- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MegalodonS
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Peppo
őstag
Nem tököltek vele, gyorsan az elején bejelentették, hogy lenyugtassák a népet.
Az jó, hogy már egy valamilyen szinten működőképes demót tudtak mutatni belőle. Talán nem kell rá 3 évet várni.
-
Scholes9
nagyúr
-
Kiss_R
tag
válasz MegalodonS #109151 üzenetére
Egész darkra sikerült, amit eddig mutattak. Mondjuk engem a D3 színesebb világa sem zavart egy cseppet sem, de ez jobban tetszik.
-
reelc
veterán
(#109140) oriic megnyitotta a Diablo IV topikot, most már inkább oda illik a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
válasz MegalodonS #109151 üzenetére
Megvettek vele kilóra. Mikor lehet előrendelni?
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Tudom furcsa kérdés, de egy adott szint felett mire kell helyezni a fokuszt? A cuccaim elég jók az én szememmel ,persze nem Ancientek. Nagyobb rift? De az is hasonlókat dobnak. Megmutatnám a karakterem, van Armory vagy ilyesmi?
[ Szerkesztve ]
XBOX ID: GoTReX #4839
-
DjDanee87
addikt
válasz GoTReX #109161 üzenetére
Van linkelhető profil oldal, de épp karbantartás alatt van jelenleg.
De itt [link] ha beírod a battletaged a #számmal együtt a keresőbe akkor megjelennek a karaktereid.Ha szezonban játszol ramehetsz a season journey teljesítésére. Ad jutalmakat.
Ha megvan mehet magasabb rift és GR a loot reményében. GR70 SOL unlockolja a primal ancient itemeket, és ad is egyet mikor elsőre csinálod.
-
MegalodonS
őstag
válasz reelc #109159 üzenetére
Tudod engem nem erdekel az a topic,siro-rivo,D2 figurak,en ide fogok majd posztolgatni,nekem ez a ''Diablo topic''Ha nem orultok,majd kertek egy torles a dolgokrol es ennyi
Blizzcon 2019 Mythic stage mi lesz a Diablo 4-ben
Bluddshed - Diablo 4 Blizzcon 2019 Demo Druid, Sorceress, Barbarian Gameplay 1h 47p demo bemutato jatek,druid skill es talentek bemutatasa !!
Nagyon jo kis darkos,jatekmenet en mar ma jatszanek vele, kivancsi leszek mit szolnak a tobbi jatekosok hozza??Quinn69 patkanyt, meg nem talaltam
[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
válasz MegalodonS #109164 üzenetére
Hát van benne valami amit mondasz.
1 napja mutatták be játékot egy kb alpha verzióval de már megy a panaszkodás.
Pedig látszik,hogy most próbálnak olyan irányba menni amit sokan hiányoltak a D3-bol.
De van akiknek semmi sem jó.Este mielőtt lefeküdtem aludni pont Quin streamelte a tőle szokásos reakciókkal.
-
sto1911
veterán
Remélem egyszerű lesz resetelni a statokat, amennyiben szükséges lenne.
-
MegalodonS
őstag
válasz Daelion #109165 üzenetére
Szerinted ez alpha verzio?? nem tudom nem figyeltem meg nagyon,hogy mondtak e??Dolgoztam tegnap,munka elott posztoltam gyorsan a bejelentest,ma is ,igy csak kesessel tudok posztolgatni!Koszii a Quin69 patkanyt
(#109166) sto1911
Szerintem ugy lehet majd mind a haromban,bar a dungeonban nem hiszem hogy bent engedni fogja!!Ma is lesz boven rola szo a Blizzconon,hogy mi lesz a Diablo 4-ben!!Alig varom[ Szerkesztve ]
-
soo277
őstag
-
reelc
veterán
Rhykkernek is volt videója tegnap.
Nekem mindegy hová írsz engem fáraszt a most már 2 Diablo topik + 2 bejelentéssel kapcsolatos - a 2 utóbbiból ki is szállok. Ugyanahhoz 4 nekem nem kell.
Szerintem is alfa. Nagyon korai demó.
Mert: krafting még nincs benne, a cuccoknak sincs lvl követelményük. A barbnak van vagy 8 kinézete, a többi karinak nem készült el ennyi. Gondolom a terület is elég korlátozott még, cserében 3 karival is el lehetett kezdeni.
A Reddit fájlban túl sok olyan volt, amiről nincs bejelenteni valójuk: ami vagy az lehet, hogy ők se fixálták le, vagy azt, hogy még nem jutottak el odáig.
Én megértem, hogy mutatni kellett valamit, tetszetős, de sok idő kell még hozzá. -
Daelion
őstag
válasz MegalodonS #109167 üzenetére
Hát ha figyelembe vesszük,hogy a tipikus Blizzard 'soon' kifejezés mennyi időt szokott jelenteni és a D 4 még azon a szinten sincs 'ezt ők mondták' akkor Alpha lehet túlzás is volt.
Megnézel egy régi D3-as bemutató videót ott is sok minden csak ilyen 'placeholder' volt és más lett a megjelenésre.
Évekre van még a megjelenés nagy valószínűséggel.
-
MegalodonS
őstag
válasz reelc #109169 üzenetére
Rhykkert nem lattam,de o csak hirmondo,jatekmenet proffizmus az Quin69 patkany vagy Rex o azert ert a jatekhoz!!
Quin patkany videoja nagyon jo es o nagyon pozitiv a jatekmenettel (Lost Ark-ot is kiprobalta!!)azt mondta nagyon smooth mar most a jatek, a video vegen az egyik D4 emberke valaszolt a kerdeseire 30 percben es Quin feltett egy trukkos kerdest
- A jatek jon P4-re,de mar itt van a P5 lassan,hogy is lesz ez a Blizzes csak rohogottBator volt a Blizzard hogy meghivta o nagyon kritikus es ha nem lenne jo akkor szetfikazta volna a jatekot,de pozitiv csalodas volt neki,ha valahol kritizalni tudott ott meg is tette.Linkeltem hogy szetfikazza az uj World of Warcraft 9.0 javitast
Ami erdekes a terkep nagysaga WOW nem hiaba adnak meg lovat is
Nappal es ejszaka valtakozasa(Warcraft 3)
A Trade erdekes lesz,van vegtelenul atadhato item,1x atadhato item es soulbound vagy is nem atadhato!Meg meg sok sok minden.(#109170) Daelion
Szerintem joval elorahaladottab a jatek ,de megnezek majd a D3 elso videokat hatha latok valamit[ Szerkesztve ]
-
MegalodonS
őstag
-
reelc
veterán
Zártam a szezont, bezúztam a cuccaim.
33 óra, P797, GR103. Augmentáció nem volt, igazából nem is érdekelt.
Tetszett a szezonbuff.
A Guardian teljesítve.
Zsákmány: 4 Primalt és 2 Ancit viszek NSbe, talán egy tárgy megússza az üllőt, összehasonlítás után.Igazából már régen végeztem, csak most zúztam be a cuccokat.
[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
válasz MegalodonS #109171 üzenetére
Na most néztem én is meg Quin Q&A vidjét.
Érdekes,hogy jelenleg lvl 40 a max szint és nem tudják mennyi lesz a max.
Nem lesz aukciós ház 'hála isten' és a trade is több szintű lesz mert van amit lehet majd tradelni es van ami bind on pickup lesz vagy csak 1x tradelhető de még agyalnak rajta.Max szinten esni fognak ilyen kulcsok amivel be lehet menni mapon lévő dungeonokba és felskálázza őket/nehezebb lesz illetve lesz több szintjük is.
Kulcsokon lesznek módosítók amik befolyásolják a dungeont 'PoE Map rendszer jutott eszembe erről'.Szetek nem lesznek olyan durvák mint D3-ba és inkább a Legendary gear-en van a főbb hangsúly meg build/skill módosítók.
Transmog rendszeren még agyalnak de valszeg lesz valahogy.Lesz ma egy System panel azt majd ott gondolom többet megtudunk.
@Reelc
Az nem rossz ahhoz képest,hogy csak mellékesen játszol Seasont.
Én most azt várom,hogy kirakják azt a 2.6.7 blog postot mert látni akarom mit csináltak végül is a PTR után és akkor eldöntöm mit csinálok köv Seasonbe.
Szerintem én egész UE szetemet ki fogom vágni NS-be mert mostani Season UE DH-t 'kicsit' jobban össze raktam.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz Daelion #109174 üzenetére
Nekem a Grim Dawn Skeleton Keyes területei jutottak az eszembe róla.
Könnyen kraftolható kulcs (egy ritkább nyersanyag kell hozzá), pár spéci dungeon (igaz az egyik városrész) durvább szintjeit nyitja. Mutatoros pálya, szóval valamilyen hátrányod van. Ezt a pálya adja, nem a kulcs. Nem tudsz kiteleportálni, ha meghalsz, abban a sessionban nem mehetsz vissza. A végén főboss.
Tetszik, hogy ezt a dolgot továbbviszik.Köszi, elmegy.
-
Daelion
őstag
-
Daelion
őstag
Befutott pár infó a 2.6.7 változtatásokról Blizzcon PTR en keresztül de akkor már talán hamarosan kint lesz a hivatalos poszt.
Lamentation:
Rend can now stack up 2 times on an enemy. (The 200% damage multiplier is removed.)Crusader: Valor set
Darklight: Fist of Heavens now casts twice and deals 800-1000% more damage.
(2) Set: Fist of the Heavens increases Heaven’s Fury damage by 100% for 5s, stacks 3 times multiplicatively.
(4) Set: Hitting with Fist of the Heavens returns 5 Wrath and reduces damage taken by 1% for 10 secs. Stacks up to 50 times.
(6) Set: Increases the damage of Fist of Heavens and Heaven’s Fury by 20,000%.
(RGK shot gun)Monk: Justice set
(2) Set: Sweeping Wind gains the effect of every rune and movement speed is increased by 5% for each stack of Sweeping Wind.
(4) Set: Attacking with Tempest Rush reduces your damage taken by 50% and increases spirit regeneration by 50.
(6) Set: Hitting with Tempest Rush while Sweeping Wind is active increases the size of sweeping Wind and also increases all damage dealt by 15000%.Vagyis a WW Rend barbár kapott egy nerfet a belt miatt,Monk/Sader szet át lett dolgozva+buffolva.
[ Szerkesztve ]
-
PunkZoli
aktív tag
-
faragojof
őstag
-
reelc
veterán
válasz philoxenia #109184 üzenetére
"A szomszédévót"
-
Edge
veterán
Már van hivatalos összefoglaló:
Diablo IV Feature OverviewTöbbékevésbé: éééééééééééé bbb
-
persil
nagyúr
"Unlike previous Diablo games, Diablo IV is fully open world. This means you can explore any of the five distinct regions"
Ez akkora kamu, ettol nem lesz open world, pedig mennyire kurva jo lenne. :(Azt meg, hogy mennyire "seamless" majd kiderul. 🤷
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Joezyka
senior tag
nektek is szarakodik mostanában a bnet? Nekem tegnap este pl, nem akarta a barát listát betölteni, a játékban meg több olyan emberrel is találkoztam akiknek nem volt nevük. Pár hete meg nem tudok a játékban más játékosokkal whisperelni, mert azt mondja, hogy offline a játékos vagy én.
Másik kérdés vagyis inkább kérés:
WD builddekkel kapcsolatba kérnék felvilágosítást. Szeretném a set dungeonokat megcsinálni vele, de ahhoz kéne cuccokat gyűjteni. Most [ezt a csirkés buildet] találtam és használom , ebben viszont nem teljesen értem, hogy kéne használni (sose volt wd-m :S), ha valaki leírná azt megköszönném.Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
Peppo
őstag
válasz Joezyka #109191 üzenetére
Igen. Volt, akit be sem engedett játékokba, és a barátlista teljesen kaotikus. Volt, akit a bnet kliensben láttam, de játékban bent már nem. Ő viszont látott engem. Másikról azt írta, hogy játékban van, pedig nem tudott belépni, sőt, akkor már vagy egy órája nem is próbálkozott. Neki pluszban még azt is írta, hogy vegye meg a játékot, ami amúgy rég megvan neki. Ja és őt meg a bnet kliens nem mutatta. Szóval valami nagyon nem stimmelt ott tegnap este.
-
Daelion
őstag
válasz Joezyka #109191 üzenetére
Én úgy tudom,hogy amióta lekapcsolták a profil/armory rendszert karbantartás miatt azóta vannak ilyen random gondok játékon belül is a friend list,klán rendszerrel meg úgy alapon a 'social feature' dolgokkal.
Legalább is ezekbe futottam bele az amcsi fórumon de pontos indokot nem mondtak eddig,hogy mi csinálja ezeket.
-
Daelion
őstag
Ha esetleg érdekel valakit berakom ide,Immortal-al kapcsolatos:
-One of the top questions from the weekend was “When is it coming out? I heard the game was done and I was hoping to install it this weekend!” Regarding rumors, the rumor that the game is basically done was false. We are currently in full production and working hard on the game and we’re looking forward to sharing more information in the coming months.
Vagyis az a duma,hogy már készen van is csak Blizzard-ra várnak az hamis pletyka volt és még rendesen dolgoznak a játékon és majd a köv hónapokban adnak még infókat.
[ Szerkesztve ]
-
-
_ocsisajt
őstag
válasz malystryx #109196 üzenetére
Nekem Sajomi Redmi7-em van és látom playben, elő is regeltem.
(Bluestacksban is tényleg látni)szerk: latest IpadOS (2016 Pro) és App Storeban nem látom, hmmm
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Macska topik
- Projektor topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos autók - motorok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gaming F15 FX506LU Gamer Notebook
- Független Iphone Xr 128GB 87% Akku Red Hibátlan Dobozos
- MacBook Air 13" 2017 - iStyle - Thule laptoptáskával és Transcend Jedrive 130-al (256 GB)
- Samsung Galaxy A3 2017 Leharcolt állapotban!
- iPhone 13 Starlight 256GB független + Apple Watch Series 2 KORREKT ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest