- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Androidos fejegységek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bennyboy
őstag
Tegnap megoldódott a gondom, hála Isobutane kollégának.
Most jönnék egy újabb kérdéssel. Blizz sorcinak szeretnék gamble-ből kiszedni olyan dolgokat amihez nem kell runa (öv, cipő stb) Mire kell itt figyelni? Pl ha egy tal övet szeretnék akkor csak 2 soros öveket vegyek? Rákerestem guglin is de ott túl részletesen írtak mindenről csak ezt nem találtam meg. kösziELADÓ D3 ROS CE 15k
-
savior
őstag
Jó tipp volt tőletek, hogy fire trap assát váltsam light trapra. Sokkal jobban megy így a zúzás hellen.
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
shotika
őstag
válasz ForRedGlory #15059 üzenetére
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
ciao
senior tag
Sziasztok!
D2 resurrectedben már a 2.14 az aktuális verzió mert a battle.net appban még nekem 1.2.68992-t mutat, és nem tudom elindítani a játékot, csak a kerekterválasztó képernyőig jutok, és töltés után kilép.
Mindenkit felpofoztatok a bakterral!
-
Hellwhatever
aktív tag
2.4, de ez csak a marketingelt verziószám. Se a launcher, se az ingame legacy map nem ezt írja, ezekkel együtt perpill 3 féle verziószáma van a játéknak.
Launcherben 1.2.68992 a 2.4 nálam is és gond nélkül fut.
7800X3D | ASRock X670E Steel Legend | Corsair 32GB DDR5 6000MHz CL30 | Gigabyte RTX 4070S WINDFORCE OC
-
Peddy789
őstag
válasz savior #15054 üzenetére
Igen hellen / nightmare vegen mar erdemes lightra valtani.
Bennyboy: Probalhatsz gamblezni, de pl a tal ov tuti nem johet ki belole, mert nemtudsz olyan alap itemet venni, amire bejohetne a set roll, gambleban csak normal quality alap itemek vannak. Osaszesegeben a gamble-t szerintem nyugodtan felejtsd el, siman elkoltod az osszes goldodat barmifele eredmeny nelkul.
Hell kezdesre sima shopbol vegyel +life +resist ovet meg kesztyut, cipobol meg movement speedeset vagy mf/resist ovet azt annyi. Ha nagyon akarod esetleg craftolj fcr ovet horadric cube-al de az esely hogy az is jolesz nem tul nagy, legalabb 10-20at kell craftolni hogy valami hasznalhato vagy kifejezetten jo jojjon ki kb. -
Bennyboy
őstag
válasz Peddy789 #15064 üzenetére
köszi, közben már kezdek ráérezni a karira és hellen farmolok ahol nincs cold immun-os mob.
Az övem meg a cipőm elég ratyi de tegnap esett egy magefist ami gondolom fire nélkül is hasznos a statok miatt. 4 lyukas shieldet vadászok mert lenne rúnám baszó pajzsra.[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Hellwhatever
aktív tag
válasz Bennyboy #15065 üzenetére
Dobj egy PM-et ha ráérsz, van fölös 4 sox Monarch-om freebe
Gamble: tudsz exceptional / elite cuccot is gamblezni, a normal base itemet kell keresni ami az esetedben belt. Az esélyek azonban kb. mikroszkopikusak egy már exceptional set-re is sajnos.
[ Szerkesztve ]
7800X3D | ASRock X670E Steel Legend | Corsair 32GB DDR5 6000MHz CL30 | Gigabyte RTX 4070S WINDFORCE OC
-
sto1911
veterán
Druidhoz 2.4 patch utan, van valami jo es OLCSO fire build? Tehat a 8 db meregdraga runakbol allo merc felszereles az nem kivitelezheto.
Ha a fire nem mukodik, akkor mit ajanlotok? -
Peddy789
őstag
válasz Hellwhatever #15066 üzenetére
U bocsanat akkor rossz infot adtam, most hogy mondod igaz asszem enis valami 95os haveromat kertem hogy vegyen nekem gambel oveket es abbol craftoltam.
-
Vismajor01
addikt
válasz sto1911 #15067 üzenetére
Hogy másik karaktert indits.
Druida elég fun karakter mert sokmindent lehet vele csinálni, de egyik sem ér közelébe se más karakterek sebességéhez.
Szóval csinálhatsz fire druidát de az elég gear dependent lesz, ele druidot ami annyira nem de az meg egészen könnyfakasztó játszani, vagy mehetsz macival vagy farkassal és imádkozol hogy kiesik vmi normális weapon amivel tudsz haladni.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Hellwhatever
aktív tag
válasz Peddy789 #15071 üzenetére
Hosszabb távon se annyira rózsás a helyzet. Amióta megy a D2:R kizárólag gyűrűket gamble-zek kíváncsiságból hogy mikor csurran valami komolyabb, van hogy napi 2-3 milliókból, edge bow-val 15ös Gheeddel a maradékot meg forgatom amuletté és vissza.
Lett pár használható rare FCR gyűrű, de semmi extra. Unique eddig 0, de lehet én vagyok ennyire peches.
Aminek a legjobban örültem az a +3 light sk, 10 FCR amu volt 3 gyűrűből.7800X3D | ASRock X670E Steel Legend | Corsair 32GB DDR5 6000MHz CL30 | Gigabyte RTX 4070S WINDFORCE OC
-
sto1911
veterán
On June 2, Diablo Immortal comes to iOS, Android and PC Open Beta.
Cross-play, cross-progression, gamepad tamogatas, es sztori mod, ami a D2 es D3 kozt jatszodik majd.
-
wm2
őstag
válasz Peddy789 #15071 üzenetére
Pedig volt már rá példa. Izmos fcr ringből CoH + Zaka. A kék tárgyakat is szeretem. Főleg 3 sk 10 fcr amuk. Ladder elején pl. Én nem becsülném le a gamblet, persze nagyon sok sok gold és türelem kell hozzá. Aki jspzik annak ez nyilván idegtépő.
@Vismajor01 Ez a legtöbb karinál elmondható. Azért L lehet adni őket.Ozora <3
-
Bazsi1987
őstag
Valaki tudna nekem küldeni amazonhoz 2.4 patch-hez buildet?
-
sto1911
veterán
Frissitett valami aprosagot a kliens, de nem lattam patch notes-t.
#15069Vismajor01: szamomra nem feltelenul szukseges a minel gyorsabb clear, inkabb az elvezetes buildre megyek, ugysem akarok napi 2000 Travincalt nyomni. A Fissure nightmare vegeig jo volt, de hellen kb. az osszes Fallen fire immun, nemhogy nehany komolyabb szornyrol.
-
Hellwhatever
aktív tag
válasz savior #15079 üzenetére
Az még valószínűleg az előző, ez a mai adag:D2R Update 2.4.1.2 Patch Notes (D2R 2.4.1.2) - Official (updatecrazy.com)Semmi, ugyanaz csak a Blizzes linken 5 nappal ezelőtti a dátum az kavart meg.
Addressed a crash that would sometimes occur on level transitions, most commonly seen in the Forgotten Tower <- Hallelujah, csak pénteken 4x vágott ki desktopig.
[ Szerkesztve ]
-
wm2
őstag
Használ(t) vki Phoenix pajzsot?
Ozora <3
-
wm2
őstag
-
-
wm2
őstag
válasz Vismajor01 #15084 üzenetére
Jah. Elég drága mulatság.
Überre a 4 gyémántos elite is elég.
A főnix/forti kombóval str-block-dr-resistre rá kellene gyúrni jobban picit. Pl. “safety” (thul + p emerald) amuval: 2 all sk +10% chance to block ~30 str (vagy +dex) és resist. Ill. ott van még a redemption aura, ami igazi túlélővé teszi. A sok tucat Zakás Smiter közt igazi unique lehet egy ilyen “tank.” Még a Guillaumes sityakba vmi 40 ed jewel + 20 IAS 10% CB str dex gloves + Gore. Baszó egy dmg-je lenne. Az más kérdés, hogy pvm-re totál fölösleges.
A nagy dmg-nek ára van. Ahogy olvasom a kommenteket azért sokaknak felkeltette az érdeklődését. Talán ha a fortit kiszedjük és CoH megy a helyére, akkor a str resist dr picit jobb helyztbe kerül, némi dmg kárára. PvP-ben lehet elgondolkozni ezeken.
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
ldave
félisten
Hosszú kihagyás után pár napja újra elővettem a játékot és egy Lo rúnával jutalmazott meg
Szerencsére a Hammerdin maradt a régi, legalábbis nem vettem észre komolyabb változtatást 2.4-ben.A Slime draws near! Command?
-
Hellwhatever
aktív tag
-
ldave
félisten
Lehet Felhalmozódik a sok-sok 0.0000001% esély.
Kár, hogy pont most hétvégén nem nagyon tudok játszani, pedig ladder resetet kipróbálnám valami új karakterrel így az elején. Szerveződött itt csapat?
A Slime draws near! Command?
-
Peddy789
őstag
En tovabra is keresek bator kalandorokat, penteken 13:30tol 2-en kezdjuk, aztan meg 2 tag 15:30kor csatlakozik.
Amugy van most par uj karakter lehetoseg, pl hammerdin helyett jobb a fohdin kezdesnek valoszinuleg. Fire druid, hydra sorc, bow amazon, spear amazon, nova sorc, mana shield hasznalhato.
En nagyon bevagyok sozva, ezt a hetveget tuti vegig jatszom -
savior
őstag
válasz MikeWazowski #15090 üzenetére
Péntek hajnali 2.
-
wm2
őstag
Aztán november körül meg ment hiszti, hogy minek a ladder “én biztos maradok” stb.
Ozora <3
-
-
wm2
őstag
Vége a Hc-nak egy darabig. Without d2jsp and only in game trade / saját craftolgatás ezt sikerült összehozni. Lvl 93-ig mentem vele. Hc-n az in game trade katasztrófa volt a classichoz képest. Akkora pangások néha, hogy rossz volt nézni. Mivel Smiternél nem számít a weapon IAS, bármilyen Grief tökéletesen elég és a Heavens Light scepterbe azért nem rakunk 2 Shaelt mert felesleges. CoH nem sikerült. Maradt a Treachery. Megszerettem. Főleg, hogy nem csak resistet ad, hanem + dr-t is. Továbbra is azt mondom, hogy a Dungo jobb választás, minta Soe mert az LL amúgy sem működik (bár bizonyos cuccokon nem azért van, mert azt akarnánk, hanem mert a roll úgy hozza) és Hc-n minden +3 life aranyat ér. Lvl30 fanával meg könnyen össze lehet szedni vele az 50 IAS bp-t, így kaphat craftolt amut a HLord helyett. 210% extra gold meg vagy 0 vagy 115 mf-el nyomultam. Ahogy anno Fecske írta, nullával kurva jó fehér cuccok estek. Shakoval is megvolt az 56% CB. A plusz élet HC-n sajnos kurvára fontosabb minthogy most 50 vagy 60 CB-d van.
Belevágok SC-n egy főnixes palába. De ezt már nem in game tradelgetéssel. A Targaryen névhez kell a tűz. De a Kurast "Sanctuary" is jobb, mint az uppolt Zaka (csak sajnos nem sikerült a 160def/115 all res ). Kevesebb str req, jobb dmg stb. Block is megvan ami kell (+20 dex). Second weapon Über, first meg Pit és Travi. Tele amuval elmentem néha máshova is. Merc Harmony bowt kapott eth Durielsel és Andyval. Ice Bow A1 Merc lenne az igazi! Annit nem sikerült szerezni. Low szar is vagyon HC-n. Azért elvoltam. Halálhoz közel álltam néha, de ez a karakter egy igazi tank és eszement nagy túlélő.
Jöhet a Ladder!
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
savior
őstag
válasz MikeWazowski #15096 üzenetére
28.-át írtak, de az amerikai idő szerint. Itt már péntekre csúszik át az időpont.
-
Vismajor01
addikt
Valaki péntek hajnal 2 walkra akár jönni? Dc-n vagyunk egy assat vagy barbot vagy drudiat keresünk. Nem kell tulparazni mert hell baal utan supportoknak felhuzunk egy másik karit amit akarnak.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Peddy789
őstag
kezdo berserk barbarnak milyen seged lehet jo? Az act2-es egyszeruen nem eli tul, nem erdemes vele szarakodni, nagyon jo gear kell neki hogy tulelje. Azon gondolkodtam hogy talan az act3-as lehet a legjobb kozepes gearben ? A static field talan er is valamit.
Az act1-es egy insight bowal talan nemrossz a mana miatt, de amugy sincs annyi mana gond a barbarral amihez kellene a mana regen aura. Ha mana burn van igyis ugyis potizni kell. Plusz majdnem mind fire immun, cold sebzes meg nem jo a hulla osszetores miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OTP Bank topic
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Assetto Corsa Competizione
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Kupon kunyeráló
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest