- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isaac76
tag
Én múltkor azt kérdeztem tőlük ha csak egyet hozok el részletre,de annak teljesen lejár majd az összes törlesztő részlete, hozható-e el újabb készülék hasonló konstrukcióban?
Erre nemleges volt a válasz,bár az tény nem láttam ennek akadályát,mert tulajdonképpen az első teljes kifizetésével,bizonyítom is rendes előfizető vagyok (magentáéknál aranykártyás).
Viszont a szabályokat ők hozzák,nekik áll a zászló,ha lejárt azért rápróbálok majd mégegyszer Decemberben fog lejárni,akkor még tesztüzem van -
törölt tag
Majd idővel kiforrja magát, én meglepődtem azon is hogy lehet telefont venni tőlük
-
4Grider
nagyúr
Én csak azt nem értem, hogy ha mondjuk lesz egymillió előfizetőjük egy ilyen teszt-szerű, mondjuk havi 2000 Ft-ba kerülő díjcsomagra 1-2 éven belül, hogy a fenébe fogják tudni ezzel a havi 2 milliárdos bevétellel visszafizetni az 1 évre kapott 150 millió EUR-ós hitelt...
-
DonMaster
addikt
válasz 4Grider #17905 üzenetére
Majd kicsengetik az invitel efi-k akik 5-10-15e fizetnek mert még nem ért oda a digi és a többi I-TV efi is.
nem csak a 6e ft-os Digi efi van , és még kitudja milyen bevételei vannak ezeken kivül a Digi-nek.
jah és a 150milla euro -t sme kötelezö elkölteni. tehát várjuk ki a pályázat végét, akkro látni mennyi pénzbe fájt a digi-nek. aztán a többi majd eldöl, bár amugy is a Digi dolga nem az efi-jei-é hogy miböl fizeti a hiteleit,[ Szerkesztve ]
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
p2pp
őstag
válasz 4Grider #17905 üzenetére
Azt csak úgy lehetne, ha már most lenne 1Millió előfizető min. 3000/hó havidíjjal (Erre tippelek).
De azt az 1Milliót el kell(ene) érni. Onnan már sinen vannak.
De addig van még vagy 100Milliárd mostani építési, beruházási költség. Magyarul most nagyon bele kell csapni abba a lecsóba.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
szürke
tag
Ezen oldal szerint több mint 47 milliárd volt a 2018-as nettó bevétel:
[link] -
-
szürke
tag
válasz 4Grider #17915 üzenetére
Nem értek a dolgokhoz, de a nettó az már nem az az összeg amiből minden le van vonva le van írva az adóból ami lehetséges és mindenki ki van fizetve és ténylegesen annyi a cég tiszta bevétele?
Ám ha valakit komolyan érdekel a téma áldozzon rá 160 Ft-ot a 2018-as pénzügyi beszámolóra.
[link] -
4Grider
nagyúr
válasz szürke #17916 üzenetére
Nem érdekel a dolog annyira...
A nettó árbevétel az bizony nettó árbevétel, abból még bőven lejönnek a költségek (munkabér és közterhei, műsorszolgáltatók felé fizetett havidíjak, rezsi, ilyen-olyan terhek, stb...) és lesz az egészből egy adózás előtti eredmény. Azaz ha neked egy vállalkozó azt mondja, hogy havi nettó 500e Ft árbevétele van, akkor ne irigyeld! -
szürke
tag
válasz 4Grider #17917 üzenetére
Nem kifejezetten neked szántam, csupán ha valakit tényleg annyira érdekelne.
Azt hittem vállalkozásoknál is úgy van mint bárkinél aki fizetésből él hogy van a bruttó amiből még mennek a levonások, meg a nettó amit már kézhez kapsz minden további levonások nélkül...
Ebben az esetben a kérdés továbbra is nyitott ami a Digit illeti. -
sfdrakex
nagyúr
válasz szürke #17916 üzenetére
Nettó árbevétel az nem a haszon, profit, amire te gondolsz az az Adózott eredmény. Pl ha egy cég nettó árbevétele 500 millió, attól még az adózott eredménye lehet, hogy csak 10-20 millió. Tehát a nettó árbevétel az kb annyi, hogy ÁFA nélküli forgalom. Nincsenek belőle semmilyen költségek levonva.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
ricogsm
őstag
Sziasztok!
Ez működne digivel? Nem láttam a B20 ast
[Ft15,300]2.4G 4G LTE Wifi Router CPE Router Support for 20 Users with SIM Card Slot Wirelss Wired Router Networking from Computer & Networking on banggood.com
https://banggood.app.link/oheA45qdHZ[ Szerkesztve ]
MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
dreko
aktív tag
kellemes meglepetés ért a digi mobillal kapcsolatban: szépen csendben bekapcsolhattak egy tornyot, mert a lefedettségi térképen nem jelzett és két héttel ezelőtt 0 térerős helyen ma kifogástalan épületen belüli lefedettség, gyors mobilnet sebesség, zökkenőmentes telefonálás fogadott egy heves megyei, kb 800 fős településen!
hajrá DIGI -
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
dreko
aktív tag
válasz #29810560 #17930 üzenetére
azaz, számomra az a leg meglepőbb, hogy MI9 dualsimes telefonról hívom az MI A1 dualsimes telefont, mindkettő VoLTE képes és ki is jelzi, hogy VoLTE, ráadásul mindkettőben telekomos és digis sim van, de amikor hívom digis számról a digiset Egerből, sokkal tisztább a hang és kijelzi a készülék, hogy HD, szemben a T-com- T-com iránnyal, ami tompább...
-
badabum
tag
Tiszaigaron már kb. 3 hónapja felállították a tornyot, viszont sem kábel sem antenna nincs még felszerelve,akit érdekelnek a digi "ügyei", az rákereshet a " önkormányzat digi torony" szavakkal a keresőbe.
-
Októbertől 1 konkurens szolgáltatóval kevesebb link Megszűnik a UPC Mobil, az ügyfelek átkerülnek a Vodafone-hoz
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Norbi.
őstag
válasz st3v3np3t3r #17936 üzenetére
Volt egy UPC-s kártyánk, az utóbbi időben már nem használtuk, amióta megvan a Digis, pont tegnap mondtam le az előfizut, az ügyintéző legalább 6 szor mondta el, hogy átkerülnek az ügyfelek a vodához és eddig még nem látott kedvezmények és akciók lesznek a meglévő ügyfeleknek, úgyhogy érdemes maradni..
A végén már indulatosabban mondtam, hogy megszüntetni szeretnék, onnantól ő is stílust váltott és átment flegmába.
[ Szerkesztve ]
-
the.odzsy
aktív tag
-
p2pp
őstag
válasz the.odzsy #17939 üzenetére
Rack szekrény van alul?
A villanyt már írtam többször is, h hosszadalmas folyamat.
Nem a bekötés, hanem az engedélyek beszerzési ideje miatt.
Ez rossz esetben simán lehet akát 1 év is sajnos.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
mzso
veterán
Jó neked. Itt egy kissé nagyobb döntőleg Digis településen nincs semmi.
De legalább annyi remény lehet, hogy a te településed sem szerepel semmilyen engedélyeztetési dokumentumban az NMHH odalán, úgyhogy hátha háttérben mennek a folyamatok, csak ők nem teszik ki a netre egyből.
-
gg07
tag
Sziasztok.
Egyre jobban szeretnék leszakadni a Telekomról és érik hogy felmondom a szerződést, de még ezt megelőzve egy lépésként a Telekomos előfizetésem a leges leg kisebb költségüre akarom módosítani.A konfigurátorba láttam,hogy van olyan lehetőség hogy 0 perc hívás és csak 3GB mobilnet, ez így 1890 Ft.
Ha jól értem akkor 0 perc annyit takar hogy senkivel nincs lebeszélhető hívásom, amit telefonálok azt számlázzák? Vagy ezt a csomagot telefonra nem lehet igénybe venni, csak valami routerbe vagy ilyesmi? -
nagyúr
Bár ez nem T topik, de válaszolok! :-) Jó mobilba is az a csomag, egyébként is, minek lenne odaírva, hogy 35ft/perc a hívás! Aki nagyon nagyon elvétve eszközöl hívást, annak megérheti.
Itt is említi a hívást!
Ha viszont van még kérdésed ezzel kapcsolatban, mindenképpen a Telekom topikba tedd fel!
Itt ezért *be leszünk rúgva....mondjuk a T topikban is van 10000 Digi SIM-es hsz.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Szia.
Ha jól értem akkor 0 perc annyit takar hogy senkivel nincs lebeszélhető hívásom, amit telefonálok azt számlázzák?
Igen, nincs benne hívás leforfalmazhatóság.
Vagy ezt a csomagot telefonra nem lehet igénybe venni, csak valami routerbe vagy ilyesmi?
Nem, telefonban is ugyan úgy lehet használni, nekem mondjuk a laptopban egy pont ilyen összeállított sim kártyaGalaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest