- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
inopig
csendes tag
Megkaptam a diablo 3-at. Kérhetnék egy kis segítséget? Az lenne a gondom, hogy berakom a lemezt de nem ismeri fel. Mi lehet a gond?
Diablo 3 : devid#2377 xbox gamertag:szurke marha
-
granini
őstag
Nem ertem. Miert hal meg a karakter disconnection eseten..? Vagy ez teljesen evidens, hogy dc eseten automatikusan meghal a karakter, mert mig te azt latod hogy connection lost, kozben a csori kis karaktered meg bent all a jatekban a placcon es utik? Mivan ha a varosban er teged a dc?
A laggot ertem, az elofordul, sajnos SC-n is eleg surun, es olyankor van hogy elhullik a karkaterem ezert nem merek HCzni. De a dc koncepciojat nem ertem teljesen..
attol, hogy partyban van aki lecsapkodja korulotted a szornyeket...nincs vedelem...ha lenne mindenki kirantana a zsinort a falbol mielott meghal...
En tudom hogy a HC egesz mas mint az SC.. de azert 1-2-3 csapattag sem feltetlenul garancia.. Korulvesz egy pack, alad nyomjak a cuccot, kored rakjak a sentry-t, a joisten se ment meg, nem? Mire a masik 3 raebred hogy mekkora bajban vagy mar fekszel es vege a dalnak.. gondolom en..[ Szerkesztve ]
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
Sirandrish
legenda
Ittenvan az én HC-s karim
És nekem is már a második...szóval de..voltam olyan kitartóEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
granini
őstag
válasz inopig #31301 üzenetére
Tobb minden is lehet:
- nem indul el az autoplay/autostart mert mondjuk le van tiltva, ez esetben keresd meg a MyComputer-en belul a DVD meghajtot es inditsd a telepitot kezzel;- ha egyaltalan nem ismeri fel hogy bent van a lemez mert hibas a lemez vagy rossz a DVD meghajtod, szoval vmi hardver hiba. Ez esetben van egy olyan megoldas is, hogy toltsd le a netrol az egesz game-t, a Battle.net-en keresztul is lehet telepiteni, amennyiben van ervenyes termek aktivalo kodod, ami nyilvan van neked ha most vette dmeg eredeti dobozban.
Elsore ezek jutottak eszembe..
-
Gorneck
legenda
Az még mindig élne, ha nem gangolt volna be egy pufipakk közé, vagy ha már begangolt legalább hajlandó lett volna támadni...
A mostanival szerencsére hasonló még nem történt, pedig nem vok az a finomkodó hímestojással játszó emberke...
De ami biztos, hogy egyedül nagyon ritkán játszom HCn, mert normális társak sokat tudnak segíteni, ha baj van...az én netemmel meg kb minden kör életveszélyes lenne.Gorneck#1239
-
mikromanus
veterán
válasz granini #31302 üzenetére
A disconnectet nem érzékeli a szerver azonnal, vagy csak nem áll meg a játék azonnal. Addig a karaktered ott áll ahol volt és semmit se csinál, viszont a szörnyek mozognak és támadnak. No, ezért lehet halni. Soloban ha ESC-et nyomsz, akkro az pause-nak számít és egy idő után kidob a játékból. Ha ez nem változott, akkor a kényes helyzeteket így ki lehet húzni. Csapatban nincs pause. Ha baj van, akkor csak a csapattagokra számíthatsz. Már ha valami galiba miatt ők még fent vannak és időben észreveszik, hogy a karaktered elbambult a monster horda közepén...
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
quex
tag
válasz mikromanus #31306 üzenetére
Ha egyedül mész és éppen disconnect van, de megynomod az ESC-t, akkor szerinted megmenekül a karaktered?
I have an RNA joke, but it might get lost in translation.
-
Gorneck
legenda
válasz granini #31302 üzenetére
Nem, nem hal meg azonnal. Hanem az van, hogy egy dbig bent hokizol még mielőtt végleg kivág a partiból a játék. Nos ezalatt az idő alatt lecsaphatnak...sima trashek is.
Nálam ez úgy néz ki, hogy harc, minden megáll, karim még mozog, majd kivág...majd TSen közlik, hogy meghaltam...1helyben hokizó karit lecsapják a trashek.
Ha már levakarják rólad a mobokat, gyógyítanak rajtad, kihoznak fagyiból...már nem döglöttél be. Mi TSen kommunikálunk...szal ha gáz van azt a többiek egyből tudják. A másik dolog, hogy HCn ritkák a rambók...akik egyedül keménykednek. Vagyis ha vki lemarad azt azé megszokták várni...
Gorneck#1239
-
mikromanus
veterán
Nem, az akkor ment meg ha berongyolsz valami cifra társaságba, minden menekülő skilled cd-n van és érzed, hogy ennek csúnya vége lehet. A disconnect az csacsiság. Csupán urban lehgend. Nem kellene a gép oldalát rugdosni, meg bokamagasságban kifeszíteni a hálókábelt. Aztán a szolgáltató, vagy a bnet hibája ha szakad a net, mi?
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
jpeetr
aktív tag
válasz mikromanus #31309 üzenetére
Nekem érdekes módon HC-ban 1óra alatt legalább 1 disconnect mindig volt. Csak HC-ban. Nem tudom mitől.
Aztán a routeren a QOS-nél prio1re raktam diablo3-at, plusz wifi helyett kábelről játszok, azóta az ég világon semmi probléma nem volt.. koppkoppkopp
Nem tudom előtte miért lehetett, hisz SC-ben sosem csinálta, de 2 karakterem is belehalt szintezéskor.
Ha a router tudja, érdemes beállítani. -
granini
őstag
válasz Gorneck #31311 üzenetére
En vegul 3G-rol is teszteltem es egesz jo meg kell mondjam.. eleg keves adatforgalmat general, mondjuk egy skype hivasnak az otodet fogyasztja..
Nyilvan HC-ra nem mennek mobilnetrol, meg mondjuk mp10 uber run-t se vallalnam be rola, de kis hianypotlo low level SC mp runokhoz meg AH-ban pakolaszni tokeletes.. Android-rol wifi hotspot, laptop connect es mar mehet is. Azert ez se semmi.. Persze Bp-rol teszteltem nem pedig az uveghegyen tulrol, tehat jo volt a jel, de siman 2-3 orat tudtam tolni mobilrol lagg es dc nelkul. (Samsung telo es Lenovo laptop..)
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
válasz Thrawn #31312 üzenetére
Ha van rá lehetőség...de nekem vagy draut vagy wifi...vésni nem akarok...ahogy a NASnak is jobb helye van nálam...és annak csak draut jó...
Amúgy drauttal is pont illen hoki a kapcsolatom lassan 1 éve...
(#31314) jpeetr: Tplinkem van, de tom miről van szó...köszi.
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
mikromanus
veterán
Én is megfelelnék a feltételeknek, csak nem lennék hajlandó olyan builddel és felszereléssel runolni ami mellett még a "B" képernyőn chatelni is tudok, meg vacsorázni és sorozatot nézni egyszerre. Há' ennek mi lenne az értelme?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz radi8tor #31320 üzenetére
azért most már egy mp10 képes karit nem annyira nehéz összerakni, mint mondjuk dec-január körül. ld DH topik, hogy mit össze szívtunk mire találtunk a DHval egy mp10 solora életképes buildet, ehhez képest a 10k heroscoreos, a DHmnál nagyságrendileg olcsóbb barbár már szépen lassan, de bírja mp10et.
multimonitor annyira már nem drága (nálunk a végzős infosok közül 7ből 6 azzal ment). teamtalkot gondolom nem nagy dolog felpakolni, Diablo3 gépigénye meg egyébként alacsony, max egy SSD kell alá (azok megint olcsóbbak lettek).
más, napi vicc:
bideltem két IK övre 3.375met, egyik 189/82/73/13/3/frenzy13, másik 170/100/73/15/2.9/13 frenzy. utóbbin túlbideltek, előbbit megkaptam 200kért, pedig a kettő gyakorlatilag egy kategória. konklúzió: a "leárazós" barbi egyre jobban néz ki.[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Sirandrish
legenda
válasz proci985 #31323 üzenetére
Akinek nagyon kellett az nem látta a másikat.
Annyi item mellet ami az AH-kban van, nem is csodálomEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Gorneck
legenda
válasz mikromanus #31322 üzenetére
Őőőőő egy streamet nem azzal adsz el, hogy félimba karid van...illetve chatelned se nagyon kell, max oda oda nézni, ha kérdés van válaszolj rá szóban.
Mehetsz te a szokásos fun buildjeiddel is, ha el tudod közben adni magad...vagyis nézettséget tudsz generálni, bár ez itthon kb halott ötlet...Gorneck#1239
-
mikromanus
veterán
válasz Gorneck #31325 üzenetére
Ja, meg ez is. Ki akarja eladni magát? Banyek, de antiszociális vagyok.
Érdekességként, meg figyelemfelkeltőnek vagy látókör szélesítésre csinálok videókat. Nálam ennyiben ki is merül a feltünési viszketegség meg szomszédos események.Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Gorneck
legenda
válasz mikromanus #31326 üzenetére
Akkor meg mit trollkodsz? Vagy már bannoltak onnét oszt ez a bosszú?
Gorneck#1239
-
Sirandrish
legenda
válasz mikromanus #31322 üzenetére
Olyan buildel és felszereléssel mész amilyennel akarsz, csak bírja MPL10et.
Kell egy gép/net hogy bírj Streamelni és ennyi. Bár ezt a részét nem teljesen értem..ők régen streameltek..most ezt a részt miért akarják rásózni valakire? Mondjuk egyszerűbb nekik ez nem vitásNem hinném hogy azért lennél "alkalmatlan" mert nincs, vagy szimplán nem akarsz még egy monitoron chatelni a nézőkkel..van arra más
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #31328 üzenetére
Jah, arra a szomszéd szőkét kell megkérni és a képét oda tenni a chat ablak fölé.
⭐ Stella
-
Sirandrish
legenda
-
mikromanus
veterán
válasz Gorneck #31327 üzenetére
Á, nincs velük bajom, csak uncsinak hangzik. Vagyis az lehet. Amivel a legstabilabb és legunalmasabb MP10 az a leginkább elterjedt 1-2 kasztonkénti build. A többi is lehet nagyon jó, csak vagy olyan drága, hogy a többség nem nagyon áldoz rá (mer' hogy nem nagyon látott olyasmit, vagy nem annyira "efektív"), vagy picit instabilabb. Az meg hogy alkalmanként elhullik valaki tipikus shitstorm generator. Marad a 153. ww barbi, vagy 120. CMWW stream, esetleg a 100. archon stream. Bizti szórakoztató NÉZNI
Starcraft streamekbe bele-belenézek és többnyire maradok is jópár percig azért alkalmanként. D3-as streamekbe ritkábban nézek be. Keresek valami D3-at. Oh, barbi stream. Ja, dt, hagyjuk. Kb ennyi is. Betölt, meglátom a skill kiosztást visszalapozás. Mondjuk van, akinek hasznos vagy szórakoztató az ilyen stream... gondolom...
-
Gyuri27
félisten
válasz Sirandrish #31328 üzenetére
Mp10-t nem értem. Mert egyszeri halandó mire megy pl kongor streamjével? Semmire.
Okosakat nem mond az ember (nem egy kripp). Unalmas mint a 2 hete szakadó őszi eső (nem arc mint athene). Az, hogy neki a többiek megvették a geart és azzal farmol nem érdekes.Igazából ennek az egésznek az lenne a lényege, hogy kicsi pénzből mit és hogyan lehetne csinálni.
Bár erre az alapvető tételre nem jöttek rá. Vagy tényleg kell egy lipóti csávó by mikró. Az legalább szórakoztató nem uniform skill and gear (me etnikum, ja nem junájkum).Amd - Radeon - Ryzen
-
Gorneck
legenda
válasz mikromanus #31331 üzenetére
De egy streamnek pont nem ez a lényege...ezé mondom, hogy nálunk semmi hagyománya sincs...míg külhonban elég nagy...és nem csak dio3ban.
Ezé mondtam, hogy egy streamet el kell adni, és ahhoz nem feltétlenül kell über gear.Neked ami átlagos/tucat az szar...másnak meg az a szar ami téged szórakoztat, de itt nem elsősorban ez a lényeg, mármint, hogy milyen build, hanem úgymond a közönség szórakoztatása/segítése...
Persze ez már vhol megkésett, de még mindig van bőven annyi játékos, aki örül annak, ha letolják neki az übereket, elviszik kulcsozni (mert pl már kurvára unja a 125dik körét mpl5ön), segítenek neki gear ügyben, adnak neki goldot...stb.
Szal egyfajta "közösség" építő...és nem murisnak vélt buildek bemutatója...
Gorneck#1239
-
Sirandrish
legenda
válasz Gyuri27 #31332 üzenetére
Hát gondolom ott a menő Streamelni, mert az ugye nem mindenki számára elérhető.
Persze a játék attól még ugyanaz marad, de hát nah.Én azt nem értem hogy mit várnak tőle.
Mert ugye régebben ők csinálták ezt egy időben, aztán nagyon eltűntek (már a stream része), most meg nem elég hogy újra előveszik, de még a "nagyközönségből" keresnek embert aki képes streamelni!Lehet hogy aki anno streamelt az azóta abbahagyta és a többieknek meg gyengébb a netük? Hmm
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
tPedro_
őstag
Azert a skill kiosztastol tenni fuggove, hogy nezed-e a streamet eleg erdekes.
Skillektol fuggetlenul, vagy megy neki es akkor lehet hogy unalmas, vagy nem es akkor folyton meghal.
De ehhez tokmindegy, hogy milyen skilleket hasznal.Sokkal lenyegesebb pl, hogy ki streamel, mit streamel, hogy streamel stb.
Szerintem. -
Gyuri27
félisten
válasz Sirandrish #31334 üzenetére
Szerintem kb most tart ott mindenki, hogy 3-4-5-k karakterét inditja. Mp5-ig bezárolag ott kellene mutogatni mi micsoda, mi miért jó. Persze lehetne mp10 is. De csak mp10 halál unalmas. Főleg ha okosat se mondanak.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Thrawn
félisten
Téged mókás lenne nézni streamen, szerintem sokan fognák a fejüket egy-két builded láttán. Jó kis nézőcsalogató lennél
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
mikromanus
veterán
válasz Thrawn #31337 üzenetére
Ja, meg élveznétek mikor épp nem értem a grafikát és azért morgok magamban (Azaz: "'nyád-'nyád-Nyád!!! Ott se voltam b@z#+". Néha előfordul. Csapás, közben teleport és meghalsz egész máshol mint ahol kaptad. Meg mellédcsap és meghalsz)
-
Thrawn
félisten
válasz mikromanus #31338 üzenetére
Persze, hogy élveznénk, nade ez is hozzá tartozik a játékhoz.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
granini
őstag
válasz Thrawn #31337 üzenetére
Mi a jo ebben a streamben..? Nezni ahogy valaki egy az enyemnel sokkal fullosabb gear-ben paradezik..? Es addig is amig nezem nem jatszom, tehat idot es lehetoseget veszitek.. Vagy korbepitizni a jutyubot hogy hatha nekem sorsolja ki az ora elso legendary dropjat..?
Semmi sem all messzebb tolem mint hogy streamen nezzek valakit D3-at jatszani..
-
Gorneck
legenda
Mennyéééé má...külön műsoridőt is kapnál "Fun buildek Mikromanustól!". Bele se merek gondolni milyen hosszas monológok lennének build bemutatáskor...
(#31340) granini: Pl, hogy ilyen HSZek is szülessenek...persze más nem a fórumon vadász ehhez embert, hanem streamen...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Thrawn
félisten
válasz granini #31340 üzenetére
Kielégítheted a Diablo 3 függőségedet még akkor is, ha mondjuk épp ínhüvely-gyulladással küzdesz és az egeret is ordítva fogod meg. Vagy épp nincs kedved játszani, de azért megnéznél mást ő hogyan tolja, hátha eltanulsz tőle egy-két trükköt. Sorolhatnám még, dehát gondolom neked is van fantáziád
szerk: Persze, hogy van, ezen a hsz-eden még most is jót röhögök
[ Szerkesztve ]
-
quex
tag
Na meg nyilvánosan szidhatnád a WW-barbit. Szerintem ezt a lehetőséget nem kéne kihagynod.
-
mikromanus
veterán
válasz Gorneck #31341 üzenetére
Bemutatás? Minek? Megmutatom a skillezést néha meg az infó részét a karakternél, közben meg ha valakit érdekel nézze meg a neten!
+Kb Chat olvasás.
megjegyzés: Mi a skillezésed?
Válasz: "Mi? Milyen skillezés? Húzzá fel kisk*cs*g a netre és nézd meg az armorymat".megjegyzés: Ez nem effektív
válasz: napi 8 órában effektív vagyok. Ez nem meló, b+Megjegyzés: Meghaltál Mikro? Gyeeenge vaaagy.
Válasz: Nem csak ezt a színösszeállítást jobban szeretem D3-ban.Megjegyzés: Hi Mikro!
Válasz: F**k you too!Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
quex
tag
válasz davidsito #31345 üzenetére
Rossz vele egy csapatban menni mert felveri az egész környéket és nem tartja fel őket. Így pl. egy DH, ami egyedül elmegy az adott szinten, egy ww-barbi mellett könnyen megpusztul. Ezért nem szeretem. De Mikró nem ezért nem kedveli.
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz radi8tor #31348 üzenetére
OK-ok. Ilyet tényleg nem írnék/mondanék. Max néha hallatszana ütemes döngő-recsegő hang, mikor a hedsettel a fejemen bologatnám hevesen az asztal lapját, vagy a billentyűzetet a sokadik elhullás után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest