Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • looser

    addikt

    Nem tudom, ez már a javítások/fejlesztések kérdése, de amikor elsőnek játszottam tavasszal, mintha még nem lett volna ilyesmi. Szóval azt tapasztalom, hogy a balhék nem szűkülnek le arra a körre, ahol az ember tevékenykedik, ez alatt azt értem, hogy egy helyszínen a lövöldözés bevonzza a környék többi ellenfelét is. Többször előfordult az is, hogy ahogy hajtok a kocsival, egyszer csak "harcba borul" a kis térkép, bár ahogy kiszállok, azonnal megszűnik. Gondolom ez az előzőből következik, vagyis hogy maradhatott egy előző csetepatéból ott valaki. Volt olyan helyszín, ahol álldogállt egy rendőr, miközben harcoltam a körülötte állókkal, egyszer csak jelzi a játék, hogy ha nem hagyom abba, akkor bűncselekményt követek el...ciki :-) Egyébként sokkal pontosabbak lettek az ellenfelek, bár lehet, hogy én lettem bénább az elmúlt fél évben :-)
    Még mindig vannak beragadó tárgyak, amelyeket felvehetőként jelez a játék, de akárhogy táncolom körbe, nem tudom felvenni. Még mindig látni út felett lebegő autót és amikor hívom a saját kocsit, az belerag egy ott álló másik autóba, majd hirtelen szétrobbannak.
    Ettől függetlenül továbbra is zseniális, csak úgy eszembe jutott, hogy leírom :-)
    Apropó, JS haján nem változtattak? Mintha hosszú haja lett volna, most meg féloldalasra és tövidebbre van vágva...bár lehet, hogy rosszul emlékszem...

    Mindent tudok a rákászszakmáról...

Új hozzászólás Aktív témák