- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulupeti
senior tag
válasz csikaszka35 #6586 üzenetére
Értem, köszi.
-
deneee
csendes tag
válasz csikaszka35 #7019 üzenetére
Igen, aztán pedig magában a nm dungeon-ban is eshet.
-
boogie84
veterán
válasz csikaszka35 #14806 üzenetére
Semmire. Csak a helyet foglalja.
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Jim-X
őstag
válasz csikaszka35 #14808 üzenetére
Meg a D2-bol van, a PVP killert jar a megolt ellenfel fule. Kb ennyi, orulsz neki
A játék az nem játék!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz csikaszka35 #16228 üzenetére
single targetre egyebkent gyanusan erosebb, mint a ball wizard. foleg, hogy nem kell neki ido, mire felepul a damja
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Hangfalképű
tag
válasz csikaszka35 #16228 üzenetére
És használod a poison imbut? Vagy észrevetted, hogy ugyan csak kétszer kerül meg, de háromszor sebez?
TB build egy bugos valami és egy fix után azért kivi lennék, hogy még mindig top 1 lenne e. -
Gubu0101
veterán
válasz csikaszka35 #16677 üzenetére
Legion,world boss.Ezeknel nagy ra az esely.Amugy mashogy nem igazan farmolhato,random szoktak elojonni.Vagy veszel par $/€ ert Durielt is ugy farmolgatjak,foleg mikor 50-100 koroket mennek.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
boogie84
veterán
válasz csikaszka35 #16681 üzenetére
Be tudod váltani az egyes itemeket másikra. Szívet a kiválaszott itemre, többit random ládában kapod.
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Gubu0101
veterán
válasz csikaszka35 #16690 üzenetére
Meg a whisper fanal is esik a ladabol,most eszembe jutott.Futsz 2 piros dungit meg is van egy lada nyitas.Alkatreszek se artanak ha vannak,mert ugye az is kell varshanhoz.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
válasz csikaszka35 #16677 üzenetére
Most mentem 3 legiont 1WB meg egy whispers ladat nyitottam igy lett 4 sziv.
-
Scooby
aktív tag
válasz csikaszka35 #16889 üzenetére
Szia, úgy látom lvling buildet tolsz. Arról váltni kéne endgamere
Ezt csináltam meg [link]
Ez pedig a maxrollos endgame [link]Minek az?
-
Khaosz55
addikt
válasz csikaszka35 #16889 üzenetére
Szerintem erre gondol.
[link] -
5150head
senior tag
válasz csikaszka35 #16936 üzenetére
Tier1 tehát az első run és itt már tudod is tolni bele az XP-t.
-
5150head
senior tag
válasz csikaszka35 #16950 üzenetére
Kb 10 hsz-t kellett volna csak visszaolvasni.
-
mephi666
nagyúr
válasz csikaszka35 #17182 üzenetére
shardot hogy intéztél? van direkt erre külső trade felület, vagy csak óbégattál trade channel-re és jöttek az eladók? (ezzel próbálkoztam párszor, de sikertelenül)
ui: mi most az árfolyam?
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz csikaszka35 #17186 üzenetére
ja, az úgy nem buli nekem... ingame goldért cserébe gondoltam alapelvem, hogy nem veszek játékokban semmit... "ami nem érhető el játékon belül szerzett fizetőeszközökkel, az számomra nincs is a játékban"
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
CptAdamica
veterán
Esetleg áldozhatsz kecskét, vagy egy csirke lábat dobj hátra a bal vállad felett.
Amúgy nincs rá bevált praktika, esetleg az, hogy egy huzamban sokat mész, vagy több karakterrel is megpróbálod.
Megyen!
-
csikaszka35
tag
Na akkor csak megerősíteni tudom, működik a fórum sírás
KB 40 kör körül kidobta a Shakot. -
Shokkolo
addikt
válasz csikaszka35 #17461 üzenetére
Köszönöm
Ha addig nem jutpok előbbre, akkor élnék a lehetőséggel.
@Beretvás:
sejtettem, viszont ha már megvan majd idétlenkedek.
a necroval meg tudom csinálni, de azzal sokra nem megyek
Most néztem át kicsit jobban a buildemet, van mit csiszolni, és kellene még 1 dagger is, a doombringer.
De örülök, mert a windforce íjat legalább tegnap este kidobta Grigoire egész jó stattal.
Tamagocsizgathatok még, van miért"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz csikaszka35 #17473 üzenetére
Nekem az is tökéletes ha van időd
Így is hálás vagyok minden segítségért.
Szerencsés vagyok, home officeban dolgozok... de nekem is este van a legtöbb időm játszogatni"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz csikaszka35 #17473 üzenetére
Köszönöm az esti menetet
Így, hogy meglett a Zyr Glyph, érezhetően "dobott".
Már lvl 2 is bőven elég volt, hogy meglegyen az e-penis növelés is,
éjjel lement Lilith soloban
@Scooby:
Neked is köszönöm a Duriel materialt. Mentem éjjel vagy 30-40et, sisak ugyan nem esett, de jópár használható gear javító cucc viszont igen. Illetve a doombringer kiesett.
Igaz lehetne jobb a statja, de majd... egyelőre ez már legalább megvan
Gyűrtam hajnal 3ig
Ma esti friss program: láda takarítás.
Fogtam és mindent csak bedobáltam, hogy "majd szelektálok".
Nos... azt hiszem az ma lesz"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz csikaszka35 #17484 üzenetére
Nincs ellenemre
Megsokszorozza a játékélményt a single playerhez képest"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Bird
addikt
válasz csikaszka35 #20491 üzenetére
És most event alatt a goblinok....
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz csikaszka35 #20574 üzenetére
Kivéve dash barbi.
-
Bird
addikt
válasz csikaszka35 #20574 üzenetére
Nem biztos, mert buff is érkezik.
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Edge
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest