Hirdetés

Aktív témák

  • InfiniteReality

    őstag

    Ja egyébként természetesen ezek a LAN kapcsolatok SZIIMETRIKUSAK (azaz a le és feltöltés sebessége AZONOS). Tényleg az.

    Még egy két dolgot hozzátennék a félreértések elkerülése végett. Az hogy otthon az embernek 20mbites netje van, az aztjelenti, hogy a szolgáltató ennyire nyitja a sávszélt. Azaz ha a forgalmi helyzet engedi, az ő BIX és / vagy nemzetközi csatlakozási pontján, ennyivel lehet kijutni! Ez még korántsem garantálja azt, hogy ténylegesen ennyivel fog jönni a cucc.

    Tapasztalataim szerint belföldről lehetne akár 100 megás sebességgel is letölteni, de a legtöbb helyről ez nem működik. Torrentezni sem lehet mondjuk 40mbitnél nagyobbal, mert a túloldalnak nem feltétlenül van 100megás feltöltése...Még ha összeadódnak is a feltöltések, 40nél feljebb szinte sohasem ment.

    Külföldről ha jó helyről tölt az ember, olyan 10-15mbittel lehet letölteni (tipikusan németországból lehet ilyen sebességeket elérni).

    Azt jó tudni, hogy a Digi-nek valószinüleg igen komoly a külföldje is, ha a területén ilyen sebességeket el lehet érni.

    A KTV internet más okok miatt nem az igazi.

    Sokan mondják, hogy persze a UPC-nél nincs ennyi probléma a kábelmodemes nettel sem. Ja lehet... csak nézdmeg, hogy mire mész a 10megás neteddel UPC területen. Gyorsnak gyors, de mintha késlekedne az oldalak letöltődése. Külföld borzalmas, csak néha javul meg.

    [Szerkesztve]

    http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html

Aktív témák