- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
-
sirdond
őstag
válasz mcsabee #5219 üzenetére
De látod,hogy hiába próbálja észérvekkel meggyőzni az ember, ő egyszerűen csak tudja, még az is lehet,hogy percre pontosan
Én is várom már a játékot nagyon, mint ahogy itt rajtam kívül szerintem mindenki, de azért ilyen abszurditást?És lehet,hogy tényleg ismer valakit Blizzéknél,de az sem jelent semmit. Bashiok példáját tudom felhozni, aki azért elég hiteles személyiség, ugye ő írta még anno,hogy a patch árpilisban megjelenik... na és tudjuk mi lett belőle, 1 év csúszás
Pedig biztos nem találomra írta be, hogy akkor tervezik a patch megjelenését.Amíg a http://us.blizzard.com/diablo3/ oldalán nincs rohadt nagy számokkal kiírva,hogy mikor jelenik meg, addig kár említeni is
-
Cyberbeni
addikt
válasz mcsabee #5230 üzenetére
nem szimpla expanzió, hanem csak egy sima(fizetős) DLC. új játszható fajt nem ad, meg új épületet egységet, csak a kampányt bővíti ki. persze gondolom megcsinálják azt, hogy kiírják dvd-re, bedobozolják, és esetleg még CE-t is csinálnak belőle, csak hogy nőjön a bevétel (és a Diablo 3 fejlesztését ki tudják valamiből fizetni )
de ez már tényleg nagyon OFF -
for3l
senior tag
-
dptr
csendes tag
válasz mcsabee #5272 üzenetére
Azóta továbbjutottam.
Downgrade-elni kellett a PvPgn-t (1.7.9-re), és már ment is a kapcsolódás.
Most azzal harcolok, hogy a realm-hez ugyan tudok kapcsolódni, de játékindításnál azt mondja hogy "failed to join game". A GS logja azt mondja, hogy
D2GSCBLeaveGame: Gabriel(*dagatt)[L=0,C=Ama] leave game 'Namajdmost', id=2(exp,normal,softcore,ladder), vagyis mintha a kliens lépne ki.
Egy pár másodpercig látom is az admin konzolon hogy létrejött a game, de hamar le is zárja...A megoldásra kell koncentrálni, nem a problémára
-
icons
addikt
válasz mcsabee #5276 üzenetére
Egyébként nekem MF Hammer palán War Traveler van, és nincs vele gondom. Elég magas MF-et ad, és a pala így sem gyenge (sőőt)
Egyébként ha a soso-nak szerzek eny Infit, akkor már mindent tud futni?
Mert azt tervezem, hogy ráköltök a sosora nagyon sokat, de cserébe mindent tud majd runolni. Ami kérdés főleg: kulcsok, CS, Baal? A többi is fontos ,de ezek az alapok.
Vagy inkább valami Amazonban érdemes gondolkodni? (a soso azért lenne jó, mert már fel van szerelve )
-
icons
addikt
válasz mcsabee #5280 üzenetére
Köszi
Most van egy hammerpalám, az az égvilágon mindent futott eddig. Baalnal akadtak problémái a W2vel nyilván, de merc simán leölte őket is (csak várni kellett).
Viszont a másik accomnba is szeretnék egy olyan karaktert, aki ütőképes, de túl sok lenne a 2hammerpala, ezért gondolkodtam valami másban .
Igazából mercynek akkor már mindene meglesz, ami kell, tehát max ő leöli Listert, én meg közben segítek neki (Static Field, vagy Telekinesis). -
icons
addikt
válasz mcsabee #5287 üzenetére
Jaj tééényleg...
Tudom, hogy ez alapkérdés, a választ mégse tudom:
Az immunok hogyan működnek? Nyilván ha 33%os immunitása van, akkor a sebzésből annyi lejön, tehát 100%os immunitásnál meg se tudom sebezni. (nyilván azzal a fajta mágiával, ami ellen immúnis).
Ha nekem van valamim, ami leveszi, akkor nyilván ez a százalék csökken. Ilyen az infynek két tulajdonsága is ugyebár.Alapból (hellen) minden monsternek van egy ellenállása, ha emellé oda van írva, hogy ő Light Immun pl, akkor ez mit jelent? Teljesen immúnis, ergó végtelen százalék (tehát nem hat rá semmilyen immunitás csökkentő, akkor viszont infyvel más szörnyeket se tudok legyőzni, akik Light Immunok), vagy csak az immunitása nagyobb pl 100%kal, tehát meg tudom sebezni, ha eléggé leveszem az ellenállását?
Remélem érthető voltam (a kérdésben biztosan, a saját válasz biztosan hibás, de remélem érthető)
-
proci985
MODERÁTOR
válasz mcsabee #5291 üzenetére
normalon a 40%os infy 40%ot húz le nightmaren 20at, hellen 10et. vagy 8at, itt is mintha lett volna valami változás.
ugyanígy, az amplify damage hellen 25%ot tör az immunitáson (vagy csak 20at).
immunoknál nincs végtelen. minden szörnyre ki van írva az immun, ha 100%os vagy afölötti resistje van. végtelen immun ugyan nincs, viszont vannak szörnyek alapból 200 fölötti resistel, cold enchanted resistes drifter uniqueknél azt hiszem a 400as cold resist is meglehet.
emlékeim szerint olyan 140 fölötti rest már nem igazán lehetett megtörni LR+infy kombóval sem, de a 130asok se sebződtek túl sokat.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Rizzo
aktív tag
válasz mcsabee #5321 üzenetére
Záradék Én csak most kezdtem el játszogatni, és nagyon tetszik ez a reset dolog, így mindenki nulláról indul, cask ez a 2 hét nekem is furcsa, mert lenne pár nap, vagy max 1 hét, mivel így már nincs sok értelme játszani ebben a két hétben.
Clear Eyes, Full Heart, Can't Lose!
-
for3l
senior tag
válasz mcsabee #5324 üzenetére
hehe. az igazság az, hogy már alakul is a kezdő team szóval valószínű, hogy fogunk találkozni.
"Egyébként annyira nem kellene, hogy rendhagyó legyen, a ladderek eleve 1 évnél rövidebb időre voltak tervezve. Persze a valóság mást mutat, és nem hogy rövidebbek lettek volna, de ugye volt 2 éves is ~~." - true. mást nem is tudok hozzátenni.
egyébként, ha valakit érdekel full non-ladder cs pala, szóljon bátran. vagy esetleg amazon, sorc itemek szintén nl-ben.
árat megbeszéljük, de a 90%-a kb free. -
n_gy_k
aktív tag
válasz mcsabee #5327 üzenetére
Szeretném én is elkezdeni elölről. Ha még van, aki így van ezzel és nem vágta haza lelkileg a ladder reset akkor összeállhatnánk páran a könnyebb haladás érdekében?
Ki lenne benne? Legyen egy közös channel meg game // psw ahol játszunk? Vagy hogy csináljuk?
Bár előbb kellene 3-4 különböző karakter. Vagy legalább egy fire és egy cold sorc. Nemtom mennyire hülye ötlet, de nekem 6net-en első karim egy Blizz/Fb sorc volt, amivel majdnem hammer szinten lehetett cs-t pucolni. Bár ott hf-ből élből tal setbe volt. Így ladder elején mennyire érdemes belefogni ebbe? Az elején nehezebb lenne mint egy fire vagy egy cold sosoval, de utána egyre könnyebb ahogy beesnek az első cuccok.
Mit gondoltok? Gondolom mindenki sosoval kezd. Vagy tévedek?
mcsabee: Mi volt a karid neve? csabi lvl97 light sorc? Ha igen akkor chaten láttalak párszor.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberbeni
addikt
válasz mcsabee #5345 üzenetére
ez alapján a táblázat alapján 50/95 az utolsó két bp(-10-es WSM-el), szóval a 80 pont nem használ semmit. (throw-ra meg 55/90)
de 3/20+higlord/catseye+15ias a sisakba, és megvan az 55 ha titant használsz. ha meg thunderstroke-ot, akkor nem is kell semmi a sisakba. (bár nem hinném, hogy valaki azzal sokat dobálózna, elég sűrűn kéne javítani)
peace-t elég olcsón ki lehet rakni, titan-t sem olyan nehéz találni(vagy olcsón venni). gambleből meg nem olyan nehéz 3/20-at kihozni, de sander kesztyű is jó kezdésnek. -
n_gy_k
aktív tag
válasz mcsabee #5371 üzenetére
Hát igen.
Mert 400e fg az nem gyenge. Annyi pénzt nem hiszem, hogy vált egy ember. A másik meg, hogy vannak linkelt topicok a profiljában, ahol eladott 40-50e fgs cuccokat. Szal marad a bot vagy a seggnyalás. Seggnyalással nem hiszem, hogy el lehetne ezt érni. A bot már inkább.
Mondjuk nem egészen értem, hogy egy két cucc miért 10e fg+-os, de mind1. Egy két rare van, ami nem gyenge, de van egy pár, amit lehet még el is adnék Akaranál.
Szerk.: kinek mennyi fg-je van ha lehet ilyet kérdezni és senki nem sértődik meg?
[ Szerkesztve ]
-
n_gy_k
aktív tag
válasz mcsabee #5451 üzenetére
lvl 43 nm
hamar feladta a team mindenki ment suliba stb és még aludni akart pár órát, így eddig jutottunk, valaki még eddig se. na mind1, majd ma folytatjuk. az első 8 kari ladderen mit csinált repült vagy mi? milyen elven mentek végig?
nem azt mondom, hogy lehetetlen csak, ahhoz minden pöcre össze kell, hogy jöjjön, hogy ílyen hamar menjen a dolog. -
$mith
tag
válasz mcsabee #5472 üzenetére
Szia mcsabee!
Leírnád nekem a blizz sorcod tulajdonságait? (stats, skill tree, itemek) SP only mf-re lenne. Főleg így érdekelne, mivel ahogy látom nincsenek még meg az agyonhájpolt itemek (cta, coh és társai) + lenne még 1-2 kérdésem :
1: egyáltalán végig tudom vinni hellen (a sok IC + infinity + játékos társak hiánya miatt) ?
2: mennyi a 'biztonságos tele' fcr-je?
3: pure vitás vagy ES manás sorcot érdemesebb építeni és miért?
4: mivel lehet kiváltani a spirit monarch 156os str-jét és a 35fcr-jét? pl. lidless wall, ((stormshield)), stb.
5: kell-e a maxblock a sorcinak?
6: mercnek milyen felszerelés(eke)t ajánlanál?Előre is köszi és lev 99ig meg se állj !
-
Cyberbeni
addikt
válasz mcsabee #5474 üzenetére
thx
meg ma egy perf eth dusk shroud esett (700def), és pont 4 soxot kapott, de sajnos csak 256%ed-t kapott stone-tól.@smith: elég jól kell tudni játszani, ahoz hogy végigvidd sp-ben, mert a cold immunokat a csicska öli. de azért szerintem egy olyan modot szedj le, amivel lehet ladder only rw-ket is kirakni.
[ Szerkesztve ]
-
tdd587
őstag
válasz mcsabee #5478 üzenetére
OK, köszi, az egyik tárgyamban van egy cold nova, azzal már próbálkoztam, de ugye íjászok ellen nem segített, illetve ha baj van, akkor azonnal nagy baj szokott lenni és egyszer csak meghalok a tömegben.
Erről jut eszembe, hogy láttam egy ilyen opciót valamelyik NPC-nél, hogy reset stats. Azt használhatom arra, hogy oké, nem jött be a lightning varázsló, kipróbálnék egy másik utat?
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.
-
$mith
tag
válasz mcsabee #5478 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat !
#5477 tdd587:
szvsz ha még nem tettél bele annyi 'időt', akkor javasolnám neked ezt: CE Bonemancer nekró eléggé odaver és egyáltalán nem kellenek neki cuccok, HELLt simán kipörgeti, mivel 1-2 halottrobbantással (Corpse Explosion) leszedi az !!!egész képernyőt!!! (tesóm is most kezdte (act2 lev23) és szépen halad bár normálon ugye még summoner/fishymancer-nek kell építeni és nightmare-n skill reset)Ha pedig mindenképpen Sorcot szeretnél akkor pedig reset skillpoints és a cold ág fejlesztése BLIZZ SORCá így.
#5479:
"egyszer csak meghalok a tömegben" - itt a baj! Caster karakterrel (kivéve Hammer pala mert ő tank is egyben) nem így kell játszani, hanem a képernyő széléről osztani az áldástRemélem (tudtam) tudtunk segíteni!
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz mcsabee #5489 üzenetére
Ladder rezet után 7-8 óra alatt Hell act4-ben lehet lenni vele. Azt hiszem ezzel nem kell szégyenkezni ezzel a fajta 2ágas sosóval.
Itt egy újabb kis hülyeség akkor a részemről:
Fire ág, Lightning ág, Cold ágTárgyak: shako és mara nem lett fényképezve, de gondolom elhiszed, hogy az volt a karin
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21Aztán itt egy kis viper vs FW ormus blizz sebzés tekintetében: viper, ormus
Egyedül a 28-as DF ami kirívó lehet, de jól látható, hogy ezen kívül se anni se torch se 7-8 skiller. NW sapival megvan bőven a 9k is, de arról sajna nincs mentésem.
Alap cuccokkal simán el lehet lavírozni az általam írt builddel egyplayer-es játékban Hell act4-ig. Onnan picit jobb cuccokkal (értsd: rez+fcr értelmes szinten) nyugodtan lehet menni Baal irányába tovább. Későbbiek folyamán átgondolt cuccozással simán lehet vele élvezetesen játszani 4-5-6-7-8 játékost felvonultató játékokban és nem lesz olyan szörny amit ne tudna leverni. Blizzre kicsit rágyúrva + torch, anni simán megvan 12..13k Blizz sebzés is vele, de a gyengébbek kedvéért leírom, hogy a build nem a Full blizz sosó ellenében készült.
Mindössze én ezzel a builddel kezdek már évek óta és egyszer nem fordult meg a fejemben, hogy full blizzesre csináljam. Egyszerűen NEKEM bőven elegendő a sebzése így is.
Természetesen elismerem, hogy nem ez a legtáposabb karaktere a játéknak és nem is emiatt hoztam fel a témát, csak valahogy úgy érzem, hogy a "hozzáértők" bizonyos dolgokat szeretnek figyelmen kívül hagyni és a szubjektív szemszögükből félvállról "leszarozzák" a kétágas sosót. Ezt megcáfolandó kívántam ismét felhívni a figyelmet arra az általam többször is megtapasztalt tényre, hogy igenis van létjogosultsága a megfelelően kialakított kétágas sosónak über cuccokkal avagy kezdéskor azok nélkül is.
Senkire nem akarom ráerőltetni, mindenki azzal játszik amivel élvezi a játékot. Nekem a kedvenc karakterem a sosó, így biztosan elfogult is vagyok vele szemben. De ez legyen a legnagyobb hibámread-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
válasz mcsabee #5501 üzenetére
Természetesen full szar cuccokban ez sem tudja megváltani a világot viszont a sosó az ami kevésbé érzékeny a cuccokra. Egy íjász pl. annál inkább. Természetesen nem árt, ha van normális cumó, annak mindig örül az ember.
A cuccok amik a sosón voltak Hell ACT4-ig estek. Bizonyára jelentős "MÁK" is volt benne, de ez eléggé kiszámíthatatlan, mindenesetre arra szerettem volna rávilágítani, hogy a 8-9k-s sebzés nem leányálom és nem is a levegőbe beszéltem.
Andinál nyugodtan ki lehet használni, hogy a blizz átsebez a falon, tehát Andi és mefi a két legkönnyebben ölhető, közben lehet enni, inni, stb...
Firewallnál kell a megfelelő csicsó is, anélkül mintha nem is lenne. Én általában eth CA vagy CV insight (infy-vel még nem próbáltam) , sapinak gaze vagy Andi, páncél már érdekesebb, mivel oda több mindent is lehet tenni: eth Gladi, eth Stone, de legtöbbször egy jó kis treachery-t rakok rá, mivel az elég egyszerűen kirakható.
Én kezdéskor nemigen megyek rá a bazi nagy MF-re. 100 magassága már elfogadható (pl. 100 alatti MF-el esett több Griffon, SOJ, Mara, Shako) Valahogy sosem tudom megérezni, hogy mi is lenne a jó. Ha runolok, akkor biztos "szar" sem esik, de ha csak úgy megyek és ütök, akkor meglepő dolgok tudnak esni. Mivel elég hamar sikerülni szokott "feltápolni" rezet után a karaktert, MF közben meg szoktak keresni kis huzival. Na huzi közben estek már szép kis itemek pl. maxos NW (ráadásul mefi előtt a baloldali páncél állványról LOL), maxos Mara, SOJ, stb...
A Blizz sebzés azzal a kialakítással amit linkeltem képeken nem lesz "számszerűleg" kevesebb FW miatt (hja persze lvl50..60 szinten természetesen igen ). FW mondjuk HELL fokozatra szokott csak kelleni, de ott már act1-ben is jó ha van. Bár volt már olyan, hogy Hell act1-en csak "átszaladtam" és wp-ket felvéve csak Andit ütöttem le aztán Go act2. Act2-ben a viper amu megszerzése ami gázos. Oda kell már fcr meg kis szerencse is, de max negyedóra alatt az is megvan még ha nagyon gázos is a terep.
Act3-at szinte átviharzom csak a szerveket szedem össze, ha rögtön rezet után tudok játszani, akkor mire odaérek még nemigen van olyan akinek meglenne act3. Ha nem tudok egyből rezet után gamelni, akkor itt kérek egy travi wpt, lenyomom councilokat és kérem az uccsó wp-t is. Bár ez ritkán szokott előfordulni, így inkább magamnak rendezem le act3-at.
Ezután mefi + lost city runokból összeszedek pár értelmesebb cumót, meg ugye lost cityben a szint is jön rendesen. Mondjuk mefi itt még nem a legideálisabb, mivel kell pár szint a skillekhez, de lost city-nél ez szépen elérhető. lvl85-86 könnyen és hamar megvan, plussz közben esnek cuccok is. A megfelelő "ego" elérése után lehet menni act5-be és haladni.
Nálam általában így szokott menni a legelső karival a fejlődés (ami természetesen a kétágas sosó). Ha haverok épp fenn vannak, akkor csapatban nyomjuk, úgy picit azért élvezetesebb
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
wikings2
őstag
válasz mcsabee #5556 üzenetére
Helyesen írod.
Ne botoljatok.... (10 ismerősömből akikkel anno kezdtük nagyon rég már mind bot...)
Szörnyű szerintem ez.... Ez már annyira nem a játékélményről szól manapság semmilyen játékban hanem csak a "haladjunk minél előrébb hogy jobb legyek mindenkinél" szindróma.
Akár hány ilyen játékkal vagy mmorpg vel találkozok az online játékosok 80% bot ... mert miért ne...
Szánalmas lett ez a mai világ Gamerek tekintetében.(és ez most csak így azért mert te vagy az 1 a 80/100 ból aki felvállalja)...
[ Szerkesztve ]
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
senior tag
válasz mcsabee #5575 üzenetére
Köszi. Mindegy, kellemes emlék marad. De azért néha még majd szerintem játszogatok.
Múltkor próbáltam Android alól Diablozni egyet, mondanom sem kell, akadt, mint a ****.
Teamviewerrel gépről futtattam, csak ugye a telón is megjelent/irányítható volt. Poénnak nem volt rossz.╮(╯ل͜╰)╭ Now we're the ones who help to set the sun... ( ͡ _ ͡°)ノ ♫
-
icons
addikt
válasz mcsabee #5609 üzenetére
Váó
igen, az nekem is lejött, hogy CE egészen ütős dolog
Csak gondoltam, az ilyen plusz, tehát anélkül kellene elboldogulnom, és csak ha szoros a helyzet, akkor használni (pl a manám fogyásának sebessége is emellett érvelt ). De akkor rátolok egy picit a manára, és meglátjuk.
Engem az idegesít, hogy teljesen passzív a játék, tehát ha odamegyek, és tényleg csinálok valamit, akkor rögtön meghal...ha már itt tartunk, mi a kedvenc buildetek? (hammerpala, dualsoso, light soso nem számít, tehát nem a legütősebbekre gondolok )
Ha már érettségi: hülyeség ez a nem kell rá tanulni dolog . Ezt könnyű mondani, meg nagyon jól hangzik, de érdemes rá tanulni, meg sok helyre kell is ahhoz, hogy felvegyenek! (nekem pl pont nem kellett tanulnom, mert alacsony volt a ponthatárom, de ha valaki 400 pontnál többet szeretne a papírjára (szorgalomból, vagy mert annyi kell ), akkor oda már biztosan tanul! (egyik osztálytársam született zseni volt, tanult és így lett 476 pontja 480ból, de még ő is keményen tanult )
Illetve: ha itt nem tanulsz, később nehezebb elkezdeni, tapasztalat -
wikings2
őstag
válasz mcsabee #5698 üzenetére
Ezentúl ladder resetkor smitert kezdek csak. Low build only UT smiterrel keresek egy nap 500-600fgt a mostani árak mellett
Megveszek 3-4 3x3 at. kiütöm torchot és eladom unidként.Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók