Új hozzászólás Aktív témák
-
tahepa
senior tag
válasz fenergie86 #91297 üzenetére
-
Zola007
veterán
válasz #05304832 #91298 üzenetére
Én örülök, hogy most kint vannak az EB-n
Így legalább esténként mecsset néznek és kevesen vannak az edzőterembenMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
PofaJenö
senior tag
2-0 nekünk.
Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
Laraxior
titán
10€ lett volna ez az egy darab...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
PindurAnna
Közösségépítő
2 gól nekünk..jeee nyert Magyarország
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
atike
nagyúr
válasz PindurAnna #91311 üzenetére
Jó értelemben véve de ledöbbentett... És NAAAAAGY öröm!!!
(a piros lappal azért elég mákunk volt... )
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Valós esély nincs, csak matematikai... Na ha az bejön... Azért így is ez egy örömteli bemutatkozás volt. Le a kalappal a fiúk előtt - mindig így kellene játszani. És amin végre túlnőttek magukon az az, hogy a meccs végéig kitartott a lendület. Apróság, de ez eddig nagyon nem volt meg...
-
inkubator
aktív tag
Sziasztok! Olcsó csempe boltot tudtok?
Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1
-
mghltm
addikt
el kell lesni egy-ket titkos trukkot a nemetektol es nekunk is sikerulhet:
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
dudikpal
senior tag
Biztos nem 1 meccset néztünk, én azt láttam, hogy a saját passzainkat nem tudjuk átvenni/levenni, meg olyan hosszan indítják magukat, hogy az gyakorlatilag egy passz az ellenfélnek.
-
Laraxior
titán
Amilyen szerencsesek vagyunk Izland megveri a magyarokat, a portugalok ugye biztos, hogy megtakarják a csapatot, vagy 5-el...
Tovabbjut a csapat harmadikkent... es megkapjuk a spanyolokat ajandekkentMindenesetre ha tovabbjutnak akkor torhetik a Lamborghiniket az autopalyan, meg a labdaszedonek is jut a lovébol
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
PofaJenö
senior tag
Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
törölt tag
megpróbálom még egyszer, hátha..
az alábbi kazetta adaptert keresem, vagy olyan helyet debrecenben ahol lehet kapni.. megrendeltem már két olyan webshopból ahol készleten van, majd jött az email, hogy sajnáljuk de nincs.. nekem viszont csütörtök estig kellene.. köszi -
-
Sanyabá
senior tag
IT Services-nél a PR csapatban dolgozik valaki?
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
tahepa
senior tag
-
stb123
tag
Sziasztok!
Valakinek használaton kívüli, samsung telefonhoz kapott "agybadugós" fülese van eladó?
Az enyémnek megtört a kábele. Nem feltétlenül akarok másfajtát. Eddig minden ilyen fülesnek "bejött " a hangzása. -
Sanki
addikt
Linuxok közül most melyikek az ajánlottak?
Barátnőm laptopját (Dell Latitude E4300) újra kellene telepíteni és megbízott, hogy most nem win kell, hanem linux...
Miket érdemes kipróbálni? Teljesen kezdő linux téren. -
mezis
félisten
-
-
_seth_
veterán
Canon 580EX II vaku eladó
Új Canon Ixus 285HS eladó
ASUS X552C Intel Core i3 8 GB DDR3 nVidia GT710M
135 literes akvárium bútorral, külső szűrővel, 3D háttérrel, hűtésselCsere érdekel: Dell asztali konfig min i5-ös procival, Dell IPS kijelzős monitorra 23"-tól.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Zola007
veterán
olyat rakj fel neki, amelyiknek tetszik a desktopja és könnyen kezeli, illetve amihez több a komplett magyar leírás
#91327) insomniac: autóba kell?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Tothgera30
Ármester
Ran süni, régi cpu cooler, vagy chipset hűtőborda lenne valakinek feleslegben?
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Sanki
addikt
válasz Zola007 #91342 üzenetére
Hétvégi programnak terveztem, hogy keresek majd valamit. De jó ötlet, akkor már segédletet is szedek le.
Én régen egy nagyon kicsit linuxoztam, de az már elfelejtődött. Nekem is bele kell rázódni.devil-k: első körben szerintem úgy lesz, hogy virtuális gépen megmutatok neki 2-3 linuxot és majd választ, hogy melyiket rakjam fel.
[ Szerkesztve ]
-
szimeonov
tag
Sziasztok,
festőt tudtok ajánlani, 35nm üres lakás festéséről lenne szó.
Előre is köszönöm. -
devil-k
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest