fejlesztési területek. Ezeknek itt egy jó része ma (még) Inviteles terület.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mi köze az Invitel megvásárlásának a Digimobil esetleges indulásához, hogy sikerült ezt összekombinálni?
-
4Grider
nagyúr
válasz H.Istvan25 #3111 üzenetére
Újabb hitelekkel lehet előre is menekülni. Kérdés, hogy az Invitel lakossági üzletágának nyereségessége mennyiben fogja tudni szolgálni a hitelállomány visszafizetését, vagy esetleg további növekedésre lehet emiatt is számítani...
Ja, a gerinchálózat tudtommal nem a lakossági üzletághoz tartozik,, az Invitelt ui. anno elég sok részre szabdalták.[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
válasz 4Grider #3112 üzenetére
Nem olyan sok. 3 részre. Valószínűleg az éves díjban van benne, hogy valamilyen formában használhatják a gerincet.
Az, hogy ezzel mennyire lesznek nagy cég, az idő eldönti. Volt már kis cég, aki nagy akart lenni, de csak felfújt lufi lett. Reméljük diginek bejönnek a számítása mind kábeles, mind mobil piacon. Merész egyszerre belevágni két ilyen költséges irányba.
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz 4Grider #3112 üzenetére
Rendben, hogy sok részre szabdalták. De:
A tranzakció kulcseleme egy hosszútávú együttműködési megállapodás, amely szerint az Invitech Solutions hálózati és IT szolgáltatásokat nyújt a DIGI számára, minimum éves 2,8 milliárd forint értékben, legalább tíz évig. (forrás)ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
4Grider
nagyúr
válasz DrBubo77 #3114 üzenetére
Ebből nem igazán derül az ki, hogy az Invitech közreműködésére csak a vezetékes lakossági/kisvállalati üzletág kiszolgálása érdekében, vagy esetleg a mobil üzletág számára felhordó hálózat biztosításához is szükség van. Utóbbihoz kicsit kevés az Invitech, hiszen optikával a saját körzeteik településein kívül csak néhány nagyvárosban vannak jelen.
-
törölt tag
válasz atosmaximus #3116 üzenetére
Pannon puma?
Kicsit eltévedtél: az apafarkasra (dákórománusz) gondoltál, nem? -
trec12
addikt
Gyakorlatilag van másfél hónap a tervezett indulásig. Szerintem ez kevés lesz ahhoz, hogy elinduljon a Digi Mobil. Remélem tévedek.
[ Szerkesztve ]
-
radio100jozs
őstag
Én arra tipplek, hogy idén már el fognak indulni, sőt legkésőbb november végéig, hogy a karácsonyi rohamban már benne legyenek, illetve sarokpont a 10.24-e, amikortól életbe lép az előfizetésekkel kapcsolatos törvénymódosítás (max 12 hónapos hűség, ingyenesen kérhető hálózati korlát feloldása...stb), így onnantól már könnyebben jöhetnek át az ügyfelek a másik cégtől.
Ha idén sem indulnak, akkor viszont nem értem anyagilag ebből mikor lesz így valaha is haszna a cégnek, mert 15 éves koncesszióból már így is 3 év eltelt, amit feleslegesen fizetett ki, és akkor az egész után már nem 15 év alatt, hanem mondjuk 12 év alatt kell a hálózat építést is kitermelni, ami nem ép az olcsó díjak felé mutatna. -
Miska0330
tag
Most néztem a karrier oldalukon. Keresnek már "Junior Mobil Átviteltechnikai Mérnök" -öt.
http://digi.hu/karrier
-
enginev3.0
félisten
Furcsa hogy Érden még nincs hálózat
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
4Grider
nagyúr
válasz atosmaximus #3124 üzenetére
A szomszéd házaknál persze. De menj le annak a háznak a pincéjébe, aminek a tetején van a cella...
-
atosmaximus
csendes tag
válasz 4Grider #3125 üzenetére
Szerintem olyan (akár akkumulátoros) kis eszközzel lehetne bővíteni a mobil, pl. 4G, hálózat lefedettségét, amit egy (vezetékes v. mobil ) széles-sávú-internet tulajdonos megkap a 4G szolgáltatótól. Ezt az ember hazaviszi és bedugja a konnektorba és az internetbe. Hogy a széles-sávú-internet tulajdonos érdekelt legyen a jó kihasználtságban, pl felvinni a padlásra az eszközt, a 4G szolgáltató az eszköz által közvetített havi telefon percek után kapná a fizetést. Lehet hogy még nincs ilyen eszköz sorozat gyártásban, de lesz.
Talpra magyar !!
-
Ateszpapa
addikt
Palatinuson is van Digi. 21603. Ha az az.
-
radio100jozs
őstag
válasz atosmaximus #3126 üzenetére
Vodafone minibázis, évek óta létezik, a többi szolgáltató nem vezette be, bár pl. a Telenor is, ha olyan kérésre szerel erősítőt társasházba, cégek telephelyén....stb.
Nekem volt Vodánál ilyen, teljesen hibátlan volt, aztán már nem volt szükség, így eladatam, de ép 1 hónapja Bakonykúti falu közepén futottam bele egy ilyen Vodafone Minibázisba a buszra várva, ami nyitott (kétféle beállítás kérhető, a nyitott, bárki rácsatlakozhat, vagy a zárt, csak megadott telefonszámok sim kártyái csatlakozhatnak rá) volt, így tudtam legalább netezni/telefonálni, mert nem nagyon volt Voda térerő ott.
-
trec12
addikt
válasz radio100jozs #3129 üzenetére
Hát nem tudom de a szeptemberi induláshoz már szerintem mindenhol mennie kéne a teszteknek nem csak Budapesten. De lehet csak én látom rosszul...
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
no most már egy ilyen csomagért sem váltanék digire, mert már tegnap óta a linken legalul látható 10 fontos csomagom van: 3000 perc eu-ból eu-ba + 1 GB...
már csak 2800 percem van a 3000-bőlamig a digi tököl, az alatt az árak egész jók lettek közben, most kb. 1 ft/percért hivok mobilról bármilyen másik eu-s mobilt nem voip minőségben
[ Szerkesztve ]
-
radio100jozs
őstag
A telefon általában kétirányú kapcsolattartásra szolgál, így elég nehezen kivitelezhető, hogy itthon ezt fő telefonnak használja az ember. Arról nem is beszélve, hogy egy csomó szolgáltatáshoz kell magyar szám elérhetőségben (pl. banki sms).
Kuriózumnak jó, de nem fog soha itthon tömegesen elterjedni, főleg, ha akar valaki most is tud ilyen ajánlatokat kihozni, így ez nem megoldás egy piacképes hazai mobilszolgáltatóval szemben. -
tsteve
senior tag
válasz radio100jozs #3132 üzenetére
nem is ez a fő telefonom... ezt nyilván csak hívásinditásra célszerű használni, fogadásra ill. rövid hivásokra marad a magyar szám, ez természetes sztem is... de fura akkor is, hogy pl. a digi pont a roaming-ra kért kivételezést, a nála is olcsóbb Three nem kért ilyet... ha bejönne belátható időn belül ide a Digi, akkor sem lesznek jó roaming lehetőségek náluk, úgy érzem az előjelek alapján...
-
viktorhu
veterán
De ha Magyarországon fogod használni, akkor ők is be fognak keményíteni, mert ez így nem üzlet nekik, és pont ez ellen védi is őket az új roaming szabály. A digi csak abban különbözik ettől, hogy ők már az első naptól felárat számolnak a roamingért, neked meg pár hónap múlva fognak.
-
tsteve
senior tag
válasz viktorhu #3134 üzenetére
közel másfél éve használom már ezt Mo-on... emellett több tizezer (százezer?) kamionos is az eu-ban... nem érdekli a three-t a fair use, ezért lett 1-2 év alatt az eu-s kamionosok kedvenc kártyája... én konkrétan szinte naponta nyúzom, de még csak ejnye-bejnye sem volt soha a fair use alapján... szóval nem igazán érdekli őket ez eddig...
-
-
TomPack
őstag
Óbudán is van 21603-hálózat!
-
AMD ehog
aktív tag
Dunakeszi jelentős részén már volt 2 hete is.
-
hbala
aktív tag
Kaszásdűlő, PPCenter egyik irodaház első emeletén vagyok, itt is lett 21603 4G.
-
kisninja
őstag
Beháromszögellek titeket Szekszárdon se.