Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz Zola007 #94850 üzenetére
Tippem 09.05
Azt hiszem FM 95 volt olyan hogy A - B - C zene legyen
Nem egyszer eljátszottuk hogy felhív és bemondtuk hogy M vagy K, műsorvezető meg poénos ha haDe régen elég sok minden nyertem rádiótól, legjobb egy két személyes Cirkuszjegy
Női fürdőruhával nem tudtam mit kezdeni( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
mghltm
addikt
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
patex1983
őstag
válasz tahepa #94853 üzenetére
Nekem 07.29 óta nem bírták kiszállítani 2db fotókönyvet. A Cewe elkészítette, átadta az edigitalnak, akik nagy nehezen megtalálták, de kiadni nem tudják, mert a rendszerükben valami kaka van. Szintén ment a levelezgetés, telefonálás aztán múlt héten feladtam a harcot, mondtam, hogy töröljék ki akkor a könyvekkel, a továbbiakban nem tartok rájuk igényt. Egyébként is szülinapi ajándékok lettek volna, augusztus elejére kellettek volna....
Szóval nem tudom mit csinálnak edigitálék, de régen nekem nem volt bajom velük... A futáraikkal igen, de az más tészta...[ Szerkesztve ]
X
-
Atomantiii
addikt
válasz lizakattila #94849 üzenetére
Köszönöm mindenkinek, így már csak meglesz.
-
Zola007
veterán
Szavazás vége
Most hívott a futár, mehetek haza, 15 perc múlva ott vannak
De szép is mikor egyes embereket azért fizetnek az adminisztráción, hogy szar munkát végezzek.....Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
tahepa
senior tag
válasz patex1983 #94854 üzenetére
Ma érkezett válasz az edigital-tól :
"...Ezúton szeretném tájékoztatni, hogy felvettem a kapcsolatot a raktárral, akiktől azt az információt kaptam, hogy a valószínűleg eltűnt csomagot pótolják és újra kiküldik, a termék érkezéséről értesítést fog kapni, addig türelmét és megértését szeretném kérni!
További szép napot kívánok!Üdvözlettel,.."
-
sto1911
veterán
Emanuel automoso:
felhivom, hogy kerjek idopontot, erre mondja, hogy naluk olyan nincs. Mondom neki de kinn van a weblapon. Mondja, hogy pedig nincs olyan naluk. Kerdeztem, hogy oket hivtam-e a Segneren, valaszolja, igen. Felolvasom neki azt a harom sort, valasz: biztos elirtak!
Remelem autot jobban tudnak takaritani.
-
Thermaltake
tag
-
őstag
Nektek is "elszaporodtak" a captcha-k itt a fórumon az elmúlt időszakban ?
1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
Zola007
veterán
Eladó 2db új Panasonic 3400 MAh védett 18650 akku (NCR18650B protected) dobozában [link]
Sajnos nem 69,4mm hosszú mint az adatlapon, hanem 70,3mm és így pont nem fér bele a lámpába, amibe vettem
Árában vihető, 10$ (~2800 Ft) vagy cserélek szintén új, védett, de rövidebb, maximum 69 mm-es cellára
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
csizs
aktív tag
Ismét lehet érdekel:
Laptop with
2 Magos CPU
Min 2GB Ram DDR2 min
160GB Sata HDD
15,4 Kijelző
Viszonylag jó kopás mentes állapot.
Akksi jó lenne, ha nem halott!A csak annyi hibája van című feliratokkal ne is keressetek.
Privátban ár megjelöléssel keressetek! Ha kell szólok!
[ Szerkesztve ]
1x éve a prohardveren!
-
Zola007
veterán
nem, mert a védett Trustfire akkum csak 68,3mm.
a 18650 szabvány egyébként is nevében hordozza a 18x65 millimétert, a 70m hosszú akkukat már 18700-nak szokták újfent hívni.
Viszont az olcsóbb lámpákba és töltőkbe ezek már nem mindig mennek bele.
68-69mm még határeset[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zsoleszhun
addikt
válasz Zola007 #94871 üzenetére
Az ebay topikban láttam a múltkor kis mágneseket amivel a 18650-et lehet 18700 helyére betenni.
¯\_(ツ)_/¯
-
mghltm
addikt
az autobontokhoz hasonlo modon, letezik haztartasi gepek bontoja? a mosogatogepben megrepedt egy 1 x 2 cm nagysagu muanyag alkatresz, de foldonkivuli ara van
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
fricci
tag
-
Zola007
veterán
-
BLeP_i
tag
-
Zola007
veterán
Mondd meg te, állítólag belülről jobban látszik
[ Szerkesztve ]
-
-
Zola007
veterán
Beengedlek szívesen
Majd ha bent vagy, kiabáld ki, hogy mekkorának látszik.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
Szerintem bentről magasabb lehet.
Férőhely is akad, mert ha bemész, akkor egy okosabbat kiküldenek helyetted.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
De legalább jársz bent és van alkalmad megnézni milyen magas.
-
-
lappy
őstag
Zola007 és yanna
De honnan tudod hogy bent vagy vagy kint?Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
erik365
senior tag
Valaki nem tudja véletlenül, hogy Debrecenben melyik állateledel boltban forgalmaznak lazacolajat?
[ Szerkesztve ]
1.4 T-jet M32
-
Zola007
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest