- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizz
őstag
Mindenkinek beragad authenticatingnél?
No mistakes, just happy little accidents
-
warcat
veterán
ccccc combo breaker
Amúgy csúnyán felment most az arany ára rmahban ,remélem vissza fog esni szépenEA: It's in the crate!
-
miko_
tag
Na kitaláljátok-e ki ez a kis fikás ?
-
Bird
addikt
egy igazi kis p*cs....
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Pekkk
aktív tag
Na ezt még mindig nem értem. Empowered Wave Vs. Explosive Light rúnák critical sebzései. Elég nagy a különbség.
Na jól elcsesztem! A lényeg, hogy kb 1 misi vs 3.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz killerjohn #29191 üzenetére
If it works, don't fix it Blizzard edition ;>
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
xavix13
őstag
(#29230) radi8tor1: Találd ki...
[ Szerkesztve ]
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
Rushyk
tag
Rossi: kesztyűre nézzél chc mellé atk speedet, meg crit dmg-et is, esetleg tudok adni egy wh övet, bár 2x küldtem friend req-et...
-
Gyick
őstag
válasz Rushyk #29232 üzenetére
Most azon godolkozom hogy vagy el kellene járnom szoliba vagy venni vmi cipőpasztát azt eljátszani a szegény afrikai menekültet akit a csúnya magyar fasiszták terrorban tartanak és csak a diablo 3 maradt az utolsó mentsvár a lelkemben lehet jobban keresnék vele mint amúgy bár lehet ott bukna el a dolog hogy csont szőke vagyok
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
Két haver segített, csipegette a mobokat egyenként és nem engedték a közelembe őket, hogy tuti legyen a montázs.(#29239) radi8tor1..Kösz ...Radi...mit össze röhögtünk mire megcsináltuk a képet. Ki-be ugráltam a bejáratnál hogy nézegessem az XP-t, nehogy elszúrjuk. Ők gyártották a fénycsíkokat is. De ilyen csak egyszer van...ugye.
(#29241) Scholes9 .... IK Full set 0-100-ig elkísért.
[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
mikromanus
veterán
Lehet nagy a szórása a fegyver sebzésének és így nagyon ingadozik minden sebzés. A crit is. Profil/armory link nélkül nehéz megmondani...
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
wukodlak
aktív tag
Köszönet almos kollégának(sajnos a fórumos nevét nemtudom) a tegnap estét.Kb 2 óra alatt felhuzta a wizzemet.Őt:http://eu.battle.net/d3/en/profile/Wukodlak-2377/hero/28407269
Kérdés.Van ugyebár a CM,Archon meg meteorbuild.Melyikhez milyen skillezés kell és a cuccok is különbözöek?Ebben kérném a segitségeteket,mert először kipróbálnám igy,azt,ha eldöntöttem,hogy a 3ból melyik lesz akkor ugy öltöztetem fel.Szóval a 3 build skill és gear épitése érdekelne.Akár pm is jöhet.
[ Szerkesztve ]
Dio3 Battletag:Wukodlak#2377
-
nightmare13
őstag
Lashing Tailt cseréld le sweeping windre, az darálja az ellenfeleket, hidd el. Tudom, én is sokáig ragaszkodtam anno a Lashinghoz, de egyszerűen nem tud annyi dmgt leadni, ami jó lenne.
wukodlak
Ifju a kolléga forumos neve
[ Szerkesztve ]
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
Pekkk
aktív tag
válasz mikromanus #29243 üzenetére
Itt a profilom: [link] A szórás nem nagy. Explosiv rúnával ilyeneket critelek. Sőt volt olyan is, hogy a zsákos barátunkat oneshotoltam mp 8 on, mikor 48% volt az overawe mantra. Olyan 4 misi élete lehet úgy emlékszem.
(#29236) Gorneck23: a kis kék focisták is tudják ezt a crit értéket, nem kell hogy a számba legyenek. Próbáld ki, meg fogsz lepődni. Én most gyakorlom vele a célzást.
-
mephi666
nagyúr
1shotolni nem lehet a g*cimanót, még úgy sem, ha lvl60on 500k dps-el visszamégy normal act1-be ...első 3 ütésre valami minimális sebzést kap meg, utána kap csak teljes damot (úgy lehet csak 1shot, ha mondjuk előtte megcsipkedi a follower, minionök, vagy egyéb npc-k... de ez így már nem 1shot)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
mert akkor már lényegében 3 ütést bekapott, mire beharangoztál neki, így nem 1hit volt
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest