Aktív témák
-
kavicssli
addikt
CRT síkképcsöves moncsit keresek még mindíg!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
doktor úr
aktív tag
Dzsungáriai törpehörcsögök még a hétvégén vihetők, már csak 3db van. Kb. 4-5 hetesek.
-
zed1983
őstag
Galaxy 9600GT Xtreme Tuner eladó [bővebben itt]
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
simondr
senior tag
elado:
gigabyte p31ds3l s775 1333fsb 1066ddr2 lap sok garival minden cuccával
akit érdekel privátba irjon nekem ajánlatot rá -
werszomjas
addikt
ELADÓ
Multimédiás Fejegység
kep
kep2
85k
-------------------------------------------------------------------------------------------
60k-------------------------------------------------------------------------------------------
IBM notitáska is van eladó, akár egyszerre 3 noti is vígan elfér benne toltokkel együtt
Szep allapotban van7k
-------------------------------------------------------
Compaq Armada 7730MT
Tulajdonságai
infra
floppy
hálózatrol üzemelüdv
-
kavicssli
addikt
Debrecen-Nyíregyháza utvonalon közlekdik valaki jövőhéten vagy hétvégén? de inkább jövőhét lenne ideális...
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
simonzé
addikt
válasz kavicssli #11788 üzenetére
Van egy Asrock lap azonos felszereltséggel, de azon balról jobbra ilyen a kiépítés:
PCI PCI MiniPCI-e PCI-e
Abban a tuner is elfér a távolabbi PCI slotban.
Én pont az általad vázolt dilemma miatt vettem ilyet egy haver gépébe.Szerk: Mégsem ugyanezt tudja . Az AMD platformra volt NV6100-zal
[ Szerkesztve ]
I don't fit in. I fit out.
-
BoSSanCS
aktív tag
Nem tudom, hogy használ-e még valaki ISDN-t, ha esetleg igen és szüksége lenne egy belső ISDN modemre, akkor privi, ugyanis van egy használatlan darabom a dobozában és minden kábelével, leírásával együtt.
Továbbá eladó még mindig egy LG DVD-rom és egy CD-rom.
És végül még mindig keresek 40-120Gb körüli vinyót, használtat jó áron, ha ilyene lenne valakinek eladó, akkor szintén privi!
-
Jiced
csendes tag
Eladóak az alábbi apróságok:
Intel PIII Celeron 1.2Ghz/256Kbyte/100Mhz (SL656) - 3k
HP LaserJet 4L/4ML/4P/4MP -hez való 92274A (3.000 oldal) bontatlan toner - 3k
-
bence78
aktív tag
Keresek usb-s bluetooth adaptert! Olcsón
----- inkabb emailben keressetek mert a pht mar nagyon ritkan hasznalom -----
-
ProdyG
őstag
Eladó:
- új, bontatlan Florabest kézi permetező-készülék, porlasztó fúvókával, 5 liter űrtartalom 4kVan itt egy eladó mátrixnyomtató: Panasonic KX-P1150
Boltban újonnan 40k körül van, hogy mitől, az nekem rejtély. Tökéletes állapotban van, új, nem használt festékszalaggal. Lehet bele nyomatni leporellót is és A/4-es lapot is.
Érdekel valakit? -
bence78
aktív tag
Keresek 1 GB Micro SD kártyát is!
----- inkabb emailben keressetek mert a pht mar nagyon ritkan hasznalom -----
-
Zoliboy95
tag
Eladó dolgaim:
-2utas rendszerü, B&W mintájára készült hangfalpár eladó. 12K
-Nokia DKU-5 adatkábel 1K
-Kácsa Professional Audio-Video scart-kábel (3m) Profi minőség!!! 2K
-DVI-HDMI Kábel (2m) 3K
-Speed Link Bullfrog gamepad (PC) (USB) 3K [link]
-2Db TDK Lightscribe CD-R lemez. 400Ft/2DbEladó egy X-Fact K957a tipusú pulzusmérő karóra.
Tulajdonságai:
-Időzítő - 30 szegmens
-3 választható edzésintenzitás
-Tároló 200 edzésalkalomhoz
-Min., átlagos, max. Szívfrekvencia
-Optikai és akusztikus figyelmeztető jelzések
-Kalóriafogyasztás-számlálás
-Vízálló fröccsenő vízsugárral szemben (1atm)
-Stopper, ébresztő funkciók
-EL-háttérmegvilágítás
-Melkasra csatolható övvel és 2db CR2032-es elem tartozik hozzá. Ár: 4KPriviben keress!
A 95 a nevemben nem azt jelenti, hogy 95-ben születtem. :-)
-
lorcsi
veterán
a Tégla könyvesbolt a kazánháznál megszűnt ? (mfk)
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Abarth
csendes tag
Üdv!
Eladóvá vált a vízhűtésem!
Innovatek XX-Flow CPU Blokk + Zalman rögzítés
Eastar radiátor 2x120mm (45mm vastag)
Eheim 1046 pumpa
AGB-O-Matic tartály
Zalman VGA blokk (ZM-GWB1, Large Type)
+ gyorscsatlakozók, tömlők..
Hibátlan cucc, garanciával, dobozokkal, számlával!!Ha érdekel -> keress priviben..
-
Laraxior
titán
Eladó a procim E6750 tálcás ,tesztelhető,ha kell adok Blend eredményt
Lehetőleg beszámítanék valami gyengébbet,olyan 2180ra gondoltam. De az se baj ha 800FSB-s intel.
Anyagi okok miatt (albérletváltás...)"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz kavicssli #11828 üzenetére
egy 20ast rádobsz az jó
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
NSiS
tag
Most így hirtelen felindulásból nem találtam megfelelő topicot, de van egy elég idegesítő problémám:
Délután óta nincs net a gépemen, mert azt írja ki egyfolytában, hogy azonosítás, meg, hogy korlátozott kapcsolat... routert használok és Vistát. Ja a routerrel kapcsolatban: egy másik gép is megy róla most tökéletesen, csak az enyém nem akar csatlakozni.
Valaki segítsen pls!
Ja és még annyit, hogy próbáltam router nélkül is, közvetlen a modemről a gépemre, de akkor is ugyan az a hibaüzenet.
[ Szerkesztve ]
-
lakisoft
veterán
Sziasztok! Gazdáját keresi egy MSI 6600GT 128Mb-s AGP vga akit érdekel privátban keressen. üdv
- Árad -
-
Laraxior
titán
válasz kavicssli #11834 üzenetére
mennyi a vége a Tiédnek?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
dbius
veterán
Kell-e valakinek:
- 3 m-es, triplán szigetelt, minőségi d-sub vga kábel (fekete színű)
- 12 cm-es ventillátorok (coolermaster, thermaltake, aerocool) új, használt vegyesen, több darab
- s-video kábel, több méretben (1 m, 5m)
- 24* panasonic cd-rom
- 3 ventis, IDE (ata-133) belső mobil-rack (fehér színben)
- 3 ventis vinyóhűtő (a vinyó elé a ház elejébe kell szerelni)Érdeklődés esetén pü-ben keressetek, ármegjelöléssel!
Ill. lehet eladnám 2 db. 150 gigás raptor vinyómat, megfelelő érdeklődés és ár esetén. Az egyik ahfd (raptor-x), a másik pedig adfd. Mindkettő garis, egyikről a garpapír nálam van, a másik garpapírja még az előző tulajnál
-
xuldar
addikt
válasz lorcsi #11825 üzenetére
Az ilyenek jöhetnek PM-ben nekem A tégla átköltözött a hátsó laborfolyosóra. Nincs kiírva a kazánházra? A helyére a 3D labor került, 3D animációt és renderelést oktatnak fél milláért. Míg meg nem tudtam az árát, engem is érdekelt
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
pjoey
tag
Eladó : Kingston pendrive-ok
DTI 1GB-os : 1700.-
DT100 2GB-os : 2500.-Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!
-
kavicssli
addikt
ebből van 3 db dvd-m esetleg kell valakinek? DVD RW-t beszámítok![ Szerkesztve ]
-
doktor úr
aktív tag
Nos, úgy tűnik, már csak egy hörcsögke maradt, egy kisfickó Ma még vihető!
-
csizs
aktív tag
1x éve a prohardveren!
-
csizs
aktív tag
keresek PCI-E-es VGA-t 860GT szintig és lehet ATI is :-) Priviben kérnék ajálatot és jövőheti átvétellel, de nem sürge.
1x éve a prohardveren!
-
ngabor2
nagyúr
ismerősöm kért meg, hogy itt is szóljak: albérlet kiadó. 54m2, 1+2 félszoba, frissen felújítva, festve, bútorozva. 5. emeleti panel 6-emeletesben, lift van. hosszú távra, kaucióval. érdeklődni nálam pü-ben, akkor adok telszámot.
-
bence78
aktív tag
Samsung E820 T-mobile függő telefon, akkuja 3-4 nap, VGA kamerás stb. Hátránya: hátlapja kopott (zsebkopás) Ára: 6490 Ft
[link]- 10m LAN kábel - 750 huf
- 1m LAN kábel - 250 huf
- 1m Cross LAN kábel - 400 huf
- 56.6kps fax modem - 100 huf
- 10m UTP kábel - 550 huf
- 1m UTP kábel (2 darab) - 100 huf/db
- A4Tech PS2 mouse - 450 hufCanon 24B és 24C utángyártott tintapatron márciusban és áprilisban 220/260 ft árakon
Keresek és FONTOS LENNE
1 GB Micro SD kártya (SD átalakítóval ha lehet)----- inkabb emailben keressetek mert a pht mar nagyon ritkan hasznalom -----
-
Garold
senior tag
Kis segítség kellene nekem:
Miért lehet az hogyvan egy Pinnacle PCTV 110i TV-tuner kártyám, most fejlesztettem gépet, és amikor most elindítom a TV néző progit a kártya sípol (olyan hangja van mint ha fülem csengne). A TV-kártyán mozgó alkatrész nincs , és kikapcsolt hangszóróval is lehet hallani ezt a hülye hangot. Ettől függetlenül a kártya működik csak nagyon idegesítő a hangja. Próbáltam már másik slotban is...
Van valakinek tippje, tanácsa?Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
ngabor2
nagyúr
-
csapos2
addikt
Üdv mindenkinek!
Jó autóstérképet keresek Magyarországról, Debrecenben, vagy a környékén tudtok ajánlani boltot? Személyes tapasztalatokkal fűszerezett ajánlatokra volna szükségem.
Előre is köszönöm.
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
Chesterfield
őstag
Hétfő estig lehet rendelni, átadás szerdán.
Teljes árlista:[link] -
gps76
őstag
Sziasztok!
Van egy eladó barebone pc-m.Shuttle Spacewalker 1 GHz Celeron,512 Mb ram,20 Gb hdd,stb.Méretei 26x18x16 cmVan egy másik szintén kis méretű(DVD lejátszó)hangtalan PC.
700 MHz Mobil Celeron,128 Mb ram,3.2 hdd,54 Mbs Wlan,LAN,USB,Euroscart,VGA.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ingatlanos topic!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- 3D nyomtatás
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest