- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Androidos fejegységek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Barátomnak a budget zealotra milyen fegyver menjen? Jelenleg lightsaber van nála. Heavens light shael-el jó lesz rá?
-
diegho
nagyúr
válasz ncc1701 #14554 üzenetére
Itt még kb minden is kérdéses. Van egy gul rúnája, tegnap találtunk egy ist-et, valamint mal, um, pul. Ebből kell kihozni a maximumot. Jelenleg a barbárom cuccait hordja. Gface, highlord, duress, string, raven, gore és a lightsaber (grief-et nem merte megtartani ). A gface, gore, highlord, string, raven alap, hogy veszünk neki. Hoz is kellene, armor duress, vagy treachery lesz. Fegyver lehet akár crescent is, chaos és über lesz a két hely, amit tol, néha baal. Az instant static jó tud lenni szerintem chaosban.
-
diegho
nagyúr
Great Hauberk 14%ED-be érdemes lenne Fortit rollolni? Érdemes egyátalán? Barbimra gondoltam, hogy nem adom el a Lo-t, hanem inkább csinálok neki egy fortit és úgy már teljesen fullos lenne, mindenből bis, jelenleg duress-ben van, ami szintén jó, de na...
-
sto1911
veterán
230 fg-re UGROTT?!
Mennyi volt előtte? Amikor utoljára akartam egyet, akkor 1100 körül volt. -
zsirfecske
addikt
a forti rengeteget dob melee dmg-en, nem véletlen alap. 14ed-be mehetett volna, csak ott a bibi a másfél millás javítgatása, írtam róla anno eleget, el is adtam és ment normal archonba inkább.
amúgy mitől emelkednek a rúna árak? mindenki várja már a laddert és betárol? mondjuk ja, kulcs itemeken és op rollokon kívül semmi nem ér már semmit ami nem rúna vagy szerencsejátékhoz való gem, esetleg op jewelek.
érdekes amúgy, az 5/5 posion facet ára sem akar csökkenni, talán most 2 ist az alja, bár volt az vex is az igaz.
-
shotika
őstag
válasz zsirfecske #14561 üzenetére
"amúgy mitől emelkednek a rúna árak? mindenki várja már a laddert és betárol? "
Vagy picit beesett a playerek száma, ezért kevesebb HR esik.Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
tibcsi0407
félisten
Na, egy Lo bociból. Ezért megérte felkelni korán.
utdetailing.hu
-
zsirfecske
addikt
wm2:
nemtom jársz-e még erre, de asszem eldöntöttem a laddert: az első ptr verzióban agyonbuffolt és aztán csak kicsit visszavett, de eredőben még mindig tápolt holy fire miatt holy fire ranger paladint akarok. szép fricska egy missle weapon pala a sok smiter meg hammer mellettnem beszélve róla hogy az elején még tök erős is a holy fire, ha jól tudom amúgyis az az alap jezdő skill minden palához.
szóval ha a damage scaling buff a végleges 2.4-re is megmarad (ugyan kisebb értéken, 70% a kezdő 90% helyett), ahogy a synergy buff egyik része is, akkor jók leszünk. és ami rangernek fontosabb, nem lesz a közelebbi mobokra bekapcsoló dmg buff, ezt az egész új mechanikát kivették így nem kell sajnálni, hogy 2x dmg-től esünk el messziről puffogtatva illetve nem fognak emiatt tovább nerfelni a dmg-en a melee auradin-ek miatt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zsirfecske #14565 üzenetére
ez komoly, hogy a holy fire lesz az alap skill? a hammerdinhez legalabb egy minimalis tudas szukseges, mig az ember rajon, hogy helyezkedjen es hasonlok. a holy fire viszont pont annyira szorakoztato, ameddig korabban hasznalhato volt, kb normal fokozat vegeig. nem is ertem hogy gondoltak, hogy az ilyen agyatlan futok korbe-korbe dolgot eroltetik.
-
zsirfecske
addikt
válasz #75376384 #14566 üzenetére
azért az auradin-hez kell kb 10 ber, nem éppen olcsó build. ennek ellenére mégis nerfelték már menet közben a buffot
szóval ettől nem kell félni, az meg direkt jó, hogy egy exploding fire íjjal lődöző ranger pala (ami egy full anti-meta build) kicsit erősebb lesz. ugye az explosion-höz eddig is hozzáadódott a holy fire dmg, úgyhogy ezzel a rangert is direktben boost-olják. most kb 12 ember velem együtt örül ennek, többit meg nem igazán érdekli
-
tibcsi0407
félisten
válasz zsirfecske #14567 üzenetére
End gearnél lehet sok embert fog érdekelni, de addig össze is kell szedni a dolgokat.
Én biztos, hogy soso-val indítom a laddert, mint mindig. A legjobb munkakari az elején a soso és/vagy a hammerpala.utdetailing.hu
-
zsirfecske
addikt
válasz tibcsi0407 #14568 üzenetére
ezért nerfelték, de kétlem, hogy innen bárki lenne aki infinity-s double dream auradin-nel nyomja
én biztos, hogy munkát már nem akarok a ladderbe tenni, inkább csak egy kis fun-t várok tőle, nehéz volt nem kiégni azért október óta ebben.
szóval én már kvázi elengedtem, most is épp ami foglalkoztat az ilyen vicces önszórakoztatás:
melyikre cseréljem le a posion facet-es shako-t, hogy ne legyek tucat zöld sapis metaboy, és vajon larzuk beadja a 2 socketet rájuk? -5/4 posion facetből két darab már meg is van hozzá. de max block felé menjek, vagy a 79% frw felé? esetleg nézzek egy +3 p&b magic sapit? na jó, de milyen stattal? nehéz döntés, és csak 2 larzukot vettem hozzá. mondjuk 2 sockettel bármelyik simán eladható ha nem kell, az tuti
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz zsirfecske #14569 üzenetére
Hát a funhoz is sok munka kell, mire felhúzod az új karikat. Én azért nem is kezdtem még 2. karit sem, mert nincs időm rá. Kíváncsi vagyok a ladderre hogy lesz.
utdetailing.hu
-
Vismajor01
addikt
válasz tibcsi0407 #14570 üzenetére
Jó öreg UT leveling. Még rajta volt az expires in 10 days blokk a karin mikor már lvl 90 volt.
(2 óra playtime után kapsz 90 napot a 10 helyett)
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
tibcsi0407
félisten
válasz Vismajor01 #14571 üzenetére
Azt sosem próbáltam, egyedül nehéz.
Régen sok karit húztunk át classicon, hogy hf-en törjünk. Még a Kani-n, ugye ott bármennyi klienst lehetett futtatni. 8 Diablo ablak futott egyszerre, 7-ben kiskari, egyben a húzó. Elszórakoztam magamnak, napi pár kör HF töréssel.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
Franklin
addikt
válasz tibcsi0407 #14572 üzenetére
Mi az a HF törés?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz zsirfecske #14569 üzenetére
nekem volt , illetve swapon double phoenix. meregdraga fun build, talan ilyen players2-3ig skalazodott max.
az ijas varians nagyon fun, volt olyanom is, az talan players4et birt. problema, hogy firere kb minden (is) immun meg infinityvel is, ha meg swappolni kell ugy lassu. egyebkent mintha lett volna egy cold AoE runaszo is, aztan lehet csak windforcera emlekszem.
sima vengeance varians elmegy egyebkent players4-5ig, szoval alapvetoen az egesz ugy volt gyenge ahogy volt.
attol egyebkent nem kell tartani, hogy barmelyik holy fire/freeze/lgt csinalna barmit is fenyeffektusok kivetelevel, 30-40+os szinten se fog .
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
zsirfecske
addikt
válasz proci985 #14575 üzenetére
pont a fun része érdekel, tibcsi0407 fentiére is írom hogy ha végig fun, akkor az nem munka mire felhúzod az új karit, aztán ha eseik egy-két hr ehhez a típushoz már meg is van minden belőle idővel. játszogatós, nem metázós, másokat húzós, trade császár téma.
attol egyebkent nem kell tartani, hogy barmelyik holy fire/freeze/lgt csinalna barmit is fenyeffektusok kivetelevel, 30-40+os szinten se fog :DDD.
ez vicces fogalmazás volt, nevettem. de amúgy ezen most elvileg valamennyire változtatnak, bár a visszanerfeléssel épp kevésbé. -
wm2
őstag
válasz zsirfecske #14565 üzenetére
holy fire miatt holy fire ranger paladint akarok
Dracarys!
Nekem még mindig Ő a nagy szerelmem. De qrvára nem Gaze-t tennék rá, hanem egy 3 sox Artisan's Diadem vagy rare Circlet. Kb. ez alapján. Nem olcsó.
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
zsirfecske
addikt
igen, legutóbb is itt tartottunk és a spearzon nekem is tetszett, most ugye azóta kiderült már hogyan buffolják (Fend Attack Speed increased by 100%), bár amúgy kicsit felemás lett.
akkor csoki csikó és lándzsás csaj, nyomjuk. ja, hogy még mindig van vissza a ladderig pár hónap? damn
más, ha már off-meta. valaki melee nekrót nem tol? annak lenne egy TÖKÉLETES sityakom:
[ Szerkesztve ]
-
wm2
őstag
válasz zsirfecske #14579 üzenetére
hogyan? azt még nem olvastam, van low budget opció rá, de az end az kb. akkora meló, mint neked a Farkas volt, és valszeg nem fejezem be 4 hónap alatt, vagyis biztos Közben olvasom.
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
-
zsirfecske
addikt
fend és egyéb melee amazon infók itt, de ennyi a lényeg:
Attack Speed increased by 100% (Reduced the rollback frames value between each attack)
amúgy egy spearzon-nal kezdeni az elég olcsó, kb minden jó neki az elején, nem? olyan megúszós mint a holy fire pala. elején raj vagy, végén csicska, tetszikamúgy meg ha nem fejezed be, sebaj, majd non-ladderben ráér.
-
wm2
őstag
válasz zsirfecske #14581 üzenetére
Sigons + Angelic. Már minden cucc info megvan hozzá. Csak az új infókat kellene hozzá elolvasni végre, de mostanában nem sok időm van. Van 2400 fg-m. Ha az eth Hone Sundan megvan, már jó. Jólvan, nyomjuk ezzel.
Ozora <3
-
proci985
MODERÁTOR
válasz zsirfecske #14576 üzenetére
Ja úgy értem fun, hogy nagyon sajnos nem jó.
A Ranger paladin az tényleg móka lenne ha nem lenne szó szerint minden is immun. És az lvl33tol működik elvileg szóval nem kapsz frászt mire eljutsz vele a végleges játékstílusig.
Anno kora .10 alatt végig próbáltam egy csomó, akkor még funnak számító builder. Pl summonmancer egy időben annak minősült amíg rá nem jött mindenki, hogy veri tempóban a hammerdint. Rabies druida hasonló volt, elsőre kb senki sem hitte el, hogy a játék egyik legjobb buildje. Látszott, hogy nem nagyon voltak streamerek és elég kevesen theorycraftoltak.
Aztán persze volt ami nem működött. Pl bow PvM Amazon zabalja a manát, vengeance és zeal paladin gyenge, bone nekro még elmegy bárhol players8on csak lassú. Poison/lightning amazon viszont szintén váratlanul jó volt. War cry barb is fun projektként indult, ehhez képest players8at viszi.
-
zsirfecske
addikt
héé, eth sundan fg-vel összevásárolva? de ekkor ez op lesz, csalás
részemről ok, max még 5x megváltozik mit akarok, vagy nem is tudunk majd egy idősávban játszani, de ha összejön, simán. főleg ha én csicska leszek te meg ingyé felhúzol
na asszem az anti-meta poison necro sityak is eldőlt közben, így már nem nagy dilemma:
amúgy jó a block, meg jobban is néz ki a circlet sokkal mint a vastag, csicsás korona.
ist körül lenne még egy +3 p&b +30 frw magic circlet, de már nem akarok sztem rizikózni megint meg larzukot venni hozzá, pedig vonz kicsit az értelmetlenül gyors szaladgálás.
[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
válasz proci985 #14583 üzenetére
elvileg a fun rész úgyis hell-ig van vele, aztán meg áthúz wm2 örökre mindenen ingyen, szóval nem para na de komolyan, max csinálok belőle jell-en hammer palát és kitámasztom a billentyűket, és akkor kész a diy bot, mehetek aludni. ez se volt komoly.
a war cry barb amúgy hogy lenne már p8? nekem nem full singer van, csak war cry-ozó gf barb (+5 bo +4 war cry helm-ben), de csicsó nélkül még council is esélytelen vele 1 playerben.
a zöldsapka meg megy egyelőre stash-be:
így már látszik a szép hajam is:
mana, life úgyis minek, 10% dr helyett simán jó a +10% block amit ad a dex. az mf meg végre 0! sokat dolgoztam értemár csak egy +6 str poison and bone skiller kellene, 3 ist-ért van eladó épp, sajna kiköltekeztem épp, ha valaki meg tud szánni 2 ist-el, most jól jönne, eskü megadom
csak +4 str-es skillerem van, de a shako +2-je pont hiányzik a dusk shroud 77 str req-jéhez mert eredetileg ahhoz lőttem be. amúgy tényleg fullos a kari, majd csinálok is egy kis shotot belőle ha kész.
[ Szerkesztve ]
-
wm2
őstag
válasz zsirfecske #14584 üzenetére
Hát azt muszáj lesz megvenni. Aztán hellen uppolni. Craftoltam már neki blood amut, de sajnos régi szerveren. Itt egy jó videó a PvP Rangerről.
Ozora <3
-
proci985
MODERÁTOR
válasz zsirfecske #14585 üzenetére
fullos gearre ertettem, ami 49-50+ koruli War Cry skillt jelent. foleg, hogy en emlekeim szerint 125fcrrel hasznaltam es nem mentem el 200ig.
bossokon ahogy emlekszem tenyleg picit lassabb volt (ertsd epp elfogadhato), AoE tekintetben viszont remekelt.
jatekstilusra mondjuk eleg gyorsan unalmassa valik.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz zsirfecske #14588 üzenetére
dupla soj, meg BO segit. de ja, inni kell .
-
tibcsi0407
félisten
válasz zsirfecske #14576 üzenetére
Engem is inkább a kihívás része érdekel, hogy mindent összeszedjek. Ahhoz gyorsabban gyilkoló karakter kell. Azért raktam most az infinity-t, ég és föld így a játéktempó.
utdetailing.hu
-
diegho
nagyúr
Van egy fullos barbárom (WW, Grief, Forti stb)
Egy Orbwaller Sorcom a szokásos alap felszerelésben (Occulus, Viper, Spirit, Shako, Mara)
Egy Trapperem full tesoban (Duál Spirit stb)
Egy Javazonom szintén full tescoban (Low Titans-al)Mit lenne érdemes vennem? Enigma, vagy Infinity? Enigma-val igazából a Barbár farmolási sebessége nőne sokat, Infinity-vel a másik háromé, de Infinity mellé kettőnek kellene rögtön Enigma is, hogy tudjam pozícionálni a csicsót, sőt Infinity mellé kellene Griffon is, hogy igazán jó legyen. A barbár meg nem tudom, így is jó, de nem tudom mennyit dobna rajta egy enigma.
-
zsirfecske
addikt
válasz diegho #14591 üzenetére
melyikkel szeretsz leginkább játszani? vagy másképp, melyiket veszed elő legtöbbször?
illetve a játék nálad mit takar, farmolást? mert akkor kezdd enigmával és utána ha megint gazdag leszel, jöhet az infi. ugye fordítva ahogy írtad, az infinity-t nem tudod igazán kihasználni, de az enigma azért mind a 4 karin dob, legalábbis utility-ben, még ha a barbár alapból is gyorsan szaladgál is. ugye ha immune van továbbugrasz és kész, nem is kell az infinity
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz zsirfecske #14592 üzenetére
Leginkább farmolok. Vagy kulcsot sosoval, vagy chaos barbival, vagy tehenek másik kettővel. Igazából mindenhol tudok farmolni gyorsan. Jól elvan az összes ott, ahová viszem.
-
zsirfecske
addikt
juteszembe egy infinity + high level lower resist együtt képes megtörni az olyan poison immun szörnyiket, amik azért előfordulnak de nem a leggyakoribbak, viszont a lower res önmagában kevés hozzájuk? mert akkor nekem is kéne egy infinity
-
sto1911
veterán
https://youtu.be/TuYewGHu3P0
Rúna farmolás loading screenen
-
sto1911
veterán
válasz zsirfecske #14597 üzenetére
Alatta ugye fut az original 2, az viszi az összes funkciót, és a fölé van felhúzva a fancy grafika.
Viszont a D2 néhány pillanat alatt betölt mai vasakon, míg a grafikára várni kell, így míg az tölt, a D2 néhány másodpercig simán fut, meg is halhatsz stb.És online nem is tudod megtenni, hogy parkoltatod a D2-ot, míg a többi része be nem tölt.
-
tibcsi0407
félisten
válasz diegho #14591 üzenetére
Sorc, statold át lightning-ra és infyvel piszok gyors leszel. Én is úgy nyomom, Tal setben a -light res miatt.
Addig azt nincs értelme cserélni, amíg nem pottyan egy griffon.
Mana problémás tud lenni, arra megoldás egy silkweave.
Ettől nagyobb clear speed egy enigma+infys javazonnak vanA poison-re nem hat a convi.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
gubisadam
aktív tag
kétszer volt ilyen...boci hellen mire képet kaptam halltam mert a nyomorék TP a boci várba nyílt...
[ Szerkesztve ]
-= Suzuki SX4 S-cross 1.4T 6aut - i5-13500 / MSI PRO B760 / GW 2060S =-=-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OTP Bank topic
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Assetto Corsa Competizione
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Kupon kunyeráló
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Politika
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest