- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz scott_free #7050 üzenetére
Egésség..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
tpetru
csendes tag
válasz scott_free #7050 üzenetére
Nem tudjátok véletlenül, hogy mostanában miért kockásodik be a Digisporton az adás?
-
thoomas26
csendes tag
válasz v.attis #7041 üzenetére
Szia Atis! Még egy kérdést, ha megengedsz, feltennék; A menüben, ahol lehet választani a műholdak között, ugye a Hotbird nevüt is lehet választani. A múltkor kiveséztük a Thor3 nevüt, de még annyit szeretnék kérdezni, hogy a Hotbird-en is lehet még csatornákat találni? S ha igen, milyen ghz-en?
-
Dany007
veterán
Hello!
Tud valaki egy Digis üzletkötőt Veszprémben?
A helyi képviseletnél azt mondták, hogy ~ 30 napon belül kötik csak be a netet meg a tévét.
Viszont régebben megvolt egy üzletkötő telefonszáma, aki azt mondta csak beszéljünk meg egy időpontot, kijön beköti, hozza a szerződést, aláírom azt csókolom.
Erre most a központban azt mondták, hogy be kell menni személyesen, aláírni a szerződést, aztán valamikor 30 napon belül kijönnek... =/
Szal esetleg tud valaki valakit? -
JetiRulez
őstag
Helló!
Fent voltam a Digi oldalán a 3000 Ft-os akcióval kapolcsatban, de nem volt kielégítő az információ. A listájukban nem szerepel a gödöllői térség (Csömör, Kistarcsa, Mogyoród). Errefelé nem elérhető a kábeles szolgáltatás?
Később felhívom őket is, csak addig hadd spóroljam meg a telefon költségét. Hátha vannak itt helybéliek."Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
-
JetiRulez
őstag
Ja? Nem volt kiírva, hogy olvassak 1. hszt. és nálam a legfrissebbek jelennek meg (úgy állítottam be).
Csak beírtam a keresőbe, hogy Digi Tv és észre se vettem, hogy a kábelnek külön topikja van. Szerintem nincs értelme egy szolgáltatónak többet nyitni."Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
Rick4
félisten
válasz JetiRulez #7064 üzenetére
A digi kábeles szolgáltatását digikábelnek hívják. Azokkal miért kellene egy topicon belül a műholdas dolgokról beszélni? Őket nem érdekli a mi gondunk, meg fordítva...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
parkasz
senior tag
Üdv!
Légyszi segítseteke nekem. Net és tv előfizetést szeretnék kötni, de nem tudok választani a Digi és a UPC között? Szerintetek melyik a nyerő?
-
jage
csendes tag
Sziasztok
Neharagudjatok de nem sok kedvem van 7000 akárhány oldalt átnézni...
az lenne a kédés hogy a digit most köttettem és igencsak használom (2nap/240gb) az érdekelne hogy van náluk korlát hogy mennyit tölthetek le??
[ Szerkesztve ]
"NE SZÓLJ RÁM, NEM FÁJ FEJED!!"
-
-
Dízeles
aktív tag
Hy
Valaki tudna linket adni ahol beszerezhető olyan parabola antenna és fej amelyet a digi a műholdas szoláltatásához ad.
By[ Szerkesztve ]
Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.
-
tigipuf
senior tag
-
dorog.zultan
tag
Sziasztok,
lenne két kérdésem, hátha valaki tud ezekről valamit:
- Lesz-e még egy Magyar DigiSport, vagy marad a BL-t EL-t PL Serie A stb egy csatornán
(Azt látom hogy van DigiSport Plus de gondolom Román, mert nem kódolja ki a dekóder)
- Van, lesz valamikor olyan dekóder ami késleltetve is tudja adni a kiválasztott csatornát,
esetleg fel lehet venni vele a műsort. (Mint pl. a UPC-nál)köszönöm, üdv
dzdz
-
Rick4
félisten
válasz Dízeles #7071 üzenetére
Ha nem ragaszkodsz konkrétan ahhoz amit a digi ad (haanem jó a jobb is) akkor pl:
tükör fej
De elmész bármelyik hozzád közeli ilyesmi üzletbe (akár egy praktiker is lehet) és kész egy tükröt meg egy fejet, minden fej jó hozzá, még az 1K-s sharp is, a tükör meg ugye az átmérőtől függ, ide illik a 80-ast feltenni..49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
looser
addikt
Volt egy érdekes tapasztalatunk, gondoltam, megírom ide
Áttértünk az Invitel telefonos szolgáltatásáról a Digi akciós hármasára (kábel+net eddig is volt), mivel a hűség amott lejárt, itt pedig igen kedvezményes így együtt a három. Szóval a szakik azt mondták, onnantól, hogy ők bekapcsolnak, az Invitel már nem fog működni. Hát de
Már vagy egy hete megy a Digis telefon, mellette párhuzamosan pedig az Invitel is, pedig számhordozással kértük. Ki lett próbálva, mindkét kábelről, mobilt hívva, az kiírta a vonalas számunkat. Egy T-Com-os ismerős mondta, ez lehet azért is, mert az Invitelnél még telefonvonalat használtunk, a Digi pedig minden valószínűség szerint IP telefont, ezért tudott menni párhuzamosan a kettő. Nem tudom, ez mennyire releváns infó.
Mindenesetre ma kettőkor már süket volt az Invitel, de azért érdekesMindent tudok a rákászszakmáról...
-
Rick4
félisten
Szerintem totál irreveláns infó. mégpedig azért, mert ez itten (a topic nevéből következően is) még mindig a tányéros digis topic, se digikábel, se digi telefon nem érdekel itt senkit. De megszoktuk már, hogy a sok láma idejön a még több hülyeséggel...
-
AMDFan
addikt
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy mikorra várható a műholdas sugárzásban a HD adások megjelenése?
Jó lenne a Digisportot HD-ban nézni, és ha lenne a diginél akkor nem váltanék másik szolgáltatóra.[ Szerkesztve ]
-
scorpy02
aktív tag
Üdv!
Vasárnap este rendeltem meg a műholdas digi-t (DigiMini csomag), viszont azóta semmilyen visszajelzés nem érkezett (még visszaigazoló email sem jött a rendelést követően). Betelefonáljak, vagy legyek még inkább türelemmel?
Más: Szerintetek ha bekerül majd a DigiSport+ HU a csatornakiosztásba, akkor lesz olyan szemét a digi, hogy ezt mondjuk már nem a Mini csomagba fogja betenni? Azzal a céllal, hogy a sok labdarúgás kedvelő Mini előfizetőt váltásra kényszerítsék.
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
Úgy általában már működik más, komoly cégeknél, itt saccra 5 év, mire itt lesz valami. Egyrészt ennek a csapatnak az SD minőségre is gyúrnia kellene, másrészt a műholdas HD-hez jó sok pénzt kellene a dologba rakni, TP bérlés, HD-s beltérik, ez a cég pedig nem azoknak szolgáltat, akiknek ilyen irányú igényeik lennének. Még akár 10Ft havi plusszal sem. Ez a lényeg, olcsó.
-
AMDFan
addikt
Az infrastruktúrájuk megvan hozzá, a beltériket meg lehet vetetni azokkal a felhasználókkal akik szeretnék a HD adásokat. Azzal nem értek egyet, hogy azoknak szolgáltatnak akiknek nincs igényük jobbra, nekem lenne, csak vidéken nehéz jobbat kapni. A Hello HD műsorkínálata pedig nem tetszik. Azért az 5 év egy kicsit durva lenne, szerintem 2011-ben már lesz HD adásuk, csak kérdés, hogy mikor. Na mindegy írtam az ÜFSZ-nak, remélem tudnak érdemben válaszolni.
-
Rick4
félisten
Nézz visszafelé, honnan hova jutottak el azóta, mióta itt vannak. Kimondhatjuk, hogy azokból a problémákból már kinőttek, ami miatt eleve nem is voltak alkalmasok szolgáltatni, de kb ennyi. Az infrastruktúra az neked mi? Mert önmagában a feladóállomás, meg azon az oldalon rendelkezésre álló technika még kevés. Eleve mpeg4-re kellett volna átállni, így most egy HD csati épp annyi helyet foglal egy műholdon, mint 13 SD. Szerinted?
Okés, a HelloHD műsorkínálata neked nem elé, de mi az ami benne van és nem kell, vagy pedig nincs benne de kellene? Pl a upc műsorkínálatával mi a bajod? Ok, a digisport miatt egyértelmű, de azon kívül?
[ Szerkesztve ]
-
AMDFan
addikt
Akkor másképp fogalmazok
Én csak sportműsort nézek TV-ben. A digin is összvissz a 6 sportcsatorna van beállítva az elejére és kész. A digiével sem vagyok maradéktalanul elégedett, mert pl nem elérhetőek külföldi sportcsatornák (espn, extreme sports channel), viszont ha lenne Digisport HD, akkor azért hajlandó lennék többet áldozni (angol meccsek + bl), ugyanis a nyáron nagyon megtetszett a VB az m1HD-n. Egészen más élmény ilyen minőségben nézni a meccseket.Én értem az érveidet, bár személy szerint nem volt problémám a digivel soha, viszont az bizony nem kis fegyvertény, hogy a Digi nemcsak az első magyar HD sportcsatornát indította el, hanem a kereskedelmi TV-k közül is az első amelyik HD-ban sugározza a műsorait. Ehhez pedig nem kevés befektetett pénz kellett, ráadásul akinek digikábele van azoknál elérhető a Digisport HD. És akinél digikábel van az sem éppen a tehetősebb réteg ugyanis tudtommal csak a nagyobb paneldzsungelekben elérhető a digikábel. Szóval nem olyan egyértelmű az, hogy a digi nem fog fejleszteni.
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
Ok, persze, éretm én, de mindig van olyan műsor, amit ott nem nyomnak, ahova az ember előfizetett. Tudom javasolni a HelloHD olcsóTv szolgáltatását, elég jó minőségben nyomják, vannak sport 1-2 csatik, digisport is, persze léynegesen jobb minőségben mint a digiTV-nél. Egy évre 18 ezres, azaz 1500Ft/hó.
Kb ezek vannak benne:
Magyar 1 HD, Magyar 2 HD, Duna Televízió, TV2, RTL Klub, Private Spice, MR1 Kossuth Rádió,MR2 Petőfi Rádió, MR3 Bartók RádióNational Geographic, Hallmark, AXN,Eurosport 2, Viva Hungary, Discovery Channel, Animal Planet Spektrum, Commedy Central, Filmbox Extra,MTV Hungary, Cool, 4!Story TV, Sport Klub, Sport 2, DigiSport Nickelodeon, VH1 Europe, Nat Geo Wild, Travel Channel
Persze itt neked kell venned egy HD-s műholdvevőt, ami mpeg4-et tud.
-
Albiceslete
csendes tag
Helló Mindenkinek!
Nemrég kezdtem el olvasni a fórumot, mivel Digi tv-re szeretnék váltani. Illetve már le is adtam az igénybejelentésemet a most futó dupla dual akcióra. Jelenleg egy városi kábeltévés hálózatom van, ami továbbra is üzemelni fog az alattam lakó szüleimnél (ennek később lesz jelentősége).
Szeretnék feltenni pár kérdést nektek, mivel látom itt műszaki, bekötési valamint beállítási dolgokban is profik vagytok. Bocs, ha hülyeségeket kérdezek majd, de közel 7000 hozzászólást böngészni valóban nincs időm, miközben a gyerekeim ki akarnak túrni a gép elől.
Ahogy látom a Digi tv honlapján különböző beltéri egységek ill. tartozékok szerepelnek, nem tudom a bekötés előtt van-e lehetőségem ezek közül választani, vagy a szerelő valamivel meglep. Esetleg erről valami véleményt írnátok, ill. valami jótanácsot ha jönnek beszerelni és előzetesen mit egyeztessek.
A bevezetőben írtam, egy kétszintes családi házban lakom, de a lakásom ami a felső szint teljesen különálló. A kábeltévés rendszer ami most van az én padlásomról ágazik szét, tehát ez nem kerül megszüntetésre, csak én leválok a rendszerről.
Namost ahogy én gondolom a bekötéskör egy teljesen különálló rendszert épít ki a szerelő, viszont nem tudom műszakilag kivitelezhető-e, hogy én valamelyik tévémen vagy esetleg többön is meghagyjam a lehetőséget (nem értek hozzá) , hogy vissza tudjak csatlakozni a régi rendszerrre is, mivel laikusan gondolom csak vissza kéne dugnom a kábeltévés coaxot.(lehet hogy most hülyeséget írtam nem tudom).
Nagyvonalakban ennyi lenne.
Szívesen fogadnék 1-2 jótanácsot ill. segítséget, információt!
Előre is köszi! -
v.attis
őstag
válasz Albiceslete #7085 üzenetére
1., Valószínüleg dual beltérit kapsz mégpedig [ezt]. Ha jól értem neked 4 tv-d van az emeleten? Ez király! Lesz a szerelőnek dolga bőven.
Nem tudom mennyire ismerős a digi készüléke ésa szerelés kivitelezése, de egy dual beltérire lebontva ez így néz ki: Két koax kábel jön le a fejtől a beltérihez. Innen az egyik tv-re már rá is kötheted scart vagy Rca kábellel. A másik szobába megy egy telefonkábel a távcsi érzékelőjének és egy koax kábel az antenna bemenetbe amin megy a műsor. Amennyiben 4 tv-re kell a digi akkor ezt duplázd meg. Tehát lesz két tv-d ahol közvetlen ott lesz a beltéri és lesz kettő, ahol csak adás lesz és egy érzékelő. Természetesen az összes tv egymástól teljesen függetlenül kapcsolgatható.2., A fentebb leírt kivitelezés szerint abban a két szobában, ahol lesznek a beltérik, scart, vagy rca kábellel kell a tv-re köni. Így ezeknél a tv-knél az antenna bemenet üres lesz. A kábeltévét simán bedugod oda, vagy ki sem húzod és kész is.
A másik két szobába viszont a digitől is antenna kábelen megy át az adás és értelemszerüen elfoglalja majd a bemenetet. Ide egy közösítőt kell tenni és ott is minden gond nélkül menni fog mindkét rendszer. Jelen esetben előfordulhat, hogy ütközni fognak a csatornák. A digi alapból a 36-oson sugároz, ha antenna helyére kötöd. Ha a kábelesek is tolnak valami csatit ugyanezen a helyen, akkor nem fog menni valamelyik, vagy egyik sem. A digi beltériben viszont lehet állítani a kimenő csatornát, tehát egyszerüen átállítod 37-re és máris megy. -
Albiceslete
csendes tag
válasz v.attis #7086 üzenetére
Köszönöm a gyors választ. Világos amit leírsz. Tehát összegezve ahogy írod ahol a két beltéri lesz ott semmi probléma a régi rendszer használatához, mivel az antenna csati szabad. A másik két tévénél a közösítőt úgy képzeljem el mint egy T elosztót?
Valamint a másik kérdésem az lenne, hogy azokhoz a tévékhez ahol nincs beltéri, és megy egy telefonkábel ahogy írtad, az hova csatlakozik?
A 4 tévém közül az egyik tv egy úgyevezett "hoteles" tv, amin csak antenna csati található. A többin van Scart csati. Ez okoz valami problémát? -
v.attis
őstag
válasz Albiceslete #7087 üzenetére
közösítő. Így van! egy darab műanyag izé aminek van két bemenete és a másik oldalán pedig egy olyan dugó ami pont belemegy a tv antenna csatlakozójába. A másik két része (a bemenetei) pedig ennek a negatívja, tehát a két koax végére kell rendes antenna dugó és azt beledugod a kis műanyag matyiba, azt pedig a tv-be.
[ilyen] is lehet. Ez ugyanaz, csak ez csavaros megoldás. a lényeg, hogy legyen több bemenete és csak egy kimenete.A telefonkábel egy olyan kis kütyübe csatlakozik, mint a számítógép egere. Az lesz majd a távirányító érzékelője. Az egész dual beltérit úgy képzeld el, mint két komplett beltéri egy dobozban. A másik szobából való irányításhoz természetesen kell valami. Ez az érzékelő lenne az a valami.
A hoteles tv-t megteszed valamelyik másodlagosnak és kész. Oda úgyis kell közösítő, így meg van oldva. Lesz majd két közösítős megoldásod és két scart-os bekötés. Csak a lényeg az, hogy a hoteles tv fogjon minden tartományban. Ha jelenleg megy rajta rendesen a kábel tv, akkor a digi is menni fog.
-
Albiceslete
csendes tag
válasz v.attis #7088 üzenetére
Köszönöm mégegyszer! Szerintem még bizotos lesz valami kínom a közeljövőben, majd jelentkezem segítségért. Addig is böngészem a topicot ha lesz időm, hogy felesleges kérdéseket ne tegyek fel.
Bocs még a közösítőre visszatérve, magyarul egy apa és két anya nem forditva ugye?[ Szerkesztve ]
-
v.attis
őstag
válasz Albiceslete #7089 üzenetére
így van!
-
Zotya1234
csendes tag
Érdeklődni szeretnék.
Van egy digi humax4-es beltérim.
Hogy kell beállítani a képarányt a beltérin és a tévén?
A tévé beállítási lehetősége: 16-9 , autómatikus, széles -nagyítás , nagyítás.
Egy kis szakmai segitséget szeretnék kérni a képarányokról, mikor 16-9-es a kép ha van
alul felül fekete csík vagy ha nincs stb ? kapcsolójel beállítása?
Másik kérdésem az lenne,hogy hyundai beltérinél az m1 logója kilóg a képből,
mi lehet a hiba?
A válaszokat előre is köszönöm. -
tib74
csendes tag
Sziasztok. Kérdésem a következő. Van egy dualos beltérim amin a jelérőség 80% os. Az a gondom Hogy az első tv én csak 40-50% a minőség míg a másikon 80-85%. Nem is érdekelne ez az egész ha nem szakadozna az első tvén a kép meg a hang, míg a másodikon gond nélkül megy. Szóval valakinek valami ötlete?
-
v.attis
őstag
Ha twin vagy quad fejed van, akkor a kábellel lehet a gond esetleg a csatlakozásoknál. Lehet kilazult, vagy valami miatt oxidálódik. Ha single fej van felszerelve, akkor passz. Szerintem ebben az esetben a beltéri lesz a ludas.
Szerintem készségesen kiküldik a szerelőt és majd megoldja. -
v.attis
őstag
válasz Zotya1234 #7091 üzenetére
Ha minden jól megy, akkor az auto beállítás kell végezze a dolgát. 16:9 a szélesvásznú, 4:3 a normál majdhogynem négyzet alakú kép. Ha a beltéri elvégzi a dolgát és átvált a megfelelő csatornákon 16:9-re akkor ott már a tv-nek nem kell csinálnia semmit.
Esetleg ha van egy olyan opció a beállításoknál, hogy "LetterBox" akkor az is segíthet.
Néha nekem is kilóg az M1nél a kép, a Dunatv meg folyamatosan meg van nyújtva függőleges síkban. Gyanítom, hogy sugárzásnál lehet a gond, tehát ezzel nem tudunk csinálni semmit. Gondolom bekavar a sugárzáskor az, hogy ezek a csatik HD-ben nyomják és erre a digi nincs felkészülve.
Kézzel átállítod 16:9-re és akkor jó lesz a kép. Viszont, ha átviszed a tv2-re akkor kézzel kell visszaállítani.
Nekem többnyire átvált magától 16:9-re az M1, Spektrum, Digisport csatiknál (ezeket nézem néha) de tény, hogy néhány napja az M1 nem vált át.
Esetleg ha régi a beltéri akkor meg lehet próbálkozni szoftverfrissítéssel. -
Zotya1234
csendes tag
válasz v.attis #7094 üzenetére
Köszönöm a választ.
Az m1 logo kérdése nem oldódott meg. Szerintem nem jók ezek a hyundai beltérik.
A humaxon minden jó, nincs ilyen gond. Próbáltam másik hyundaival avval sem jó.
A képarányról nem volt egyértelmű a válasz. Tehát akkor ha teljesen ki van töltve a képernyő akkor 16-9 es a kép (16-9 es tévéről beszélek) , ha alul felül fekete csík van akkor 4-3 a kép csak nyújtva? -
v.attis
őstag
válasz Zotya1234 #7095 üzenetére
Ja, akkor más a helyzet.
1.) 16:9-es tévén nézve:
- 16:9-es műsor teljesen kitölti a képernyőt
- 4:3-as műsor esetén a kép jobb és bal oldalán kell lennie egy fekete sávnak.2.) 4:3-as tévén nézve:
- 16:9-es műsor esetén alul és felül van egy fekete sáv
- 4:3-as műsor teljesen kitölti a képernyőt. -
toto69
csendes tag
Sziasztok!
A meglévő 1 tv-s digimhez szeretnék még plusz 2 tv-s kibővítést. (Gondolom adnának még egy duál beltérit).
A kérdésem az, hogy ezt a duál beltérit tudnám e elvinni máshová (pl. nyaraló) vagy muszáj, hogy a főegység közelében legyen?
Köszi a választ! -
Zotya1234
csendes tag
válasz v.attis #7096 üzenetére
Köszi a választ.
Így már teljesen világos.
Nálam a beltéri 16-9 re állítva a tv autómatikusra.
Következő a helyzet. 16-9 es műsornál teljesen kitölti a képernyőt pd: digisport m1
pd: rtl klubnál van hogy teljesen kitölti a képet, van hogy alul felül fekete csík van.
Olyan még nem volt hogy oldalra tegye a csíkokat, Nagy torzulást nem tapasztalok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Külpolitika
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- TP-LINK routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- XPEnology
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest