- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orlin
addikt
válasz pumukli4573 #12802 üzenetére
Igen.De akkor nem onnan rendelem!
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
gamegod
senior tag
ma mar lassan egy honapja varom a szerelot hogy jojjenek bekotni a digi+ csomagot ket db belterivel.. ma hivom oket, ha nem jon a szerelo sajna megszakad a kapcsolatom a digivel
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
Fuvaros
senior tag
-
interstate76
addikt
válasz Fuvaros #12805 üzenetére
Úgy emlékszem, a UPC-sek előre szólnak a számlán, hogy a következő hónaptól drágább lesz.
Ha tudsz hűséget vállalni, akkor fel kell hívni őket, hogy le szeretnéd mondani. Meg fogják kérdezni, hogy meghallgatod-e az ügyfélmegtartó ajánlatukat, te szépen meghallgatod, és 2 évre 2.200,- Ft-os árat fognak ajánlani. 30 Mbit/s-os netért olyan helyen, ahol nincs kábeles digi, bombajó ár. Szerintem.
Digi Sat TV-jénél a viharos időben is atomstabil vételhez még mindig nagyobb tányér kell annál, mint amit ők felszerelnek? Van olyan, amivel tényleg nem szakadozik az adás viharban sem? Kösz!
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
pumukli4573
tag
-
interstate76
addikt
válasz pumukli4573 #12811 üzenetére
Ok, köszi, de ekkora tányérral akkor is megy az adás, ha vénasszonyok potyognak az égből?
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
törölt tag
válasz interstate76 #12812 üzenetére
85 cm-es tányérral szerelik, és bőven elég. De ha akkora vihar lenne, hogy a kicsivel nem megy, akkor a nagyobbikkal se fog. Ha a Upc-nél a 60 cm-es is teljesen jó, akkor minek kellene 100-110-es? Ezekkel is mindig megy az adás.
-
interstate76
addikt
válasz #94529552 #12813 üzenetére
Mondjuk azért, mert 3 vagy 4 évig volt T-Home Sat TV-m egyetlen adáskimaradás nélkül, az általuk adott tányérral, míg a családban van/volt 2 digis előfizető, és az egyiknél minden nagyobb vihar esetén elment a kép, a másiknál változó, de nála sem stabilan jó a minőség, pedig mindkét helyen hívták már a digis szerelőt is, meg másik tévés szakit is, hogy állítsa be az antennát, és mindkét helyen nagyobbat javasoltak. Az egyik említett végpont ma már UPC Directes, és adáskimaradás nélkül nézik a tévét hónapok óta, ugyanakkora - vagy kisebb - tányérral, mint amekkorájuk a Diginél volt.
Ergo egyéb műholdas szolgáltatóknak semmi közük ahhoz, hogy a Digi műholdasa mennyire jó vagy pocsék, nem is értem, hogy jött ide a UPC Direct...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz interstate76 #12814 üzenetére
Példaként jött a upc direct, az antenna méretezéshez. Úgy látszik, hogy nem figyelsz. Mi a problémád vele különben, nem tilos leírni. Régóta működik hibátlanul nálam, meg több ismerősnél is a DIGI műholdas tévézés, ennyi nekem elég bizonyíték. Te meg szereltess fel 200-as antennát, ha akarsz. Magad is írod, hogy a két eset nem egyformán zajlott, ez sok mindent elárul. Majd ha mindenkinél egyformán rossz minőségű adás lesz egy időben, akkor majd tudjuk, hogy a szolgáltató a hibás. Ilyen egyszerű. Ha rossz a szolgáltatás, akkor addig kell reklamálni, amíg megoldják, vagy arra a tényre hivatkozva le lehet mondani.
-
interstate76
addikt
válasz #94529552 #12815 üzenetére
Te minden topikban a körmöd szakadtáig véded azt, amit te használsz, és ha valaki minimális kritikát mer megfogalmazni (akár csak kérdés szintjén is!), akkor vitatkozni kezdesz vele?
Nem neked szól a kérdésem, Pumma, kérlek, te inkább ne válaszolj rá: ha a Digi által adottnál nagyobb antennát szerelek fel, akkor számíthatok-e az egyéb műholdas szolgáltatóknál megszokott, megtapasztalt minőségre, vagy még mindig ugyanaz a helyzet, mint 1-2 évvel ezelőtt, azaz hogy az ár és a Digisport a 2 kizárólagos érv a Digi műholdasa mellett, és sem bitrátában, sem a szolgáltatás stabilitásában nem érik el a másik 2 szintjét?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz interstate76 #12816 üzenetére
Hülyeséget beszélsz sajnos. Mit kellene védeni, vagy miért, komolyan elmondtam a véleményemet és a tapasztalatomat róla, ez most a bajod? Akkor ne kérdezz ha nem tetszenek a válaszok. Te állsz le vitatkozni azokkal akik segítenek, majd minősíted a válaszokat és vitatkozol a tapasztalatokkal? Megáll az ész. Ha nem érdekel akkor minek szólsz vissza??? Ne vedd figyelembe és várj másra. Ilyen egyszerű.
Egy ilyen kekeckedő nem érdemel egy szót sem többet. Remélem más sem segít neked ezért.
Nem jó, te ne a Digit válaszd, menj a thome-hoz, vagy máshova.Ez meg: Ok, köszi, de ekkora tányérral akkor is megy az adás, ha vénasszonyok potyognak az égből?
Ki a jó ég akar tévézni ha akkora vihar lenne amire te gondolsz?[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz interstate76 #12816 üzenetére
Valaki más, akinek lehet adni a véleményére és nemcsak megsértődni tud azon, ha valaki rá mer kérdezni, hogy jó-e az általa igénybevett szolgáltatás? Évről-évre futok ez ügyben egy kört, de eddig mindig azt a választ kaptam itt, hogy ha nem ragaszkodom a digisporthoz, vagy elérem más szolgáltatónál, akkor ne a Digi műholdasát válasszam. Mindössze arra lennék kíváncsi, hogy változott-e a helyzet, vagy rossz idő esetén még 2015-ben is ott tart a Digi, hogy vagy végig tudom nézni az esti BL-meccset, vagy nem.
-
Fuvaros
senior tag
válasz interstate76 #12810 üzenetére
ez tuti? le akarom mondani? kivel kell ezt megbeszélni, az automatával vagy egy ügyintézővel?
Nem fuvaros, ez csak megtévesztés...
-
ht42
senior tag
válasz interstate76 #12818 üzenetére
Két tény van:
1. A digi tömöríti legjobban az adásokat, tehát ennek a leggyengébb a minősége.
2. Vihar esetén a jel elveszhet, a nagyobb antenna ezen segíthet, de erre ne vegyél mérget, a jelet nem a fejnél kéne mérni a szakinak, hanem a beltérinél, hibás csatlakozó, öreg kábel bejátszik a jelvesztésbe. -
Anonymus23
veterán
válasz interstate76 #12818 üzenetére
Minden beállítás kérdése. Alapvetően a műhold amiről a digi jön, nincs olyan erős mint a többié, de ha jól be van lőve a műhold, és nincs kitakarás, akkor nagyon-nagyon rossz időnek kell lennie, hogy ne legyen jel.
Ilyenkor meg jön a médialejátszó maximum és készÉn azt mondom, hogy ezzel együtt lehet élni, én mondjuk nem vagyok olyan fetisiszta, hogy a TV műsorok minősége érdekeljen, főleg mivel 99% sportot nézek, a többi meg olyan műsor, aminél nem feltétlenül a minőség az, ami számít. Ha filmet szeretnék nézni, akkor meg 100%, hogy nem TV műsorból nézem, nem szeretem, amikor 5 perces filmbejátszásokkal szakítják meg a reklámokat
Szerintem teljesen vállalható! Nekem sok sok éve ez van már, ez is sokkal több mint elég (csatornakínálat), legalábbis nekem.
;) - The Power of the Light Side
-
interstate76
addikt
válasz Fuvaros #12819 üzenetére
Ügyintézővel. És teljesen tuti. Azt nem tudom, hogy mkinek kiajánlják-e és hogy meddig él ez a dolog, de azt igen, hogy nekem ajánlották és el is fogadtam.
(#12820) ht42 Nagyon köszönöm a korrekt választ! Az az igazság, hogy egy ismerősöm nevében érdeklődtem, mert én már letettem a voksom a Mindig TV mellett, de nem akartam a ti véleményetek nélkül lebeszélni a Digiről, mert alapjáraton errefelé hajlott, csak akkor gondolkozott el, amikor mondtam neki, hogy van Digisport 1 és 2 a Mindig TV-nél is.
(#12821) Anonymus23 Neked is nagyon kösz!
Mindkettőtök válaszát megmutatom az érintettnek, aztán majd ő eldönti!
[ Szerkesztve ]
-
pumukli4573
tag
elgurult a gyógyszerük a norvég telenornál ... ???
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz interstate76 #12822 üzenetére
A témához annyit tudok hozzátenni, hogy nem sikerült időjárás viszontagság miatt kihagynom még egyetlen BL meccset sem (persze ez nem jelenti azt, hogy soha az életben nem fordulhat majd ilyen elő )
read-only mode on the forum
-
törölt tag
válasz pumukli4573 #12823 üzenetére
Akkor erről beszéltek talán fél éve ebben a topikban, hogy komoly fejlesztés lesz a diginél műhold viszonylatban? Az Intelsat műholdja már úgyis csak a prémium éveit futja.
-
Danecay
addikt
Üdvözletem!
Jelenleg két szobában van műholdas DIGI-m, HUMAX DIGI+ III beltérikkel beüzemelve, ennek megfelelően kint egy twin fej társul a tányérhoz. Most egy újabb szobába szeretném elérhetővé tenni a DIGI-t és az érdekelne, hogy a fej lecserélése nélkül ez megoldható e? A beltéri hátoldalán található egy DUAL ROOM PORT RJ42 csatlakozó aljazat és arra gondoltam, hogy ezzel esetleg össze lehetne kötni 2 beltérit, ami elképzelésem szerint így hasonlóan működne mint pl. a Hyundai HSS-7160NA két kártyás beltéri ami 2 beltéri szerepét tölti be egy fejcsatlakozással. Így egy fej csatlakozással használnék 2 beltérit, a másikkal pedig egy újabb beltérit vagy egy SMART CAM-et.
Járható így ez az út, esetleg van más alternatíva, vagy mindenképp le kell cserélnem a fejet valamilyen quad fejre?A válaszokat előre is köszönöm!
-
Watt25
veterán
válasz Danecay #12827 üzenetére
Még ha működne is a dolog, olvasd el ezt.
LNB bemenet és kimenet itt is található, lehet akár külön antennát, vagy twin fejet is kötni rá, de ismét a leggyakoribb megoldás a képen is látható átkötés alkalmazása(felfûzés az elõzõ beltérire). Sajnos ez nem a legjobb megoldás, mert így a más polarizációjú adók nem jönnek, csak bizonyos kompromisszumok árán.
Azt én nem is értem, hogy mi lehet az a bizonyos a kompromisszum. Tudtommal egy fejjel nem lehet különböző polarizációjú TP-ket befogni, tehát alapvetően ezért kell minden tévéhez külön vevőfej. Tehát, ha működne, akkor is csak így.[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Fuvaros
senior tag
válasz interstate76 #12810 üzenetére
Nem működik a dolog, nem hajlandóak olcsóbban adni, nem tudom kinek sikerült nemrég 2200 Ft-os árért 30 Megás internetet kapnia.
-
interstate76
addikt
válasz Fuvaros #12829 üzenetére
Ezt a témát légyszi tedd OFF-ba, ha itt akarsz beszélni róla, vagy írj privit!
Én a telefonos ügyfélszolgálaton kiválasztottam a lemondás menüpontot, ahol megkérdezték, hogy mit szeretnék, én meg elmondtam, hogy a havidíj-emelgetésük miatt lemondom az összes szolgáltatásukat. Mire ők megkérdezték, hogy meghallgatom-e az ügyfélmegtartó-ajánlatukat, ezt követően pedig én meghallgattam és a netet el is fogadtam (a TV-t nem), mert bár nem akartam 2 év hűséget vállalni, de annyira jó volt az ár, hogy aláírtam (szóban). Azóta kiküldték a szerződést is, és havi bruttó 2.200,- Ft-ot fizetek a 30 Mb/s-os netért. "Ennyit tudok elmondani. Kéremkapcsojjaki!" - by Szalacsi Sándor.
-
dsd1
tag
válasz pumukli4573 #12823 üzenetére
"elgurult a gyógyszerük a norvég telenornál ... ???"
Mi a gond a cikkben leírtakkal vagy a Telenorral ? Én úgy látom hogy az új műhold "lábnyoma" teljesen lefedi a bérlők igényeit. Mindenki várja már mint a Messiást, aztán majd meglátjuk hogy a Digi mit kap ebből.
-
run4fun
tag
Sziasztok!
A következő a helyzetünk:
Adott egy családi ház, 3 szobával és 3 tévével (mind a 3 FULL HD TV). Az egyikre már meglévő előfizetésünk van, hd set-top-boxxal. A másik két szobában még másik szolgáltató által sugárzott adás megy, de ezt szeretnénk lemondani. Érdeklődtünk az ügyfélszolgálaton. Mivel mindegyik tv-n ki szeretnénk használni a hd adta minőséget ezért mindegyikre hd tv-zésre alkalmas eszközt kérnénk. Itt jön a bökkenő. Ügyfélszolgálatos csajszi azt mondja, hogy mehet a hd box két tv-re, de ha a harmadikra is azt szeretnénk, akkor azt meg kell vásárolni. Vagy marad a conax modul az egyik tv-re. Utánanéztem kicsit, elvileg az én tv-m kezeli ezt (Samsung UE40H5500), de még sosem próbáltam, így nem vagyok benne biztos. Viszont kiscsaj azt mondta, hogy ezt döntsem el mielőtt megrendeljük a szolgáltatást a másik két helyre is, mert amit mondok, az onnantól megrendeltnek számít.
Az ötlet az lett volna, hogy hozatok a szerelővel egy hd boxot, egy sd boxot és egy conax modult:
1. ha működik a Digi Smart CAM a tv-mmel, akkor hd box mehetne édesanyám szobájába.
2. ha nem működik a Digi Smart CAM a tv-mmel, akkor hd box hozzám, sd box édesanyámhoz, a Smart CAM-et pedig visszaviszi a futár.Mit gondoltok, tényleg nem lehet ezt így? Vagy nyugodtan rendeljem meg a Digi Smart CAM kártyát, mert kezelni fogja a tv-m?
Köszönöm előre is!
Üdv, Feri
-
butácska
csendes tag
válasz butácska #12807 üzenetére
Szia Ybron, az " LCD, plazma és projektoros TV-k hibái " -cím alatt ( vélelenül tévedtem oda) néhányan már hozzászóltak a gondomhoz, de nem találtunk megoldást . A készülékem : " Grundig 40 vle 7461 bl "(s2-ci+) ,tökéletesen müködik a smart kártyával , de nem engedélyezi a másolást "A TARTA LOM MÀSOLÀSA TILOS. A RÖGZÌTÈS NEM MEGENGEDETT. " -felirattal üzen. Küldtem Neked PÜ-t ,mert csak vártam a válaszra ,de elfelejtettem lapozni,bocsika és köszönöm.
-
Norbee87
tag
Sziasztok tudnátok segíteni abban ,hogy mért nincs egyetlen HD csatornám sem...?
Nem jól állítottam be a csatornákat?
Vagy a DIGInél nincs is?
Pedig az oldalon írja... külön nincs is PL. M1 és M1 HD
Újra kéne hangolnom a tv-t? Arra viszont rámenne fél napom újra beállítgatni mindent.. Mivel befog 700+ csatornát.
Digi+ csomagom van Smartcam modullal.
TV: Samsung UE40F6500
Segítsetek légyszíves amatőr vagyok ebben a témában. -
zulu_mester
tag
Sziasztok!
Most vettem egy Samsung Led tv-t és a következő probléma merült fel amikor összekötöttem a tv-t a Digis "dobozzal", hogy nagyon zajos a a készülék, amikor fehér vagy nagyon vöröses képet közvetítenek. DE amint lekapcsolom a Digitől kapott dobozt és dvd-ről nézek valamit akkor ez a zúgó hang megszűnik. Esetleg a doboz a hibásodott meg, hogy ezt okozza vagy nem kompatibilis a tv és a doboz?
"Te is fiam Bluethooth!"
-
törölt tag
válasz Norbee87 #12840 üzenetére
Nem Samsung tévém van, de kb hasonló lehet a menüje. A csatorna hangolás menüben. Keresd meg a transzponder szerkesztést, 11823 H/vízszintes , SR 30000, DVB-S-ről állítsd át DVB-S2-re, mentés, majd a kézi hangolásnál ennél az egy tp-nél csinálj egy keresést. és berakja valahova a HD csatornákat is. A hálózatkeresés legyen ki állásban, mert különben az összeset újrakeresi. Itt vannak az adatok: [link]
zulu_mester Scart csatlakozóval megy, mert HDMI-vel kellene? Nem sat tuneres a tévé esetleg? Mert azt érdemes ilyenkor választani ha műholdvételt tervezünk.
[ Szerkesztve ]
-
Fuvaros
senior tag
válasz zulu_mester #12841 üzenetére
mivel kötöd össze őket? beföttesgumival?
digis doboz....ezek a szakkifejezések
[ Szerkesztve ]
-
pumukli4573
tag
válasz zulu_mester #12841 üzenetére
scart kábelen nézed nincs leföldelve normálisan azért bug a hang ...
használj HDMI kimenetet !!! -
Fuvaros
senior tag
válasz zulu_mester #12846 üzenetére
földelés ok a kábelnél? ki kéne próbálni másik kábellel.
-
törölt tag
válasz zulu_mester #12847 üzenetére
Mert az a beltéri még a régi tévédhez volt, most lehet kérni(és érdemes) helyette digitálisat HDMI-kábellel.
-
pusi1981
aktív tag
Sziasztok!
Németországban élek itt szeretnem hasznalni a digi muholdas szolgaltatasat.
Kerdeznem hogy 35 cm antennaval tudom e fogni Muenchentol delre 40 km re az adasokat.
(Fontos a minnel kissebb antenna!!!)
A tv-m alkalmas a muholdas vetelre tehat belteri nem kellenne.
Otthon mutereknak van muholdas elofizetesuk egy kartyaval.
Ha igenyelnek plusz egy kartyat akkor en azt itt kint tudnam hasznalni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest