- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz M_AND_Ms #40751 üzenetére
Nekem spec alig pár méter van a tv és a pc között, egyszer lett összekötve, a kábel meg sehol sincs eldugva, falba... még sem zavar senkit.. max szőnyeg alatt megy, egy kis részen, a többi meg fal mellett ami szintén nem látványos, főleg ha a tv-t nézzük, de amúgy sem.
De kinek a pap, kinek a papné, amúgy én sem mindig tv-t szoktam rajta nézni...
-
Flashget
félisten
Kevesebb mint 1 hónap és 20 éves lesz az EMKTV/DIGI
[link]Realme GT Master Edition
-
M_AND_Ms
veterán
válasz #33802016 #40753 üzenetére
A pc nekem a szoba másik sarkában van, mégis fixen be van kábelezve a tévébe és a házimoziba (és mindebből semmi se látszik, úgy el van rejtve).
Játékra használom, de nem napi rendszerességgel (kampányszerűen játszom) ill, Nfl meccset vagyok kénytelen azon keresztül nézni. (De folyamatosan jár az agyam, hogy más megoldást találjak)
De pl mobillal, tablettel már nem bohóckodom. Ott a tévé, benne a tuner és így azt használom a tévézésre.[ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
dethroner
veterán
válasz trec12 #40757 üzenetére
Digi mobil se mostanában lesz szerintem. A házunk tetejére felraktak pár antenna állványt, meg az alagsorba egy kapcsolószekrényt villanyórástól. Mindezt kb 2 hónapja, azóta felé se nézett senki.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
törölt tag
válasz viktorhu #40755 üzenetére
Anno én is gondolkoztam projektoron, de valószínűleg hosszabb távon mégis csak a tv jobb, több okból is, legalábbis nekem...
"A pc nekem a szoba másik sarkában van, mégis fixen be van kábelezve a tévébe és a házimoziba (és mindebből semmi se látszik, úgy el van rejtve)."
Ez is egy megoldás... én azért sem ezt választottam, mert a technika változik, ha máshova kerül vmi, vagy kábelt kellene cserélni, akkor az sokkal nagyobb gond lenne, mint így. De meg lehetett volna oldani. De ez is olyan, dolog nekem így tetszik jobban neked úgy
-
trec12
addikt
válasz Flashget #40765 üzenetére
Gondolom a roaming eltörlésére gondolsz. Nem ismerjük a szabályozást ez ügyben ill. én nem ismerem, hogy ez működhet-e, hogy pl. román SIM-eket ad egy hazai szolgáltató? Egyesek szerint igen, mások szerint meg nem. Ellenben a Telekom ez év végére, jövő év elejére számít arra, hogy elindul a Digi. Akkor viszont teljesen más a helyzet. Ők mégis csak jobban rálátnak a piacra.
[ Szerkesztve ]
-
holex91
csendes tag
Sziasztok. Át akarunk menni a Digihez a UPC-től. Az lenne a kérdésem, hogy hagyományos, CRT TV-vel lehet-e fogni az adást? Ha csak bizonyos csatornákat, akkor melyek azok? Továbbá LCD tévével (de CI csatlakozó nélkül) is foghatók? Ha igen, akkor a Smart Cam milyen pluszt nyújt?
-
Flashget
félisten
-
Zoshi85
aktív tag
18 kerület panel. Most jöttek bekötni az optikát, lecserélni az elöző hálózatot. Erről tudtok vmit? Mi fog változni?
1 fekete kábelt húznak be.
[ Szerkesztve ]
Xbox Series X - XLive: ZoshiSXHUN // PlayStation 5 - Psn: ZoshipsHUN https://linktr.ee/Zoshi85
-
bordi10
senior tag
Tud valaki esetleg a Spíler tvről valami új infót? Lesz, nem lesz...valamit
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
Meghivott
addikt
Szeretném a net végpontot másik szobába áttenni, de a jelenlegi netkábel rövid. Tervezem, hogy kihívom a digit. Van valakinek tapasztalata arról, hogy a kábel be- és élvezetést mennyire kulturáltan (akár kábelcsatorna is) csinálják meg, ha szépen kérem?
-
törölt tag
válasz dethroner #40777 üzenetére
Szerencsére vannak olyanok is akit ez az egész mizzéria nem érdekel Van egy rakat sport adó, és csak több lesz, számomra meg kb teljesen feleslegesek, én azt cserélném le... másra
De hát nem tartunk ott, hogy egyénileg lehessen válogatni... talán nem véletlenül
Félre értés ne essék, nézek focit, EB VB, esetleg egy két másik mecs, de kb ennyi. Ahhoz meg kb bőven elég a m4, legalábbis nekem
-
Flashget
félisten
válasz #33802016 #40785 üzenetére
Csak hogy ez a Spíler TV nem a klasszikus sport csatorna lesz...heti 6 meccsel nem lehet feltölteni a műsoridőt 1 hétre. alapvetően marad a Pro4 filózófia csatorna férfiaknak..és az sem lehet véletlen, hogy a kaszinó tulajdonos miért is pont a kárót rakta a hosszú í betűre.
nőknek szánt csatorna a Fem3 alakul át más névre szeptembertől.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
dethroner
veterán
válasz lord_m #40779 üzenetére
Aztán ha ezeket a második vonalba tartozó focibajnokságokat is megveszi előlük valaki, még mindig ott pl ukrán, román, szerb stb bajnokság.
Szerintem a digi saját magát szívatta meg. Amikor voltak minőségi bajnokságok a sportcsatornáin, akkor kellett volna mindkét fél számára vállalható áron engedni a sugárzást upc, tréhóm stb szolgáltatóknak. Akkor lett volna bevétel belőle, hiú ábránd volt azt várni hogy ezekért a csatornákért nyakra-főre fogják otthagyni az előfizetők a korábbi szolgáltatójukat, ebben az országban, amikor könnyebb "mocskos román digi"-t emlegetni. Ha akkor engedett volna a józan észnek, most is minőségi tartalommal tudná kínálni a sport csatornáit, jó eséllyel meg tudta volna hosszabbítani a BL, PL, Bundesliga jogokat, amiből mi digisek is profitálnánk. Így meg lassan ott tartok hogy a csatorna lista elejére berakott 3 digisport csatornát lassan teljesen kikerülöm.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
br.rak
őstag
válasz dethroner #40788 üzenetére
A T, UPC páros kivételével szinte mindenhol volt digisport, a kis helyi kábeltévéknél is.
Nem véletlen, hogy tányéros UPC-n sincs spilertv, a T pedig nem is valószínű, hogy felveszi.Ha választani kell, hogy maradjon-e a digikábel, mint szolgáltató vagy legyen PL, sokan nem az angol focit mellett fogják letenni a voksukat.
Ha esetleg az NFL, La Liga és F1 is átkerül, akkor lesz igazán nagy hőbörgés.
-
adise
őstag
válasz br.rak #40789 üzenetére
A T, UPC páros kivételével szinte mindenhol volt digisport, a kis helyi kábeltévéknél is.
Nem véletlen, hogy tányéros UPC-n sincs spilertv,
ennek a kettőnek mi köze van egymáshoz?
gondolom megvehette volna a t és upc is a digisport csatornákat mint a kis szolgáltatók valoszinu csak nem akarták.
-
-
Flashget
félisten
gondolom megvehette volna a t és upc is a digisport csatornákat mint a kis szolgáltatók valoszinu csak nem akarták.
a Digi a Digisportot ugyanúgy mint a TV2 és retek klub nem tematikus csomagba akarta mint a T és UPC..így a bolt nem jött létre, mert akkor kevés előfizetőhöz jut el.
Most meg törvpényt írtak rá, hogy nem lehet sem a legkisebb csomagba sem telematikusba rakni a két kereskedelmit...Realme GT Master Edition
-
törölt tag
válasz unravel #40786 üzenetére
Ezt így azért kijelenteni elég merész. Anno mikor megjelent a hangos film, azaz előtte, mondták, hogy badarság pár hét, és le fog csengeni, nem így lett.
Anno mikor a mobilt kitalálták mondák, idióták, ki az a hülye, aki mászkálni akar telefonálás közben - hát én elég sok ilyet ismerek, és te?
Nem tudhatod, a jövő hogy alakul majd.
-
törölt tag
válasz Flashget #40787 üzenetére
A Pro4 már átalakult mozi+nak hívják. Amúgy nekem mind1, nincs spiller tv-m, lehet nem is lesz amúgy sem rajtam múlik
" hiú ábránd volt azt várni hogy ezekért a csatornákért nyakra-főre fogják otthagyni az előfizetők a korábbi szolgáltatójukat,"
Nem tudom, de más szolgáltatónál is van digi nálunk pl 3 is már. (igaz ez nem országos társaság) Csak tudnám minek Van vagy 5 biztos, ha nem 6. Az f1 meg hasonlók meg kb sosem mentek ezeken.
[ Szerkesztve ]
-
Cavalera
tag
Mivel sajnos jobb topikot nem találtam, itt teszem fel a kérdést.
Most költözök be egy új albérletre, ahol kábeles digi tv van. A szobámban lévő kábel rövid, vagyis nem ér el addig, ameddig nekem kéne. Mit kéne ahhoz vennem, hogy meg tudjam hosszabbítani a már falban lévő koax kábelt? A válaszokat előre is köszönöm!
-
Nagymelák
senior tag
Sziasztok.
A kérdésem az lenne hogy,mikor bekötötték a digit nálam kaptam egy Kaon boxot + kártyát a fizetős szolgáltatáshoz, ezt a boxot félre tettem mert vettem egy sajátot a műsorrögzítés miatt. Most viszont beüzemeltem újra a Kaon boxot, de a a kártyára azt írja hogy hozzáférés megtagadva 10 kód. Mi lehet vele? Lehet újra kell aktiválni? Létezik hogy amig a box nem volt használatban kivették a rendszerből?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest