Hirdetés

Aktív témák

  • _seth_

    veterán

    Jóslást vállalok én is! Bárkinek bármilyet! :D

    Tv2 tények: pécsen 1 jós mondta egy fiatal csajnak, hogy rontás van rajta, 40e forintért leveszi csak vigyenek egy élő tyúkot meg 1 millió forintot amit el kell égetni... vittek... már itt 10 év letöltendőt adnék minden résztvevőnek de haladjunk tovább :) Meggyújtották a milliót mire a jósnő letakarta hirtelen és elszaladt vele.... majd az utcán voltak ott 4 égtáj felé földet szórtak majd a tyúk következett.... ááá nem jó még mindig rontás volt a csajon, hozzanak 3 milliót.... a csaj nyilatkozik: "azt mondta vigyünk neki 3 milliót de nem vittünk mert nincs még 3 milliónk" miután 1 millió 40 ezer forinttal megrövidültek csak azért nem visznek neki (az anyjával ment oda a csaj) még 3 misit mert nincs annyiuk.... nem azért mert ..... hülyeség ..... hanem mert nincs.... hihetetlen és ezek itt élnek köztünk ebben az országban!

    Másik jós szintén rontást vett le de pénzről... 28 millióról vette le a rontást... meg a tulajdonjogot is :D ki visz el 28 millió forintot, hogy levegyék a pénzről a rontást??? És mondják, hogy még több 10 millió forintos esetek vannak.

    Szóval a pálmalevél ha valóban tízezrekből meg lehet úszni még meg is éri! :D

    Úgy tűnik mégis nagyon jól élünk.... milliók jutnak humbukra... és ezek nem azok akik tönkremennek miatta....

    Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Zalman N5 OF - DeepCool AK620 - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

Aktív témák