- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
én is humble bundle miatt feltettem ismerkedem a játékkal... van valahol valami jó leírás róla hogy mit érdemes itt művelni? gondolom alacsony szinten nem érdemes pvp meg ilyesmi
-
Drenadar
veterán
válasz Gyeptégla #3949 üzenetére
köszi, igen nyomtam 3 meccset tegnap mindegyiket megnyertük, de kifejezetten jó lootot nem adott... én sokat bénázok
Amúgy más: ha ilyen kevés az aktív ember akkor nem kellene az itteniek közül összeszedni egy normális bandát? engem érdekelne ez a raid dolog is, de egy ismerősöm sincs. Raidbe se kell semm iszint meg felszerelés? oda gondolom már igen... a 20as szint messze asszem 12 körül vagyok warlockkal jelentsen bármit is...
-
Drenadar
veterán
jó jó ....
Azt hittem hogy mint a wowoban itt is vannak olyan insták amik kisebb szinten is elérhetőek és érdemes belemenni... de gondolom itt egyszerűen csak a public eventek azok...
még van jó pár dolog amikre nem jöttem rá... pl hogy bizonyos vendoroknál ahol nem pénz kell hanem ilyen olyan cuccok, azt hol lehet találni... pl a földön a templomtoronyban van a sniper emberke... az is valami spec cuccot kér.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hamarosan...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest