Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz Jazz #32136 üzenetére

    "Az a kis kerekítés legalább 3k és 150M különbség"
    5 dex és 0,2 life leach és +3 DPS eltérés az nem -3 k. Amúgy ez épp 130 misi volt reggel. A 70 millás ami bent volt az lehet tényleg gyengébb, mert "csak" 5% light damot ad a 6 helyett.

    "15hsz.-en keresztül próbálod bizonyítani hogy mekkora sz* tekintve az alacsony dps-t. "

    Sz@rnak sz@r, csak nem "olcsó sz@r". Mondhatni minden sz@rért veszett sok goldot várnak és a plebsz megadja nekik. Sz@r ügy. ;] Ez monjuk max közeli rolloknál még értem, no de egy 18% skill damosnál is ugyanolyan arcpirító magas árakat raknak rájuk... (a tied nem olyan. Az csak low alap DPS)
    Az alapfelvetésem, miszerint +100 dps és esetleg -1-2% skill dam mellett is még mindig jobb, az szerintem igaz így is. A fejlesztés költséggel jár, Ez ilyen. Meg belinkelsz egy hozzászólást és válaszban eg y8 hozzászólással korábbiara reagálsz miután épp hasonló témában tépjük a billentyűzetet és csodálod, hogy félreértelek. Az összevetésben épp előtte nem szerepelt becses személyed és fegyvered. 40 alap DPS eltérést néztem azonos, 1 és 2% skill dam eltérésnél.

    Végezetül: ha abbahagynád a hurr-durrkodást a már végigcsócsált témán, akkor már rég elült volna ez a shitstorm. De nem, te még kavargatod az anyagot (meg én is :D).

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák