- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Apple notebookok
- Androidos fejegységek
- Apple asztali gépek
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
válasz stranger28 #37143 üzenetére
Ha pl egy ikont akarok kitenni kb 1 kattintás, nem kell szenvedni vele mint win8-on. A start menüben sokkal gyorsabban lehet programokat keresni mint az átláthatatlan metro felületben. Jelenleg minden játék kompatibilis vele, win8on volt amiben kevesebb fpsem volt/ nem indult. A programokat nem kell fentről ledobni (érintőképernyőnél biztos jó lehet, de egerem van ugyebár..) hanem ott a megszokott gomb rá. Ha meg akarom nézni hogy mennyi az idő nem akarok vacakolni hogy jobb alulra viszem szépen és megnyílik, vagy nem. Az egész rendszernek annyira idegesítő a designja, mintha egy wp8-at használnék a gépen, nem pedig egy oprendszert. Folytathatnám, biztos van akinek megfelel, és nincs szüksége az állandó start menüre, szereti a teljes képernyőt, a metrot annak tetszik, az ismerőseim körében viszont úgy tapasztaltam hogy senkinek nem jött be, teljesen megértem őket
dbius: Atit kérdezd meg, én most vettem tőle a második kingmaxomat, tökéletes mindkettő
*Sn0w
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Óvodások homokozója
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Autós topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest