Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jazz

    veterán

    válasz mikromanus #35722 üzenetére

    Ezt tényleg te mondod nekem? :C
    Pont ott követem el a hibát, hogy megpróbálok veled észérveken keresztül, logikusan érvelve kommunikálni. De egy idő után (amikor már semmit nem tudsz mondani) már csak a kötekedés megy, bullshit, hazudozás, lényegtelen dolgok kiemelése, ferdítés, terelés, bagetelizálás....folyik ki a kezeid közül, innentől kezdve értelmét veszti minden.
    A szintedre meg biztos nem fogok lesüllyedni, sorry.:)

    Mikro: Szakadjál már le a hány harangos monk van vagy nincs a játékban - dologról! Mint mondtam egy horda van belőlük. Főleg a pro-k mennek vele, azok is kizárólag partyban. Fantasztikus dolog mikor szét-konck-back-elik az összehúzott kupacot. De kit érdekel??? Lapozhatunk?

    Beszélgessünk inkább erről.
    "Ugyan. Benyomsz ocsóé' egy gagyi (?) Severt. Magasabb alap dam, meg ha van bármelyik fegyveren leach, akkro minden kill max lifera tölt. Aztán mehetsz démont ölni bármilyen builddel. Mondjuk állatokra és élőholtakra nem adja a bónuszt, de démonok ellen rugalmasabb és olcsób mint a WKL. Meg mehet barbira és monkra is. Tiszta haszon. Nekem van most 40% bónusz vs demons jellemzőm. Elég pöpec."
    Ennek még mindig több értelme van (lim n->∞ 1/n).

    free your mind

Új hozzászólás Aktív témák