Új hozzászólás Aktív témák
-
mongo
tag
Pci-e videókártyát keresek minél hamarabb, minél olcsóbban (min 256MB)
[ Szerkesztve ]
-
Blabcsi
senior tag
Ezért nem árt, ha az elkészült dokumentumot pdf-be mented. ( Open office )https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
pockhome
senior tag
Sziasztok!
Valaki kölcsön tudna adni egy AM3-as alaplapot, tesztelés céljából?
Ugy nez ki az enyem megadta magát.Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
Blabcsi
senior tag
Viszont, ha csak a betűk a gondok, akkor is jó választás lehet az O.O., mert eddig bármelyik wines office-val írogatott cuccot simán nyitotta, lehetett szerkeszteni, és nem kerül XXX összegbe, mert ingyenes és jó mind linuxos, mind win-es gépre.
Bár én nem használom munka szerűen, de csak ajánlani tudom, teljes értékű irodai cucc.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Sensei
aktív tag
válasz copass #40356 üzenetére
Lehet, hogy rosszul tudom, de nekem úgy rémlik, hogy az Apache OpenOffice fejlesztése továbbra is folyik (az utolsó verzió 2 hónapos), a LibreOffice egy teljesen más projekt, bár szivárogtak át fejlesztők.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hülye, csak van a fejemben néhány hibás szektor.
-
vlevi
nagyúr
válasz Blabcsi #40355 üzenetére
"Viszont, ha csak a betűk a gondok, akkor is jó választás lehet az O.O.,"
Azt inkább hagyjuk. Az a baj az Open, Libre, satöbbi Office helyettsítővel, hogy attól még, hogy te ezt használod, és nincs is vele semmi baj, attól még a többi 99% a wordot fogja használni. És hidd el, van 1-2 ezreléknyi eltérés akkor, ha word és az openoffice-ben nyitod meg a doksit. A bekezdések egy hangyaf***yit, fél pixellel nagyobbak, a bekezdés, a margó tizedmiliméterekkel szélesebb, a képek keretezése nem pont úgy néz ki. És emiatt lehet, hogy az oldaltördelés el fog csúszni.
Én már próbáltam bohóckodni ezzel, droidos táblagépen magammal vinni a doksikat, de az előbbi apróságok miatt nem tudtam érdemben használni.
Szóval jó-jó, arra, hogy nagyjából megnézd, de a szakdolgozatodat, ha wordben kérik, akkor ne OO-al írd meg, mert lesz nagy meglepetés... -
embe
nagyúr
Hali!
Eladó egy ASUS P8Z68-V LX lap. Full dobozos, minden sallangjával. IPON-os vásárlás, a vásárlástól számított 3 év Garanciafutár szolgáltatással. A gari 2015.02.29-ig él még. Nem mutyis stb. garis. Ha elromlik, akkor futár viszi ingyen, és hozza.
Támogatja a 3. generációs 22nm-es procikat, és a PCI-E 3.0-ra is fel van készítve. USB3 stb. Jól felszerelt lap.
Nincs széthajtva, első tulaja vagyok. Egy jól szellőztetett - jól szellőző házban teljesít jelenleg is. Elől 2 db. 14 venti tolja be a friss levegőt, hátul egy 12 -es szívja ki a meleget. A ház teteje meg mint a képen látható, nem mondható túl zártnak.
Ára: 20eFt.
Lakótársaival:XXXXXXXXXXXXXXXXXXX
- Eladó 2 db. 3,5"-os külső vinyó ház 1 db. IDE + 1.db. SATA HDD ház + 1 vinyo - mindez 6eFt.
Érdeklődni privátban. Köszi!
-
ballor.hu
tag
Eladó termékeim:
- Apple iPad 3: retina, 16 GB, WiFi, fehér színű, karcmentes, dobozában tartozékaival 90eFt
- Assassin's Creed III játék PS3-as változat, kód ellőve, magyar nyelvű: 4eFt
- Dishonored PS3 játék, magyar nyelvű felirattal: 4eFt
- Canon G2 digitális fényképező, kihajtható LCD, 4 Mpixel, dobozában, tartozékaival: 11eFtKérésre képeket tudok küldeni, a továbbiak priviben.
Keresek:
- Last Of Us PS3 játékot, kóddal
- Beyond: Two Souls PS3 játékot kóddal, magyar nyelvenMás csere nem érdekel.
The following takes place between 06:00 A.M. and 10:00 P.M.
-
zolikaDB
veterán
Egy kis segitseg kellene nekem, nem tudom, megvalosithato-e ez, azok irjanak, akik tenyleg tudjak/probaltak.
Adott (lesz):
- PC, benne vmilyen hangkartya, Asus 4770 2xDVI kimenettel
- monitor
- LCD TV
- 2.0 hangfal
- 5.1 hangfalIgenyek:
- leulok netezni, a monitoron, kozben zenet hallgatok a 2.0-n, TV es 5.1 kikapcsolva
- a kanapen TV-zek, valamilyen musort nezek, az 5.1-rol jojjon a hang, PC es 2.0 kikapcsolva
- a PC-rol nezek filmet, DVD-t, BR-t, vagy akar net, az LCD TV a megjelenito, a hang az 5.1-rol jon, monitor es 2.0 kiloveEzek hogyan oldhatoak meg?
Az 5.1-es szett egy Logitech Z906 peldaul. Mindegy mi is egyebkent, tudja ezt: 2x digitalis bemenet, 1x koax, hatcsatornas kozvetlen bemenet, RCA.
Tegyuk fel, a hangkartya is tud digitalis csatolot, meg 5.1-et, mondjuk egy Xonar D1.
Oprendszer: WIN8(.1).
DVI -> HDMI atalakito a VGA-ba (jo ez igy, jarhato ut ez a konverter??) es HDMI-vel osszekotve a TV-vel.Szoval, hogy, mit, hova, hogy kell, megvalosithato-e??? Min kell valtoztatni, cserelni, stb?
Koszonom! -
XtremLor
őstag
válasz zolikaDB #40364 üzenetére
Meg persze, meg az is hogy egyszerre menjen a monitor 2.0, es a tv 5.1 kombo, ha veletlen tobben hasznaljatok, persze ezt nem egyszeru ugy hogy ne zavarjatok egymast egy helyisegben
A dvi-hdmi is jo lesz, minden adott.A tv-n optikai kimenet az ajanlott, ezen kivul csak jack szokott lenni, ha mas nincs jobb mint a semmi akkor jack-rca csati.
A monitor, es az 5.1 szett eseten kell eldonteni mit mire akarsz kotni, van jo par valasztasi lehetoseg.
Monitor eseten egyszerubb mivel a legtobb darabon nincs optika igy alanogon lehet csak, vagy az alaplapira vagy a d1-re kell kotni, attol fuggoen hogy kotod az 5.1-et.
Az 5.1 eseten van jopar lehetoseg, eloszor is a d1 analog kijarata, vagy a digitalis spdif egy jack-toslink adapterrel. Az alaplapi analog 5.1 is hasznalhato, de hulyeseg ha ott van a d1 amivel ugy is jobb lesz,
viszont az alaplapi digitalis kimenet-et(ha nincs gyarilag hatlapi kivezetes van ami 500 huf) nyugodtan lehet a d1 spdif helyett is kulonbseg nem lesz.
A logitech eseten szerintem fuleles alapjan tudnad eldonteni hallasz e kulonbseget analog, es digitalis bekotes kozott, errol a vita ment mindig a z906 topikban is, egyeni dolog kinek mi tetszik jobban"Legen...Wait for it...Dary"
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Eladó / cserélhető / rendelhető.
Szemezgessetek bátran.1.: Tükrös szekrény eladó / cserélhető.
2.: Egyedi kristály ékszer készítés rendelés alapján.
3.: És a kihagyhatatlan ajánlat: GRAVIR készítés megrendelés alapján.
4.: Pince ürítés készletek, porcelánok, könyvek, stb. Friss képek!!!
Ha valaki üvegezni akarna.....
Ajánlatok priviben.
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
izomhod
őstag
vodás SE x8 eladó
nagyon szép állapotban, fehér, 11e ft
[ Szerkesztve ]
-
PLaci58
addikt
válasz zolikaDB #40364 üzenetére
2 konfig:
1, PC, monitor, 2.0 hang
2, TV, 5,1 hang, optikai kábellel összekötve (ha nincs az 5,1-en optikai bemenet, akkor szipu van).A 2 konfig (DVI-HDMI) HDMI kábellel összekötve.
Ennyi.
Annyi van, hogy ha a TV-n akar az ember a PC-ről filmet nézni, akkor a lejátszó programban be kell állítani, hogy a videokártyára küldje a hangot (DVI).[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Manitou
veterán
Lomtalanitás:
Lehetőleg egyben :
[link]
-1db VGA kábel
-2db 220V tápkábel
-UTP kábel
-2db DVI-D-SUB átlakító
-ATA - SATA átalakító + molex + sata kábel
-3db SATA kábel 6Gbps/3Gbps
-Siemens C55 adatkábel
- 5db kisfloppy kábel + 2db 40 eres +1db 80 eres ATA kábel
- 2db USB nyomtatókábel
- 2db molex->PCI-E 6 tűs átalakító
- 1 db molexből -> 1 SATA tápcsati átalakító
- 1 db molexből-> 2 SATA tápcsati átalakító
- többféle féle S Video RCA átalakítók
- Rockfire QF-8ip joystick
- 56k faxmodem PCI
- PS2-USB átalakítóDe ha kell valakinek valami, darabra is vihető.
- SMC 7004VBR router - 1e
[link]- 2db nvidia 7600GT PCI-E 256MB DDR3 - mindkettő hibás, az egyik ad képet de csíkoz, a másik képet se ad. Mindkettőben ki van durranva pár kondi, barkácsoló kedvüek még megjavíthatják.
[link] -
wwhy
veterán
Vonóhorgos kocsival valaki nem jár Miskolcon esetleg?
Egy utánfutót kellene Miskolcra eljuttatni, szekrénnyel, komóddal. Db-ben lenne segítség, aki elmenne Miskolcra is, hogy elvégezze a felrakást/lerakást,ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
vlevi
nagyúr
válasz PLaci58 #40371 üzenetére
Tényleg, talan a legjobb megoldas az, hogy a videolekatszo progiban be kell allitani, hogy ne az alapertelmezett windows kimeneti eszkozre kuldje a hangot, hanem oda, ahova az 5.1 be van dugva.
Nekem a tv-re a hang a hdmni-n megy at, es en be tudtam allitani ugy, hogy az alapertelmezett hangeszkoz az ati hdmi output, de az esetek tulnyomo reszeben a tv kimenetet nem hasznalom, ilyenkor a hdmi hang is inaktiv, es szol a hang az alaplapi hangkartyqn keresztul a pc hangszoron. De ha atkapcsolok tv kimenetre, akkor feleled a hdmi hang, es lekapcsol a pc hangszoro. Az esetek jo reszeben. Mert van, amikor szopat, es nem indul el. Ilyenkor csak az eszkozkeleoben a letitas, ujra engedelyezes segit :-( -
ati012
őstag
-
petiwr
senior tag
Sziasztok! Meg valaki mostanában Pestre? Ha igen szólna vagy jelezne nekem?
-
werszomjas
addikt
Jövő héten 7végén lesz egy Budapest - Debrecen - Budapest utam.
Fuvart vállalok, személy és csomag is jöhet.
Pénteken nov. 29: Pest - Debrecen
Vasárnap dec. 1: Debrecen - Pestüdv
-
kolanda
tag
Eladó cuccok:
Bontatlan gyári iphone headset (MB770G/A) A telefonhoz járt de nincs rá szükségem.
Elég viseltes állapotban lévő sony ericsson x10 mini pro. 2 éves, T függő, 2gb memóriakártyával. Elég viseltes alatt azt értem hogy konkrétan mintha a kutya szájából húzták volna ki, aztán egy kocsi után kötötték volna. Működése tökéletes, az akkumulátor jól bírja, mobilnet nélkül 3-4 nap. Gyári töltő, és adatkábel nincs, helyette egy concorde hálózati töltő, és nokia microusb kábel. Képet kérésre küldök, inkább donornak ajánlanám, bár én így is teljesen normálisan tudtam használni
A füles 3500ft, a telefonra meg megtekintés után várok ajánlatot.
[ Szerkesztve ]
-
gps76
őstag
Eladó:
- 8" tablet(RK3188 proci,2 GB RAM,16 GB,multi-window) eladó. - 42 k [link]
- Lenovo T60(Core2Duo 2x2GHz,1.5 GB DDR2) eladó. - 34 k [link]
- Asus Fonepad 7",kártyafüggetlen tablet eladó. - 42 k [link]
- HP PSC 1110 multifunkciós szkenner-nyomtató-másoló.(patront szerintem cserélni kell benne,mert jóideje nincs használva,amúgy szép állapotú). - 3 k -
zolikaDB
veterán
Asztali gepen, illetve tableten, ha Chrome/Dolphin cimsorba beirok valamit es entert utok, ez fogad:
[link] Mi ez? -
baracsi
tag
mini SD adaptert (amibe megy micro SD kártya) VAGY mini SD kártyát keresek, max 1-2GB-osat keresek sürgősen, lehetőleg holnap délelőtti átvétellel, figyelem, ez nem a normál SD kártya és nem is micro SD, a kettő között van: [link]
06 30 435 4494, akinek van, kérem jelentkezzen, hívjon fel, vagy küldjön egy SMS-t, visszahívom, egy ipari PDA firmware-frissítéséhez lenne rá szükségem, éjszaka is zavarhat
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Eladó / cserélhető / rendelhető.
Szemezgessetek bátran.1.: Tükrös szekrény eladó / cserélhető.
2.: Egyedi kristály ékszer készítés rendelés alapján.
3.: És a kihagyhatatlan ajánlat: GRAVIR készítés megrendelés alapján.
4.: Pince ürítés készletek, porcelánok, könyvek, stb. Friss képek!!!
Ha valaki üvegezni akarna.....
Ajánlatok priviben.
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
zolikaDB
veterán
válasz diablo1984 #40384 üzenetére
Hat hogy tul gyorsan kerestem, meg olyan szora kerestem, meg biztos robot vagyok...
-
werszomjas
addikt
Nem tudja valaki Debrecenben a szombaton is nyitva tartó postákon csomagot is fel lehet adni??
Hatvan utcai, Auchan, Malompark és Tesco posták vannak csak nyitva szombaton.
üdv
-
zolikaDB
veterán
válasz werszomjas #40389 üzenetére
Tescoban csak 2kg-ig vesznek fel csomagot, mult het ota tudom...
-
mackosajt
addikt
miért ne lehetne?
pláne a Hatvan utcaiban, mikor többnyire szja bevallási időszakban ők szoktak éjfélig nyitva lenni, vagyis egyik első számú posta itt[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Zola007
veterán
malomparkban felveszik
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz zolikaDB #40390 üzenetére
mi az hogy csak 2kg-ig veszik fel?
ajánlott levelet lehet csak 2kg-ig felvenni, de mindenhol kötelesek felvenni a csomagot 20kg-igMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz zolikaDB #40394 üzenetére
és mivel indokolta?
mert jártam már vagy 10-12 postán a városban, szintén bőven 10 felett más községekben és adtak fel előttem sok csomagot (hétvégén is) és sehol nem hallottam még ilyesmit, hogy nem veszik felMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
mttaas82
csendes tag
Sziasztok!
Van egy FSP 300W-os (80 plus van ráírva) tápom egy fekvő házban!
A táp induláskor cincogó hangot ad ki és használat során is csinálja csak egyre halkabban!Egy Liano 3820 van a házban!
Előre is köszi a segítséget!
Go-Button!
-
Zola007
veterán
válasz mttaas82 #40398 üzenetére
lehet még a venti csapágyazása is kopott, ha halkul, de egyik sem örvendetes dolog, mindenképpen vidd vissza a tápot külön
esetleg próbáld ki addig egy másikkalMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AliExpress tapasztalatok
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Gumi és felni topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest