Hirdetés

Aktív témák

  • priti

    addikt

    válasz warcat #35937 üzenetére

    meg sem kell hogy üssenek :C no comment, te biztos nagyon vágod, ha infen meg sem ütöttek :DDD engem valahogy meg szoktak ütni :)

    "Mert meglépted a 60-at akkor már jár egy ilyen fegyver vagymi a fene?"

    Amúgy gyakorlatilag az egész gém végig ilyen az AH miatt, megléped és jár az egyik legjobb fegyó a vonatkozó szintem. Az hogy pont lvl 60-on nem azonnal az csak az RMAH hatása és ennyi. Ha van kedved farmolni, meg AH-ban ügyeskedni, akkor 1 nap és ugyanúgy megveszed egy darab EUR nélkül, szóval kár idekeverni a bankkártyát.
    Ha neked 20 kör kell, akkor nagyon nem vágod az AH-t. Én ott kerestem igazából goldot, párszázezer tőkével simán lehet kaszálni. Az is csak azért kell hozzá, hogy legyen bidbe való. Annyira nem vagyok fanatikus, hogy valódi pénzt adjak valamiért, így is végigtoltam már párszor, a könyökömön jön ki minden map, kezdek úgy lenni vele, hogy lecarom hogy jó az inf meg hogy nem :D Valszeg amúgy igazad van és tökmindegy mi van a kezemben, ha felmegy vele a DPS egy törött faággal is végig tudnék menni és tényleg elég lenne egy kék is, amit meg sem néztem.

    Hardverlesen

Aktív témák