-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz rumkola #107250 üzenetére
Az első tab az int,vit,move, es resource...nem?
Es mivel az intnek nincs maximuma, igy a movet nem kell maxolnom.
Rosszul tudok valamit?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
_ocsisajt
őstag
Skacok!
Van valami trükk most? (mint volt a potion snapshot)
DH Leaderboard: Most nézem és HC szezonban eleve a srác +6 GR-el van előrébb mint a második (130, beteg), de az is (elme)beteg, hogy jobb ideje van, mint NEM HC szezonon a legjobbnak jelenleg... LOL!
(4.1K+ paragon hcs-en, LYézus...)
Biztos sima szezon le fogja nyomni idővel, de komolyan, ha tényleg legit, akkor maxirespect![ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
SQX_Barto
addikt
válasz Sirandrish #107251 üzenetére
Movement speed-nek 25% a capje.
Szoval ha van 12% a gearedben, akkor csak 13-at pakolsz paragonbol, ha mind a 25 ott van, akkor semmit.
Resource mint mana/spirit es a tobbi (elsore valamiert a resource cost reductionre asszocialtam, lehet csak hosszu napom volt)...Intnek es Vitnek nincs maxiumuma (szoval supportok mindent Vit-re raknak)
[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
proci985
MODERÁTOR
válasz _ocsisajt #107252 üzenetére
mar csak 2GR a kulonbseg.
trukkrol nem tudok, kiveve persze azt, hogy az N6M4 notoriusan nehezen gearezheto perfektre.
a 0 CDRt nem tudom figyeled e.
ezzel a setuppal nem tudja gyorsan felepiteni a sentryket, hosszu, tomott rift megfelelo suruseggel meg ami fekszik az N6M4nek ezzel a skill setuppal eleg ritka.
SC es HC N6M4 kozott nagyon nincs kulonbseg, nagyon nehezen epul vissza a setup ha lecsapjak. marmint HCban persze egyszer csapjak le, de ehhez a rekordhoz A1 zombi rift kellett tavolsagi ellenfelek nelkul es hosszan. kb arreat core vagy a sivatagi layout. kb parszaz riftbol egy felel meg.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
_ocsisajt
őstag
válasz reelc #107254 üzenetére
(Procinak is válasz)
Azt hittem van megint valami
Ezekre gondoltam amiket írtatok a válaszotokban, meg láttam mindent, direkt végigmentem a karin meg belestem 4p-be isEz a 4K+ még simán sem olyan gyakori, nemhogy hc...
Amúgy sok top playerrel splitelek akik fent vannak líderen... De élek a gyanúperrel, hogy botoznak ők is... Nagyon defesek a karik náluk is és megint az van, mint szofton, hogy én vagyok a leggyorsabb (chain beltes UE HC-n is, nem "sz*rozok) a satnya paragonommal is cache leadáskor... Valamikor már másodikat csinálom meg és a nagy parások, meg készen vannak az első acttal (és nem adják le!)... Gyanúúús
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
persil
nagyúr
válasz Sirandrish #107249 üzenetére
De az a paragon, amit igy nyersz, az kerek nulla, netto zero.
120 int-rol beszelunk. Halottnak a csok kategoria.
Semmilyen targyon nem hasznos a movement speed, paragonbol feltolod maxra es utana egy eletre elfelejted azt a statot. Azon a gyurun a legnagyobb hulyeseg megtartani a movement speed-et, plane, ha amugy jo statok vannak rajta.[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
SQX_Barto
addikt
válasz philoxenia #107260 üzenetére
Ha meg tudsz ra tekerni elementalt es socketes, akkor tokeletes.
Az anci csak az augmentalas miatt fontos, hiszen egyik stat sem profital belole.
Regebben meg leaderboard tetejen is voltak sima gyurus/amulettes emberkek, de azota jobban elterjedtek a bounty botokIf I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
-
Sirandrish
legenda
válasz SQX_Barto #107253 üzenetére
25 pont az 13%...annyi van rá adva paragonból.
"resource cost reductionre asszocialtam"
Jól tetted, mert arról volt szó...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz persil #107261 üzenetére
120 int még mindig 100szor hasznosabb egy Archon Wizanak mint 8% resource cost reduction..
Értem amit mondtok..hogy felesleges ringen a move, de egész egyszerűen az én buildemhez így többet ad..
Nem profitálok a resource cost reduction-ből...ez ilyen egyszerű. Nem all resit, nem armort, nem AS-t forgattam el, hanem egy olyan statot, amit a karakter effektív NEM használEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz DjDanee87 #107264 üzenetére
Nah látom valaki megértette hogy miről is beszéltem.
Örülök nekiEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
persil
nagyúr
válasz Sirandrish #107266 üzenetére
Az az apro, jelentektelen tenyezo, hogy archonozol elkerulte a figyelmem, szoval mea culpa
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
ProEvoFan
nagyúr
A szezon feladatait hol találom meg?Alig hiányzik pár darab, de ha rámegyek, akkor nem írja ki mit kellene csinálnom.
-
rio92
csendes tag
Ps4-en van gyorsabb mód a pottyantott itemek lootolására mint pc-n? Bosszantó ha sok mob vesz körül akkor lehetetlen lootolni.
PSN: RioBeast92
-
TeeBee73
veterán
válasz Sirandrish #107274 üzenetére
Szemműtétet vállalsz?
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
-
reelc
veterán
04.05-én indul, 1 hetes lesz (infók a linkeden) a PTR.
Van aki bepróbálja?
Lesz akkora potenicál a LoN buffban mint a RoRGéban? Eddig is lehetett bármikor LoNozni, és ugye ékszer szetet sem lehet a buff mellé. Eljött a SoJ ideje?
Vagy inkább a QoL fejlesztések viszik el a patchet a hátukon?Tetszik pár újdonság, de nem egy tartósan ittragasztó tartalom (nem csak nekem, gondolom). Részemről kimarad a PTR, a pár napos szezon gondolom meglesz majd.
[ Szerkesztve ]
-
shotika
őstag
válasz reelc #107277 üzenetére
A magam részéről a PTR-re picit benézek, ha lesz kedvem; az új szezon a magasabb tormentek miatt pár napig izgi lesz (tuti hogy összerakok egy LoN fétis WD-t), viszont nem hiszem hogy aktívabb lennék, mint az elmúlt 1-2 évben. Jöhetne már a 4. rész, Poe nem kötött le, sztem túlbonyolított - Grim Dawn még esélyes, de nekem kissé ingerszegény és kopottas - az elmúlt évekből az egyetlen ARPG ami vmennyire lekötött a Dion kívül, az most nemrég a VIkings - Wolves of Midgard, ami jóval felületesebb, mint a többi, viszont roppant szórakoztató tud lenni
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
mikromanus
veterán
válasz reelc #107277 üzenetére
750% x ancient vs 12-20 000% skill damok seteken? Teljesen életképesnek tűnik. Vagy ez:
"Impale deals an additional 75,000% weapon damage to the first enemy hit."Úgy látom az utóbbi években se vitték túlzásba az észmunkát, csak néha beszorozgatták a bónuszokat...
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Sirandrish
legenda
Valaki meg íbrja csinálja a Curses! Conquestet?
Kellene nekem abban egy kis helpecskeEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Edge
veterán
válasz Sirandrish #107281 üzenetére
community-ban keress rá, tuti lesz pár chati erre.
más: dhval melyik set dungi a legkönnyebb?
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
reelc
veterán
Szerintem a Natalya, Állítólag a Marauder is egyszerű.
Mondjuk legutóbb elég sokszor elbénáztam, mert egyre jobban elszokom ettől a játéktól.Nem tudom mennyire aktuális még ez a lista.
Még az rémlik hogy ha az Impaléssel csinálod, akkor ne azzal a tegezzel menj, hanem másikkal, 1 tört dobjon csak. -
faragojof
őstag
válasz Sirandrish #107281 üzenetére
A video szerint a legkönnyebb a DH-val.
Én a WWBarbárral szoktam megcsinálni. Lehet még az Act1-ben a pókkirálynő előtt is, ha van láda."Formicate Under Command of the King,,
-
Sirandrish
legenda
válasz faragojof #107288 üzenetére
Én is úgy tudom hogy a DHval lenne a legkönnyebb, de nekem olyanom nincs
-
faragojof
őstag
válasz Sirandrish #107289 üzenetére
Én akkor szoktam megcsinálni a barbárral, mikor már a gear összeállt, a paragonom meg maxon van. Szerintem wizzel is könnyedén meg lehet csinálni. Az a lényeg, hogy gyorsan öljön, gyorsan termelődjenek a szörnyek és folyamatosan. Megpróbáltam sok pályán, de mindig a szörnytermelődésen buktam, lerohadt a számláló!
"Formicate Under Command of the King,,
-
Sirandrish
legenda
-
Edge
veterán
válasz Sirandrish #107298 üzenetére
pushoz használd a lacunit, speedre a nemesist.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
MegalodonS
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest