Hirdetés

Aktív témák

  • c.andrew

    tag

    válasz Paul Sr. #1291 üzenetére

    Igen emlékszek, jót röhögtem a sok marhán ahogy egymást ölték az akciós mikróért, ami mellesleg egy hét mulva halomban állt ugyanolyan áron. Ez azért egy kicsit más. Sorba veszik fel a megrendeléseket, és fogalmuk sincs mikor tudnak teljesíteni. A UPC ilyen szempontból véleményem szerint korrektebb, emlékszek 1 vagy 2 éve karácsony előtt kifogytak a beltérikből, és lezárták az akciót, nem pedig hitegették az embereket.
    Hogy ki kellett cserélni a beltérit? A milyenket is kellett már cserélni, korrekt módon és gyorsan zajlott. Ami elromolhat az el is romlik, bár nem mindegy, hogy 1 nap alatt, vagy évek múlva. Azt hiszem ez még mindíg a jobbik megoldás, hogy amíg előfizető vagy hiba esetén cserélik a beltérit, mint az, hogy vedd meg aztán ha a gariidőn túl elromlik akkor kidobhatod, mert nem éri meg javítani.

    Hogy mikor jönnek a merevlemezes beltérik? Szerintem soha.
    Gondolj bele: UPC kb. 150000 előfizető
    Digi: 8-15000 között
    Ha bármelyik cég kijönne egy ilyen beltérivel az új szerződőknek, az összes régi előfizető is okkal rinyálna hogy cseréljék le az övét is. Úgyhogy erre szerintem várhatunk még egy darabig. Bár az ötlet nagyon jó.

    Asus A8N-e AMD A64 3200+ HIS X800GTO ICEQIITURBO 2*512 Geil Aerocool Aeroengine Jr. Hiper Type-R 480 LG 1915S TFT

Aktív témák