-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tom5
addikt
Mióta elkezdtem az Alkaizer runokat, azóta nekem is potyognak a leg/set (brim) cuccok.
Napi 3-4 kört tudok menni egyik nap nem esik semmi, másnap 2 leg 1 set, és ez így volt a héten. Azt hiszem hétfőn egy körön belül 3 leg és 1 set esett. A leg cuccok brim-ek, a set elment 1 misiért. Tegnap is esett valami set gyürű de már nem emlékszem milyen. Amúgy a rare cuccok is jobbak, volt a héten kettő is amit 3 ill 4 misiért adtam el. Plusz három párszázezres.Mpl2-őn megyek para 30. barbár pluszban talán 20% MF.
Jah volt egy leg gyürű is ami elment 3 misiért.
Egyszer esne egy IK chest...tuti kiesnék a fotelből mikor meglátom. -
Andie
őstag
Én is ámulva olvasom ezeket a beszámolókat. Jó, én nem tudok napi 3-4 órákat játszani, max 1-et, de az bőven elég egy act lefarmolására. Act1-ben és 3-ban ügyködök. Hát nagy szó, ha hetente esik 1 legendary. Persze mind ilyen 100ezer alatti árú. Szerdán esett egy IK kesztyű, úgy néztem kb 300k-t ér. Kösz. (mindezt paragon 20 és mpl1-en)
Szóval nemtom másnál mi más, miért szereti őket jobban a random generátor, de hogy én az eddig lejátszott többszáz óra alatt csak kb 5 legendary-t és 1 set itemet találtam, az szent.
Ja, és tegnap megkaptam az "5M arany felszedve" flagetAz meg, amit a minap linkelt valaki, hogy egyszerre 2 leg esett, -ha nem itt lennénk egy topicban- azt mondanám, hogy photoshop
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
Nordic
Közösségépítő
Akkor már ketten vagyunk...soloban lassan 2 hete nem láttam legend/set-et(na tegnap azért eset egy lvl58-as wizard hat, de számomra az nem számít legendnek annyira szar, még brim sem jár érte...).
(#15233) Rayner: Én ezért is nem használom a licites eladást, ha esik szökőévente egy eladható cucc. mostanában olyan szar az AH, hogy simán bukhatom a cucc fele árát, ha pont a licit vége felé hal le.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Ps 4/5 kormány.
- DJI Mini 3 pro 4 akkumulátorral, tájképszűrőkkel, hard case tokkal és hard napellenzővel
- Hibátlan - Western Digital 1TB Blue WD10EALX 3.5" SATA 7200rpm 32MB HDD merevlemez 100/100%
- Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet bontatlan
- Retro Sony VAIO VGN-FJ270 laptop eladó - nagyon szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest