-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pasa
csendes tag
Csak egy szösszenet...
2009 óta vagyok Digi előfizető, előtte tréhómos voltam. Azóta boldog vagyok. A 3. kerületben kezdtem, három éve a 17. kerületben vagyok digis. Sosem volt semmi gondom, stabil analóg és digitális tévévételem van, a net is mindig a lehető leggyorsabb volt (most épp 950 körül van). Őszintén szólva szórakozni járok ide, ebbe a topikba, mert egyszerűen nem tudok mit írni ide. Persze sajnálom azt, akinek gondja van, csak épp nem értem, hogy ha nekem 12 éve minden működik (két távoli vételi helyen), akkor hogy lehet ennyi gondja másnak? Én ezt utoljára a trénél éltem át. Még nincs tapasztalatom pl. a PR Telecommal, vagy egy jó pár kisebb szolgáltatóval, de tuti, hogy az ismert országos drótosok közül a Digi a legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest