- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nyomtató topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maxima
tag
válasz Kenderice #22440 üzenetére
Szia!
Arra nem gondolsz, hogy esetleg a helyi kiskirályok ilyen-olyan
oknál fogva betartanak?
Pl Jászapáti is félig fedett mert a torony egy település melletti
tanyán, azaz magánterületen áll.
Nyilván nem azért mert a településen bárhova tehetnének tornyot
a legoptimálisabb helyre. -
radio100jozs
őstag
Az, hogy hol lehet torony nagyon kemény helyi szabályozások határozzák meg. Pl. Monoron is konkrétan megvan, hogy csak hol lehet tornyot állítani. Ezért is van az, hogy új torony egy sem épült, hanem a szolgáltatók meglévő építményekre költöztek fel, azaz Telenor a Virág utcai volt Tűzoltóság rádiótornyára, a Voda az UPC Balassa B. utcai telefon központjának a tornyára, vagy a Telekom egy régi víztoronyra kint a Gombai úton Monor szélén. Illetve mind a 4 cég Monornál a Tesco mellet régi katonai bázis antenna tornyaira van felcuccolva. Ebből fakadóan a belvárosban csak a Telenor és a Voda tökéletes beltérben, a Telekom már lagymatag, a Digi meg szintúgy. A Digi próbálkozik a Strázsa-hegy környékén új saját toronnyal, de több alkalommal elkaszálta a város az engedélyt.Tehát ne képzelje senki olyan egyszerűnek ezt a torony állítást, mert hiába nézi ki a szolgáltat, hogy hol lenne ideális, ha oda nem kap engedélyt.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Kenderice #22448 üzenetére
"amikor megjelent a lefedettségi térképükön Mezőtúr és arra jártam, akkor leteszteltem."
Attol hogy a lefedettség megjelenik nem feltétlenül egybőldeazonnal megy az adathálózat sőt akar akkor helyi hiba is lehetett...Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
DevKiller
senior tag
Szerintem meg STOP it, get some help.
Mondhatunk 1000+1 példát a "nem jó helyen van a torony" dologra.
Felsőzsolcát veszem példának: A főút ami megy Alsózsolca fele annak is a miskolci felöli része kék. Na éppen 1 csík 4G van ott. Ahol meg lyukacsos a lefedettség ott meg 4 csík. Rohadtul nem mindegy mennyi és milyen épületen megy át az amúgy is "béna" 1800-as frekvencia. Véleményem szerint nem csak ehhez tervezik, hanem gondolkodnak majd 900 esetén is. Most mondjuk telepakolnak egy 5000 fős települést 20 toronnyal(csak példa) mikor azt 900-al mondjuk max 4-el megtudják oldani. Akkor meg mi az istennek rakjanak le annyi tornyot? Majd ha nem kell elbontjuk? Szegény Felsőzsolca úgy áll már lassan fél éve, és most került be a listába. Gyanítom, hogy Alsózsolca felöli oldalát jobban le akarták fedni csak nem jött össze és akkor úgy voltak vele, hogy ez kész van. 900 MHz-el úgy is közel 100%-os lesz majd.Az engedélyek nem egyszerű dolgok és nem is olcsóak, hogy mindenhova kérjenek.. A hálózati eszközökröl nem is beszélve...
HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
forgat
tag
kérdezném, a hozzéértőktől, ha a digi majd a jövőben kap még frekit egy tök másik sávban, akkor majd minden tornyot újra meg kell mászni a szerelőknek, új antenna, új eszöközök stb. vagy egyszerüen csak "pár" gombnyomással bekapcsolják az új fekiket is?
-
-
domper2015
senior tag
Sziasztok, digi roamingot milyen elektronikus módon lehet megrendelni?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz domper2015 #22459 üzenetére
Telefonon, e-mailben.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz domper2015 #22461 üzenetére
Régebben lehetett a honlapon is kapcsolgatni, de pár hónapja átvariálták az oldalt, azóta nem lehet.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz domper2015 #22459 üzenetére
Mit kell azon megrendelni? Szerintem elég a sim menüben IMSI-t váltani.
The Truth is out there...
-
Marengo
csendes tag
válasz fuwiradis #22201 üzenetére
Szia! Én ilyen mifi-t használok otthon a lakásban. 70nm, panel, nincs semmi probléma az eléréssel. Meg vagyok elégedve vele. Én függetlenül vettem, boltból. A beüzemelés könnyű volt. A bios-ból kézzel lehet illetve kellett állítani a wifi csatornát, az "auto" mód nekem nem volt jó. Annyi benyomásom még volt vele kapcsolatban, hogy elégge "light weight", azaz elég könnyű súlyú szerkezet. A függetlenítésével kapcsolatban nincs tapasztalatom.
Marengo
-
Prien
addikt
Sziasztok!
Jól gondolom, hogy jelenleg jobban megéri egy 0 Ft Digimobil előfizetést igényelni korlátlan nettel, mint egy Diginet Aktív 50-et, ezresért havonta?A kevés is több a semminél.
-
djsunstealer
aktív tag
Sziasztok!
Reggel kapcsolgattam a rádiót és belefutottam a rádió 1-en abba, hogy valaki nyert egy Digis telefont. Még a reklámot is hallottam. Gondolom a boltban nem fogy. Nem tudom melyik volt.
-
maxima
tag
Most találtam:
https://www.origo.hu/techbazis/20200203-digi-gyalazkodo-ugyfel-szerzodesbontas.html?utm_source=hirkereso -
-
Márton
nagyúr
válasz #79813376 #22481 üzenetére
De érted, még csak az sem kell, mert nekem telón is, mobil nézetben ott a lánc ikon.
Nálatok tényleg nincs?Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
MODERÁTOR
Linkelési tanácsadással kéretik ide átfáradni: PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
-
Lacccca87
addikt
válasz maxima #22478 üzenetére
Szerintem teljesen rendben van. Sajnos a kedves ügyfelek kezdenek átesni a ló túloldalára és még a diginek kellene megtiszteltetsének venni hogy használja a szolgáltatásukat.
Szerintem ez nem így működik, és egyik fél sem fölényeskedhet a másikkal, sem a Digi sem a fogyasztó. Kölcsönös tisztelet az elvárahtó minimum. -
Lajosnagy17
senior tag
A mobil internet szolgáltatás maximális le- és feltöltési sebessége: 29.3/11.2 Mbit/s
Ezt megváltoztatták?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Lajosnagy17 #22485 üzenetére
Igen, pár napja valaki már írta.
-
Lajosnagy17
senior tag
Nemeskér 84-es út.
Rábakecöl M86,
Vámoscsalád M86-os.Kisalföldet hamarosan lefedik.
-
adam1400
tag
válasz djsunstealer #22477 üzenetére
bizony digi c2-t.
-
carr
őstag
sziasztok!
digi mobilnetet tervezek venni, usb stick-es. Ahhoz van preferált router, vagy egyáltalán kell neki, ha kocsiban akarom használni USB töltőről? (úgy emlékszem ezek csak modemek, nem tudnak szoftver nélkül "betárcsázni" vagy tévedek?)
nem találtam releváns infót még. köszi.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
bebeago
tag
Üdv!
Évek óta használok egy Alcatel W800Z-t. Az áramon ( és persze a sim kártyán) kívül semmi nem kell hozzá, akár wifin keresztül is egyből van netem. Megy a Digi internet is szépen vele. Én is használom kocsiban is, egy usb hosszabbító kábellel olyan helyre rakom, ahol gondolom hogy jó lesz a kapcsolat az internet szolgáltatóval. Nem kell betárcsázni semmit, egyszeri beállítás után már automatikusan csatlakozik bármikor. Kocsiban szivargyújtóról, átalakítóval, de lakásban pl telefontöltőről vagy pc-laptop usb portjába bedugva is jól működik, power bankkal meg bárhol használhatod, csak legyen lefedettség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Spórolós topik
- Mobil flották
- Ford topik
- Asszociációs játék. :)
- Hogwarts Legacy teszt
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest