- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kazuma921
aktív tag
Sziasztok!
Ha minden igaz holnap érkezik meg a játék. (Xboxon játszom majd, ha ez számít)
Lenne pár kérdésem, ha nem probléma. Jó lenne tudni ezeket, mielőtt megcsinálom az első karakterem.
- A classok minden jellegű fegyvert tudnak használni? Pl. videók alapján nagyon tetszik hogy lehet kardozni, de úgy láttam hogy többnyire a Rogue class használja, nekem pedig a Titan tetszik. Vannak korlátozások? Egyenlő szinten akarok használni közelharci, és távoli fegyvereket.
- Ha egyedül játszom a játékot, menet közben össze lehet futni más játékosokkal? Akár valami mapon, vagy kampány közben? Úgy értem, mint pl. a Guild Warsban. Csinálod a saját dolgod, de a játékosok szaladgálnak körülötted, és ők is küldetéseket vállalnak, illetve lehet velük kommunikálni.
- Milyen az endgame? Egyedül lépek be minden alkalommal.
- El lehet rontani egy karaktert? Ha pl. rossz dologra fejlesztek vagy ilyesmi, nem tetszik, később korrigálható?[ Szerkesztve ]
We aren't welcome in the heavens, our place is down there.
-
kazuma921
aktív tag
válasz l.skywalker #3810 üzenetére
Köszönöm! Majd bepróbálkozok ezzel, de úgyis odébb van. Lehet nem sokan értékelnék hogy konzolra nincs mikrofonom.
Még egy kérdés, bocsánat érte: A PVP-ben van valamilyen előrehaladási rendszer? Fejlődés, kapok e a meccsekért valamit, amit fel tudok használni? Szeretem a PVP-t, de mindig hamar kifullad, ha úgymond "nincs miért játszani."
We aren't welcome in the heavens, our place is down there.
Új hozzászólás Aktív témák
Hamarosan...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest