- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
bkgb
csendes tag
válasz sityupityu #43251 üzenetére
Ez igaz...
-
iscsu
tag
Sziasztok!
Kaon 1410HD-n van valami módja a 121.5 MHz freki beállításának? Eleve gyári beállítás visszaállítása kell a csatornakereséshez, ott viszont csak 128, 362, 369 közül lehet választani. Annyira nem hiányzik az m1, m2 , csak zavar, hogy nem találom az opciót.
+1: Ha esetleg másik tv-hez szeretnék egy saját boxot, van javasolt típus? Néztem sok félét, de tapasztalat alapján jobb lenne válogatni.Köszi előre is!
-
Flashget
félisten
Mikor teszteltem nem variáltam túl sokat a beállításokkal és minden csatornát behozott.
A leírás szerint próbáltad? [link]
Ami nálam volt olyan forró volt használat közben mint semmi hw ami eddig valaha is volt nálam (router, stb) de érdekes nem fagyott le. Mikor felhívtam a Digit, hogy ez normális jelenség azt mondták az. de ha gond lenne vele vigyem vissza és kicserélik.
Muternál van mlndtam neki tegyen a 4 tappancs alá gyufás dobozt, hogy a meleg levegő eltudjon távozni, mert a zseni mérnökök 3mm légrést hagytak meg ennek. Vagy állítsa az oldalára mondtam.
Neked is forró?Realme GT Master Edition
-
iscsu
tag
válasz Flashget #43254 üzenetére
Igen, lassan lentebb tekerhetem a radiátort, annyira fűt. Nálunk ez már a második, volt egy Humax, aztán egy 1410 egy évig, majd miután két hétig tettünk egy reménytelen kitérőt valami kártya nélküli box-szal, most megint visszakaptunk egy 1410-est. Már várom, meddig bírja, és mire cserélik.
A leírást megtaláltam, akkor adtam fel, és írtam ide, mivel a szerint is 128MHz-ről indul. Úgy tűnik, közszolga-adók nélkül leszünk kénytelenek élni...
[ Szerkesztve ]
-
-
Flashget
félisten
valami ott nem kerek be kellene hoznia a csatornákat.
viszont mivel tőlük bérled és ha nem HBO vagy Digifilmhez hanem analóg tv miatt a DTV csatornákra, jelentsd be hibára ez 0Ft ebben az esetben nincs kiszállásí 2500ft-os díj.
Viszont ha HBO vagy Digifilm miatt van akkor 2500Ft.Realme GT Master Edition
-
wwenigma
Jómunkásember
Ha jol gugliztam, RTL2832U+R820T chipsetes, ilyet olcsobban is beszerezhetsz. de erre csak DVB-T -t irnak, szoval nem tiszta a C demodulator benne. Kérdés még hogy VID/PID lapjan felismeri e a NAS, ez a DVBlogic meg fizetosnek tunik es nem talalom miket tamogat amugy...
PCTV 292e tamogatottnak tunik.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
szabi__memo
nagyúr
Sziasztok!
EPG-t ho erek el a digi kabeles csatornakhoz?
Koszonom -
őstag
-
Watt25
veterán
válasz szabi__memo #43263 üzenetére
A digitális csatornákon... Vagy nem értem a kérdést...
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
gmatyi88
tag
Sziasztok. 11.kerületben lakom az Etele úton. Napok óta szétesik a digin a kép. Minden egyes csatornán és mind2 tv-n ugyan ez a jelenség. Nektek működik minden flottul??
-
veterán
-
szabi__memo
nagyúr
Azt meg tudja mondani valaki hol találom meg hogy a csatornákat milyen kódolással milyen sebességgel adják?
Régebben volt egy linkem rá de azt sem találom.
Köszönöm -
hallga
csendes tag
Üdv! Azt mondja a szolgáltató,hogy a csatornákat szép fokozatosan átteszi csak digitálisan foghatóvá (vagy valami ilyesmi),tehát a most éppen 2 hete foghatatlan Mezzo-t csak akkor tudom nézni,ha a televízió-készülékem digitális(vegyek egyet),vagy bérlek tőlük ennek megoldására beltérit. Szerintetek van más megoldás? Vagy marad a kényszerhelyzet?
-
Watt25
veterán
válasz szabi__memo #43270 üzenetére
Téma összefoglaló?
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Watt25
veterán
válasz szabi__memo #43274 üzenetére
A helyes szó, amit kerestél: sávszélesség!
Tessék. De ez is benne van a téma összefoglalóban!Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
zsolt501
nagyúr
Érdeklődnék, hogy másnál megy e a DigiOnline webes verziója, mert nálam próbál betölteni a műsor, de az nem indul el.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
válasz zsolt501 #43283 üzenetére
Most néztem, és mobil alkalmazásból sem megy.
Meg lett a hiba, 186-os IP címmel nem ment, próbaként kéretem egy másik IP-t és azzal egyből ment, ez érdekes.
[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Flashget
félisten
Nem indul NMHH-eljárás a TV2 villámreklámjai miatt
vajh miért is nem...
Realme GT Master Edition
-
allfinanz
senior tag
Lassan nem lesz elég sávszél a TV-nek...
Szabaddá válhat az út a 700MHz-es 5G előtt.Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
allfinanz
senior tag
válasz szabi__memo #43287 üzenetére
eddig a 800-at kellett uriteni, lassan a 700-at is kell...
Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
Gyurka6
őstag
válasz allfinanz #43286 üzenetére
Most folyik a mindenkinek-net program, a kábelen mehetne egyúttal a 7midig-tv csatorna ingyen, a földfelszíni sugárzást beszüntetni, az arra fordított összeget a kábel szolgáltatóknak adni. (Igaz, mi lenne a tv2-vel? az rtl kibírná, vagy elmenne...) Ahova nem érne el a kábel, satos közszolgálati csomagot biztosítani. Legalább is érdekelne egy megvalósíthatósági tanulmány.
[ Szerkesztve ]
Gyurka
-
tisn
addikt
hi
digi kabel
optikai kabel jon be a szembe levo vellanyoszloprolZTE modem
van rajta usb port
dughatok ra kulso winyot ugy, hogy lathato legyen a halozaton?
a modem admin usr/pw-jet lehet tudni?koszike
-
Flashget
félisten
ugye most ingyenes a MyTv alapcsomagja hó végéig egy mezei emailes reget követően meg a mytvkaracsony szó használata segítségével.
Vszont ezt most találtam aki a Spíleren gondolkodik.Csak egy kis info azoknak, akik esetleg mostanában gondolkodnak a telenor mytv előfizetésen így a boxing day előtt. Én is meg akartam kötni, mondván milyen jó lesz, csak azt elfelejtik reklámozni, hogy január 1-től változik az ÁSZF és kikerül náluk az alap csomagból a Spíler... és ezt egyetlen ügyintéző sem mondta, véletlenül találtam meg, mielőtt regisztrálni akartam. Hátha valakit megmentek az első újévi káromkodástól...
Realme GT Master Edition
-
törölt tag
Heh Mi lesz akkro szegény digisekkel?
(Nem mintha nekem lenne spíler, csak épp engem nem érdekel ) -
Flashget
félisten
válasz #33802016 #43298 üzenetére
van még 10 nap az évből, ezalatt bármi megtörhet.
pl. reptetik az ESP-t a Spíler nem kerül be..
vagy reptetik az ESP-t, Hír tv-t a Spíler bekerül Izaurával..
vagy nem repül semmi, marad a jelenlegi csatornalista.a Digisport meg ha ilyen ütemben buk minden jogot akár 2018 nyarán befejezi Mo-n...(addig van a Seria A-ra szerződés)
Realme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Derail Valley
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Horgász topik
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest