- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Symmetrix
csendes tag
Sziasztok
Egy kis tanácsra vagy segítségre lenne szükségem
A digi-től én is elhoztam egy SIM kártyát és próbáltam összehozni egy LG telefonnál, hogy menjen a 4G, de egyszerűen nem megy...
Az adott telefon pontos típusa: LG Optimus G Pro - E986
[link]
Leírás alapján:
Technology: GSM / HSPA / LTE
LTE 800 / 1800 / 2600
A beállításokat pontosan megcsináltam, szóval ott (elméletileg) nem lehet gond, de bármilyen építőjellegű információt meghallgatok és előre is köszönöm! -
vkp
aktív tag
Budapest- Hungária gyűrű, gyáli út, M5 Lajosmizséig egy Mi8-ról hotspotolva androidos fejegységnek, online rádió végig szakadásmentesen folyamatosan ment, közben viber, facebook messenger is csipogott ha jött üzenet, valamint waze is végig ment.
Teljesen használható. -
radio100jozs
őstag
Nektek sincs VoLTE 19 órától Köki-Monor útvonalon? Nem is írja ki a készülék, és levált 2G-re. Itthon VoWIFI az szerencsére van.
Lefedettség terén a Köki Terminál tényleg hiányos, az áruház Ferihegy felőli részén van vétel, a belváros felőli részen nincs. Hát a beltéri lefedettség az gondolom nagyon a prioritás végén van.
[ Szerkesztve ]
-
Peter.70
addikt
válasz radio100jozs #13559 üzenetére
Nekem kiírja a volte-t
-
Renwick
őstag
válasz dchard #13537 üzenetére
Az, hogy mérges vagy az újságírókra, telesen jogos. Az 5G-vel kapcsolatos produkciójuk teljesen fals és kiegyensúlyozatlan. Biztos raktak valamit a marketingesek az ingyen pogácsába a sajtótájékoztatón, hogy így elvesztették a racionalitás-érzéküket :)
Ezt már mondtam korábban is, duzzogás meg gúnyolódás helyett tessék megkeresni az újságírót és ellátni őt megfelelő, kiegyensúlyozott szakmai infókkal.
Persze mondhatod azt, hogy fordítva ülök a lovon, csakhogy azok az emberek, akik erre képesek lennének, többnyire vagy elérhetetlenek egy újságíró számára, vagy ha el is érhetők, nem mernek még off the record sem nyilatkozni.Egyébként meg az újságírók is csak emberek, és mint ilyen kurva lusták, ebben az egész 5G témában meg azért lássuk be, nem lapul egy Pulitzer-díj, amiért érdemes lenne mélységében elmerülni az ismeretekben.
I see you blaming each other -- And I love you still
-
dchard
veterán
válasz Renwick #13562 üzenetére
"duzzogás meg gúnyolódás helyett tessék megkeresni az újságírót és ellátni őt megfelelő, kiegyensúlyozott szakmai infókkal"
"Persze mondhatod azt, hogy fordítva ülök a lovon"
Mondom is. Az Index tech rovatának kétszer írtam, mindkétszer égbekiáltó baromságokat írtak le. Ki nem javították, meg nem köszönték. Amikor a cikk alatti komment sávban rávilágítanak a cikk gyengeségeire, akkor sem történik semmi. Ez az érvelés üres locsogás, semmi több. Ha valaki nem ért valamihez, ne írjon róla cikket. Én sem nyilatkozom részcsekefizikai, vagy sejtbiológiai kérdésekben.
Neked is kétszer ajánlottam fel, hogy ha úgy érzed, lektorálásra van szükséged, keress meg privátban. Itt, ezelőtt a relatív nyilvánosság előtt. Azóta sem történt meg.
"Egyébként meg az újságírók is csak emberek, és mint ilyen kurva lusták"
Az első igaz állítás.
A Pulitzer-díjjal kapcsolatban meg annyit tudok írni, hogy amit egy mérnök csinál abban sem lapul egy Nobel-díj, ettől még nem szarhatja el. Ez a szakmád. Elmehettél volna politikai tényfeltáró újságírónak a Afganisztánba, de azt mégsem választottad, hogy seggbe durrantsanak a Pulitzer-ért. Ezzel takarózni olyan belső igénytelenségre utal, amit én nem tudok megérteni. Ez nem tech-újságírás, hanem sima bulvár. A különbség csak annyi, hogy az Indextől nem is vár mást az ember...
[ Szerkesztve ]
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
evbalazs
csendes tag
Üdv. Általában read only vagyok, de most kicsit megkeveredtem az ügyfélszolgálattal való vita közepette.
Úgy emlékeztem - javítsatok ki vagy erősítsetek meg ebben - , hogy a Teszt szolgáltatás tartalmaz ugyebár külön soron internetet is, ezért a DigiOnline szolgáltatás ezzel együtt is él.Ma - bő két héttel a Teszt SIMek elhozatala után, valamint 2 alkalommal szóban DigiPonton, egyszer pedig reklamáció után 1272-n is elhangzott legjobb emlékeim szerint, hogy menni fog - ismét felhívtam a 1272-t, ahol azt közölték, hogy az bizony csak az 1000Ft/hó DigiNet50 fizetős nettel elérhető (igaz abban is biztos volt az ügyintéző, hogy ez bizony június 1-je óta valóban köthető a DigiPontokon).
Megtettem a reklamációt, kérve, hogy írásban válaszoljanak, hogy akkor mi lehetett az oka, hogy engem félretájékoztattak, valamint, hogy akkor most mi is az igazság. Vagy pont ma kaptam téves infót? Diginet Aktív 50-et bárkinek sikerült már kötni?
-
evbalazs
csendes tag
Persze, hogy van műholdas előfizum, én is így emlékeztem, hogy azt mondták menni fog a Teszt kártyával is.
Akartam kötni már június 1-jén Aktív 50-et, akkor mondták szerintem már másodszor, hogy menni fog, csak várjam meg, amíg rendbe teszik a szolgáltatásaimat. (Eddigi kálvária: régi verzió: egy ügyfélszámon műholdas TV + mobilnet 1 - múködő DigiOnline --> Teszt SIMhez először fel kellett mondani a mobilnet 1-et, ígéret, hogy menni fog a Teszttel - megköt, új ügyfélszámot kap, ami kábeles ügyfélszám (csak egy kérdésem van: WTF?), korábbi számla sztornó, újat kiállít --> Otthon regisztráció az Ügyfélkapura, új ügyfélszámot is hozzáadva a meglevőhöz- ott a 2 SIM, régin a TV, DigiOnline sehol --> jún. 1-jén vissza DigiPontra, hogy nem megy az Online - állítják, hogy új netet nem tudnak kötni, illetve türelem, menni fog az Online, csak be kell állítani --> otthon csekk az Online Ügyfélszolgálatra - D_ előtaggal látszik a TV szolgáltatás az új ügyfélszámon is, jöttek számlák, DigiOnline nincs --> 1272 - megerősíti, hogy működni kell az Online-nak, türelmet kér, meg fogják oldani, azért nézzem a számláimat, nehogy valami ne legyen jó --> pár nap múlva a régi ügyfélszámra is kiszámlázták a TV-t, újra 1272 - sztornózták, DigiOnline még mindig sehol, most épp nem kérdeztem meg, hogy valóban lesz-e --> tegnap ismét telefon, hogy mi van, hosszas utánakérdezés után állítja az ügyintéző, hogy a Teszt-tel nem megy, csak az Aktív 50-nel, ami egyébként június 1-je óta kapható, DigiOnline nincs, igaz most állítják, hogy nem is kéne lenni és ami jópárszor le lett írva, hogy tudtommal senki nem kapott SIMet, az működik)
DigiOnline feltétele, hogy legyen TV ÉS internet előfizetésed is (nálam műhold miatt a vezetékes net nem játszik-pedig szívesen játszanék vele), nyilván a legjobb az lenne, hogy az ingyenes - és külön soron TESZT (INTERNET)-ként leszámlázott - menne, de 1000-t megér nekem, hogy tudjak telefonon és gépen tévézni, eddig is kifizettem érte az 1240-et.
Csak azt nem tudom, hogyan tovább. DigiPontba ha bemegyek, vélhetően elhajtanak, hogy nincs SIM. Tegyek ott plusz írásban panaszt?
-
PBA
aktív tag
válasz evbalazs #13573 üzenetére
A gond szerintem ott van, hogy a digionline-hoz nem csak műholdasTV, hanem netelőfizetés is kell, a tesztkártya pedig nem számít annak. Vagy vezetékes net kell, vagy fizetős mobilnet szolgáltatás, azaz feltételezhetően az 1000 Ft-os csomag. De pontosat az ügyfélszoli tudna mondani.
Panaszt tehetsz éppenséggel, de az ingyenes tesztszolgáltatás esetében körbe fognak röhögni. Az más kérdés, hogy adott esetben nem megfelelően tájékoztattak.
Azt azért meg tudom érteni, hogy az ingyenes kártyával nem akarnak sok embert ráereszteni a hálózatra tévézni, ugyanis fizikailag nem fogja bírni. A helyükben én az 1000 Ft-os csomaggal sem engedném meg, a mostani frekikészlet nem erre van méretezve.
-
Jester01
veterán
Zárójelben jegyzem meg, a digionline eddig sem volt a mobilnetre korlátozva, bármilyen interneteléréssel lehetett használni. A mobilnet (vagy a digis vezetékes) csak előfizetési feltétel, de nem kötelező azon nézni. Mellesleg youtube-al is lehet hasonló forgalmat generálni. Egyébként meg gondolom önszabályozó folyamat lesz: ha mobilneten nem lesz jó akkor majd a népek igen hamar leszoknak róla.
[ Szerkesztve ]
Jester
-
blash
tag
[i]„Töröltem a kínai APN-eket belőe és hozzááadtam kézzel a digiset az összefoglalóban lévő adatokkal [kép] [kép]
Telekom SIMmel lehet azért nem megy, mert épp B20-as cellában vagy, amit a Mi Pad 4 nem tud.”[/i]
A telekomos simmel is működnie kellett volna, mikor próbáltam, mert előtte vettem ki a Redmi 3 Próból, amiben ugyancsak nincs B20. Ráadásul ekkor a szolgáltatótól kapta az apn beállításokat... Nálam nem voltak kínai apn-ek. Lehet elfelejtettem írni, hogy ezen már xiaomi.eu-s rom van. Először erre gyanakodtam, mert találtam pár forumposztot arról, hogy kinek milyen gondja volt a mobilnettel ezen a tableten, például hogy csak bekapcsolt wifivel van mobilnet.
De közben csak sikerült, azzal hogy hozzáadtam újra a Mi Pad 4-en a digis apn-t, és valamiért üresen hagytam az authentication és az apn type-ot. Így néz a teljes apn konfig, amivel jó lett:
-
törölt tag
válasz evbalazs #13567 üzenetére
1. A DIGI Online hozzáféréshez - 3 darab accounthoz - DIGITV/DIGI/DIGI+ televíziós csomag és Internet előfizetés kell. ... vagyis léteznie kell egy DIGI kábelTV vagy DIGI műholdas TV szerződésnek és egy kábeles Internet szerződésnek.
2. Az account birtokában bármelyik hálózatból - Értsd! bárhonnan, bármikor - elérhető/nézhető a DIGI Online - Androidos vagy iOS-es app-al ill. böngészőn keresztül.
3. Amennyiben elegendő a sávszélesség akkor akár HQ minőségben is nézhető akár a fizetős Film Now csatorna is - feltéve, hogy van Film Now előfizetés - egyéb esetben az MQ ill. LQ minőséggel lehet próbálkozni.
Íme:
A srcreenshot a DIGI Online DIGI Film csatornájának műsoráról 2019. 06. 19. 5h 41' 25''-kor készült.
Nálam DIGI Mobilról (is) nézhető a DIGI Online, mert itt. Bp.-en, Kőbányán beltérben is mindig megvan a 6-7 Mbit/s-es sávszélesség.A kavart valószínűleg az okozza, hogy a DIGI Online-hoz kell Internet előfizetés és a teszt szerződés/SIM nem felel meg ennek a kritériumnak. A DIGINet Aktív 50 (csak adat) előfizetés viszont már megfelel, mert fizetős szolgáltatás.
Sajnos a DIGINet Aktív 50 (csak adat) szolgáltatás/előfizetés egyelőre csak papíron - ÁSZF ill. honlap - létezik, mert még nem köthető a DIGI Pont-okon.
Én csak tudom, eddig nyolcszor!!! voltam érdeklődni ez ügyben a bp.-i Árkádban lévő DIGIPontban. Várhatóan június 20-a után, de legkésőbb július 1-ével lesz elérhető/köthető a DIGINet Aktív 50 (csak adat) szolgáltatás/előfizetés, mert még mindig az USB stick-re várnak ami Romániából érkezik ill. már meg kellett volna érkeznie, de nem érkezett meg a tervezett kezdésre június 1-ére.[ Szerkesztve ]
-
gsmtomi
csendes tag
válasz radio100jozs #13467 üzenetére
De hogy kapcsolod be a wowifit ???nekem mate 10 próm van
Miháczi Tamás 06 30 962 8221
-
orsib78
tag
válasz dchard #13549 üzenetére
Tudod en vagyok az a balf@sz, aki az egyetlen magan kartyajat, aminek a szamat 1999-ota birtokolja behordozta a Digihez. Ez hetfon meg is tortent. Jaja... Elvalaltam a dologot...
Nem mondom, hogy nincs B tervem, de egyenlore visszaropitettem magam a 90-es evekbe, ami a lefedettseget illeti... We'll see... -
so_ha
senior tag
válasz dethroner #13565 üzenetére
"véletlenül mellé nyomtál"
Biztosan az 50-es számát hívtam. Ma reggel beletúrtunk az S9+ beállításaiba, és annak ellenére, hogy a párom semmit nem állított át, a hívásátirányítás menüben, a készülék beparaméterezte a 2-ik SIM kártya átirányítását az elsőre, ha nem elérhető. Én még ilyennel eddig nem találkoztam, hogy egy telefon ha érzékeli, hogy két SIM van benne, akkor automatikusan paraméterez valamit (ebben az esetben hívás átirányítást), úgy, hogy a felhasználó semmit sem állít át/be. Szóval nem a Digi "érdekessége", hanem a 2 SIM-es Samu produkált számomra meglepőt. -
RoyBatty
aktív tag
-
n00n
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Autodesk - Revit
- Poco X6 Pro - ötös alá