-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsimix
őstag
Szerintem egy 5m-t érhet azért.. Ha a Vile v.-hoz mérem. (Bár a str-esekben nem vagyok otthon.. Lehet ott minden olcsó..)
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
IcsiGin
csendes tag
válasz Mr.Csizmás #5949 üzenetére
Lehet, hogy túláraztam. De akkor kb mennyit ér? 5-6 misi?
Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu+1u
-
Sirandrish
legenda
válasz IcsiGin #5953 üzenetére
Nem tudom hogy maga a %os Life mennyit dob rajta de konkrétan 200+ STR-el, némi (50-80) Vit-el és 50-60all ressel ezek a vállasok 75Któl kezdődnek..
Onnan tudom mert most dropoltam egy olyan hogy 223STR+59VIT+57ALL ress és inkább eladtam a vendornak mint hogy szopkodjak pár goldért..
A tieden némileg több a resi meg ugye %life van rajta, így árat nem mondanék rá de sokat sajnos tuti nem ér..
Szerk: most 1M-ért látok egy olyat hogy 232STR+29VIT+8%life és 67 All res...
De nézd meg te is..
Shoulder: STR 200, Life% 8, All res 60 és Search...aztán kukkantsd meg a kínálatot..[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Mr.Csizmás #5955 üzenetére
a Life% miatt azért annál többet ér...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Ghostface
senior tag
Akkor nekem is nagy mázlim volt, mert pár nappal ezelőtt eladtam egy vállast kb 80 vittel, 160 str-tel és 70 all ressel, meg talán volt rajta még némi más resist is, 1,5 millióért. Szvsz próbálja meg berakni 1 millió körül hátha talál egy balekot, ha meg nem akkor még mindig berakhatja olcsóbban.
PSN: Nifty_Ghostface
-
Sirandrish
legenda
válasz Ghostface #5958 üzenetére
Szerintem volt azon a vállason még valami mert :
Ez 50K
-
Coyot
őstag
-
Cyberbeni
addikt
Dexterity azért nem fölösleges, MP10-ben nem árt a 20% dodge, amit 500 dex ad, de lightning res tényleg nem sok minden ellen véd, és azok is alapból keveset sebeznek.
@Coyot: dex-ből 200 a max vállason, str-ből meg 300.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Beni válaszolt...
A 160 STR-ből vállason még közepesnek is gyenge..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
törölt tag
vennék pár száz hp potit
-
Cyberbeni
addikt
válasz Madn!ght #5963 üzenetére
5M-ért már van jobb, 2,5M-tól kezdődik bármilyen Sun Keeper, szerintem a kettő között lőj be valamit, amiért nem sajnálod eladni.
@Balesz1899: nekem is csak nettó 55M a legnagyobb eladásom, de egyszer úgyis kell esnie valami értékesebb cuccnak, ami nem csak zsebpénz-kiegészítésre (zsebpénz=amit a mobok dobnak) jó.[ Szerkesztve ]
-
xavix13
őstag
Esett egy 2hxbow, mennyit érhet? Bár lehet megtartom a dh-mnak.
1.10 as
1204 dps
281 dex
100 vit
48% weapon dmg
socket[ Szerkesztve ]
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
Pho3bus
tag
Üdv!
Mai termés. Ha valakinek kell valami jelezze!
-
IcsiGin
csendes tag
Bontom a pezsgőt... 5 milláért elment és általában minden nap elmegy egy ilyen kis itemke..
Szólj ha kell kölcsön gold.. adok én szívesen uzsora kamatra... XDDD
DJuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu+1u
-
Cyberbeni
addikt
Új cipő
http://www.diabloprogress.com/hero/cyberbeni-1182/Raven/2609273
Farmolós gearben (tyrael+socket/pickup radius sisak) 84k dps már nem is rossz.
Lehet tippelni, hogy mennyi volt
Ja meg 900k-15%-ért elment egy régi bk ring socket+20@res kombóval -
Cyberbeni
addikt
80M bid 100M bo, és minimum biddel nyertem, pedig hasonló stattal 130M a legkisebb BO
Mennyi most az EUR/millió gold arány?Egyébként meg Diablo 3 Trade topik, és beraktam, hogy mit vettem, ebben szerintem semmi rossz nincs.
De ha valakinek kell egy 120+ str, 40+ vit, 65+ all res, 3,5 chc bracer, az megfelelő ajánlattal nyugodtan forduljon hozzám.
Fakk, első frissítésnél csak cuccokat változtat, és csak 78k dpsem van
[ Szerkesztve ]
-
IcsiGin
csendes tag
válasz Mr.Csizmás #5982 üzenetére
Hát nekem is volt 24 órán belül 2 legendary Shield... 2 ugyan olyan statokkal ugyan az ugyan olyan szar... DD
De már jó lenne ha legendaryból "is" lenne pénzem
-
mephi666
nagyúr
válasz IcsiGin #5986 üzenetére
egyik nap nekem a szokásos félórás a2-köreimben howling-on egymás utáni körökben kb centire pont ugyanott esett legend glove: gladiator, aztán frostburn mindkettő brimstone ár körül ment el (de esett már vaultban is 1körön belül 2 legend pár perc eltéréssel)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Agro
senior tag
eladó pár cucc
Első BO ajánlatot adó azonnal viheti.
-
Scooby Dou
aktív tag
Eladó Amulett : 3,5M BID 13,5M BO az AH-ban ha rákerestek.Hasonlóak 18M-nál kezdődnek.Aki elsőre jelzi PÜ-ben , hogy kell neki az 8M-ért viheti egyből.
hmm..
-
sith7
nagyúr
válasz Scooby Dou #5992 üzenetére
-
IcsiGin
csendes tag
válasz Sirandrish #5959 üzenetére
én 220 str 10% life 74 allres el adtam el 5 milláért 1 et
-
sith7
nagyúr
válasz Scooby Dou #5994 üzenetére
Csak csodálkozom, hogy ezen mi kerül ennyibe ?
-
sith7
nagyúr
válasz Scooby Dou #5997 üzenetére
értem, ok
-
Helmoras
őstag
válasz Scooby Dou #5997 üzenetére
180 loh szerintem annyira kevés hogy nem keresnek rá, illetve nem növel értéket ily mértékben :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Minden ami hőszivattyú
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mazda topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Az ASUS ROG Delta II gamer headset tesztje
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest