Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    Hát, nem tudom, hogy én vagyok ennyire béna, vagy tényleg csapattal kell idejönni, de komolyan megakadtam. 50-es szinten nem tudom megcsinálni a küldit, ami feloldja a Nightmare nehézséget. És már jobb cuccot sem találok, még a World Bossok is olyanokat dobnak, ami legtöbbször kuka. Nem tudom. Amúgy meg aki kitalálta, hogy a gyógyitalok fejlesztéséhez milyen alapanyagok kellenek, eléggé bénán oldotta meg. Gyakorlatilag még most sem tudom a 30-as potit megcsinálni, mert olyan ritkán esik a mati, ami kell, hogy 50-es szinten sincs még belőle 5 darabom. Így meg szar, alig gyógyít valamit a cucc.

    Ahogy haladok előre, egyre inkább világossá válik, hogy ez egy kőkemény MMORPG lesz, amiben csak azért vannak a Diablo-ban látott dolgok, hogy el tudják adni Diablo IV-ként, máskülönben lehetne WoW 2 is akár. Kezdetben még elvoltam egyedül, de ahogy haladok előre, egyre nehezebb boldogulni. Lehet persze, hogy csak én vagyok béna hozzá, elszoktam már attól, hogy MMO-val játszok. Egyébként az enchant, ami eddig a legfontosabb volt, olyan szar lett, hogy az csak na. Alig ad fő statot, minden irtózatosan drága, itt nem kapunk olyan sok aranyat, mint a Diablo III-ban, én gyakorlatilag mindig pénzszűkében vagyok. Nem mintha gond lenne, ki kell tapasztalni, de azért idegesítő, hogy minden van a cuccaimon, csak DEX nincs, ami Rogue-ként pedig a legfontosabb lenne.

    [ Szerkesztve ]

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák