Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sanki
addikt
válasz diablo1984 #94503 üzenetére
Na ezt jó tudni! Köszönöm!
-
Laraxior
titán
Bezzeg boszormenyben Kowalski koncert volt 400HUF-os belépővel
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz Peti78 #94505 üzenetére
Pfú az a hangosítás...berezonált még a tyúkszemem is...na meg tiszta pixel volt a kivetítő...
Tavalyi sokkal látványosabb volt a Stadionban
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
bul07
nagyúr
válasz PindurAnna #94507 üzenetére
Mi régen voltunk még a régi stadionba egy nappali felvonulást megnézni
De én akkkor megfogadtam hogy soha többéÍgy bejövünk este a tüzijátékra és annyi
Gyengém a tüzijáték ez vanBár valahogy ez se olyan mint régen
Jó pár éve az egyik Budapesti volt a jó, ereje is volt a tüzijátéknak nem csak fénye
Úgy értem hogy a felövéseknek meg amikor elrobant olyan ereje volt, érezni lehett a légnyomását rendesen
De azóta szerintem kisebb eejű tölteteket használnakAmúgy most az egyetem előtt tök sz@r volt hogy nem szólt a zene míg várakozott a tömeg
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Zola007
veterán
Mennyi szerintetek most egy független, újszerű Samsung Galaxy S6 reális piaci ára?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Zola007 #94510 üzenetére
Hozzáértő szerint egy függő készülék 85-90K.
Függetlenként akkor 100-at is ehet érte kapni.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
Kerékpárra keresnék ülést sürgősen, még délelőtt érte mennék.
Sportosabb verzió kellene, előny, ha a közepén mélyedés vagy lyuk van.#?*@&!
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Esetleg tudja e valaki, hogy a Praktiker nyitva van a mai napon? Illetve mikor nyit? Tegnapi ünnep miatt kérdezem. Két oldalon is találtam nyitva tartást az egyik 8 a másik 9 órai nyitással.
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Zsoleszhun #94515 üzenetére
Kösz a tippet!
Szoboszlón is van tesco, majd kinézek meló után.
(Menet közben tört le most alattam, "szerencsére" csak az ülőfelület )[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
Laraxior
titán
Engem a MediaMarkt erdekelne h nyitva van-e...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
bul07
nagyúr
válasz Laraxior #94518 üzenetére
+36 (52) 506-900 és meg is tudod kérdezni
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Zola007
veterán
Tudtok ajánlani olyan zsíroldási módszert, ami nem bántja a kerámiát/csempét és a fémet?
ez a jó tömény ragacsos zsír kifolyt a minigrillből a pultra/szegőreMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
használ valami FF, Chrome, IE, Edge böngészőn kívül mást Windows alatt?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz hucsikoi #94523 üzenetére
𗄺) zolikaDB
vélemények FF-hez, Chromehoz képest?
FF-al az a gondom, hogy gyakran kifagy, Chrome meg huzamosabb (1-2) intenzív használat után hihetetlen memóriaigényt tud mutatni
-
lakisoft
veterán
Eladó egy WDBUZG0010BBK-EESN 1TB USB3.0 (2 év garancia - mediamarkt) + 8Gb USB2.0 (4 év garancia mediamarkt) pendriver 20k számla és garilevél jár hozzá.
- Árad -
-
csizs
aktív tag
1x éve a prohardveren!
-
zolikaDB
veterán
válasz #05304832 #94528 üzenetére
Oke, ismerem, de ez mar regi, Win ala nem fejlesztenek....
Zola007: cirka 1 eve kezdtem el hasznalni, pont azert mert az akkori FF lassunak tunt az uj gepemen is (i5, 12GB RAM, SSD, GTX750). Ehhez kepest az Opera villam volt, igaz még kevesebb funkcioval, amit FF alatt megszoktam. De jobb volt, mint a 3-4 evvel ezelotti funkcionalitasu Opera, ezert maradt.
Azota sokkal okosabb lett, annyira, hogy maradt, es a legfrissebb tűzróka mellett se térek vissza rá (még).
Nomeg, erdemes tudni, h Cromium motor alatt fut.
Anno hasznaltam Chrome-ot nagyon regen, meg mostanaban is, tkp annyira nem fogott meg.
A Mozillat az "ősidőktől", a megjelenestol fogva hasznaljuk. Sztem mindenben, ami a felhasznalonak szukseges, elen jartak, jarnak (?) - szerintem! Mozbackupos menteseim sok evesek.
Mindezek ellenere mondom, h az Opera siman hoz olyan szinvonalat, amivel el lehet lenni hosszutavon.
Amit mar megszoktam, de nem kedvelem: ha letoltok egy futtathato file-t (torrent, exe), azt elobb lementi, majd felugrik jobb felul az ablak, h kesz es ott duplakatt. Ez FF-ben maskepp van.
Amugy igen, a Chrome baromi sok RAM-ot zabal, 15-20 lapnal siman 5-6GB, igaz nekem 12GB van, uh tkp nem gond.
Erdemes Operazni, jo kis bongeszo! -
-
Zola007
veterán
válasz #33253120 #94537 üzenetére
és ennek van valami valós manifesztációja az összeesküvés, titkosszolgálati és információszerzése elméleteken kívül?
Eddig se nagyon kellett tulajdonolni egy szoftvert az adatgyűjtéshez.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
schulc99
aktív tag
Ismeri itt valaki az Kodak Lens üzletet a Hatvan utcán?
Azon belül is van ott egy 40-es hosszú fekete hajú optometrista csaj.
Érti a dolgát?
Milyen minőségben dolgoznak, illetve milyen a hozzáállásuk?
A keresztanyám menne hozzájuk és ez a csaj vizsgálná a szemét.
Olvastam az ajánlásokat (Nyakas, Válság), de sajna a keresztanyám ebédszünetbe menne át a vizsgálatara mert közel van a munkahelyéhez.
Szóval csak ez a bolt és az optometrista jöhet szóba időhiány miatt.[ Szerkesztve ]
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
Laraxior
titán
ELADÓ:
Garancia idő lejárata: 2018. 01. 07. (Mysamsungon beregisztrált)
Samsung LS24E391HL/EN [link]
MediaMarktban vásárolt, idén januárban. Még rajta vannak a gyári fóliák is. Nagyobbra váltás miatt eladó.
Debrecenben, Hajdúböszörményben házhoz viszem. Dobozában, papírjaival, hibátlan állapotban.
Ára: 41.000HUF"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Zola007
veterán
válasz #33253120 #94543 üzenetére
a TP-link meg elfelejtette újraregisztrálni a saját domainjét, akkor most dobjuk ki az évi 150 millió eladott SOHO routert?
-
Zola007
veterán
válasz #33253120 #94546 üzenetére
akkor mit ajánlasz, ami gyors, biztonságos, nem eszik sok ramot és normálisan tölti be az oldalakat?
tudom, Linux, de most Win-re kellMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
PindurAnna
Közösségépítő
Akinek van felesleges virága, szobanövénye, az szóljon
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest